Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

23 dec 2020

Het beste van Happy with Yoga in 2020

/
Geplaatst door
/
Comments6

2020 nadert zijn einde en dat betekent dat we ook weer even terugblikken op het afgelopen jaar in ons traditionele eindejaars blog.

Hierin kijken we terug naar wat er zowel zakelijk als prive allemaal gebeurd is in 2020 en lichten we een tipje van de sluier van onze plannen voor 2021.

Dit is het zevende jaar op rij dat we zo’n eindejaars blog schijven.

Ben je benieuwd naar de andere jaren? Dan kan je deze hier teruglezen:

Elk jaar als we dit blog schrijven, lezen we ook de eindejaar blogs van de voorgaande jaren. Het helpt ons om even stil te staan bij vanwaar we gekomen zijn, hoe we gegroeid zijn en waar we allemaal dankbaar voor mogen zijn.

Ieder jaar verbazen we onszelf weer over hoeveel we gegroeid zijn ten opzichte van het jaar daarvoor. 

Het begin van Happy with Yoga

We beginnen dit blog door eventjes helemaal terug te gaan naar het begin.

Eind 2013 zijn we met HWY begonnen omdat we niet lekker in ons vel zaten. We waren beide begin 20 en zouden in de kracht van ons leven moeten staan. Klaar om er een mooie levensreis van te maken.

De realiteit was echter dat we op veel dagen de grootste moeite hadden om uit ons bed te komen. 

We zaten allebei goed in de put.

Op een moment dat we wat energie en helderheid hadden, schreven we een nieuwe visie voor ons leven op. Zowel privé als zakelijk.

Dit waren de hoofdpunten:

 • Werk doen wat ons energie geeft en wat bijdraagt aan onze gezondheid, in plaats van ten koste gaat van onze gezondheid.
 • Werken met mensen die positief en enthousiast zijn en die ons inspireren en zelf de vrijheid hebben om daarin te kiezen.
 • Werken op onze eigen voorwaarden en de flexibiliteit hebben om te kunnen reizen.
 • Ieder jaar in onze eigen ontwikkeling kunnen investeren door middel van trainingen, opleidingen en cursussen.
 • Een inkomen verdienen waarbij we ons niet direct zorgen hoeven te maken over onze financiële situatie en waarbij we kunnen investeren in onze missie en visie.
 • Ons werk moet een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen en niet ten koste gaan van anderen.
 • Ons werk moet de wereld een beetje beter en mooier maken en niet ten koste gaan van moeder aarde en de natuur.
 • Ons werk moet dicht bij onszelf liggen en komen vanuit onze eigen visie en purpose. We moeten er gelukkig en blij van worden.

Toen we dit opschreven, wisten we nog niet dat we dit door middel van Yoga wilden gaan bereiken. 

Even later kwamen we erachter dat een Yoga Teacher Training een goede stap zou zijn om aan deze visie te gaan werken. Met bijna ons laatste spaargeld investeerden we in een Yoga opleiding op Bali.

Die training was voor ons levensveranderend en sindsdien hebben we elke dag een klein stapje genomen om onze visie te verwezenlijken. 

Stapje voor stapje hebben we ons eigen droomleven gemanifesteerd

Als ik terugkijk op bovenstaande punten, dan krijg ik kippenvel en tranen in mijn ogen. Want al deze punten zijn al een aantal jaren onze dagelijkse werkelijkheid. 

Stuk voor stuk zijn ze uitgekomen op een manier die we vooraf nooit voor mogelijk hadden gehouden. 

En dat komt door de volgende twee dingen:

 1. Een dagelijkse Yoga practice die ons gezondheid, energie, focus, mentale helderheid en balans brengt en waardoor we ons authentieke zelf op een steeds dieper niveau leren kennen en kunnen laten zien aan de wereld.
 2. Dagelijks kleine stapjes nemen in de richting van onze visie, purpose, dromen en doelen.

Dit is het.

Dit is reden voor deze groei en die wijten we bijna voor honderd procent aan onze dagelijkse Yoga practice.

Dit is wat ons de energie, kracht, balans, visie, discipline, motivatie en helderheid van geest geeft om ieder jaar weer grote stappen te zetten. Zowel zakelijk met Happy with Yoga als in ons privéleven. 

Dit gaat ons ook de komende jaren helpen om nog veel verder te groeien, mooie dingen te beleven en op te bouwen en prachtige mensen te ontmoeten. 

Ook afgelopen jaar heeft dit ons ontzettend veel gebracht.

Lees je mee met onze terugblik op 2020?

2020 in een notendop

Wat een bizar jaar. 🤯

Iedereen heeft waarschijnlijk z’n hele planning van 2020 overboord moeten gooien. Niemand had zo’n jaar ooit kunnen voorzien of voorspelen. 

Het was daarom voor veel mensen een jaar met grote uitdagingen. 

Gezondheidsproblemen, eenzaamheid, financiële stress, je dierbaren niet kunnen vasthouden en knuffelen, verlies van naasten en hoogoplopende emoties, zijn voor heel veel mensen de realiteit geweest dit jaar.

En misschien nog steeds wel.

We willen iedereen die het moeilijk heeft gehad een hart onder de riem steken. Wij voelen en leven met iedereen mee die een moeilijke tijd heeft gehad en misschien nog steeds heeft. 💚

Toch zijn er ook hele belangrijke lessen te halen uit het afgelopen jaar.

Wanneer je in staat bent om de rol van de observeerder aan te nemen en je niet te laten leiden door je emoties, is 2020 een geweldig leerjaar geweest.

Mijn Yogaleraar zegt altijd:

‘Challenges are the greatest opportunity for growth.’

Dus ondanks dat er geweldige uitdagingen waren het afgelopen jaar, was dit tegelijkertijd een kans om de beste versie van jezelf te laten zien en een sprong te maken in je persoonlijke ontwikkeling.

Een aantal van de meest belangrijke lessen die het jaar 2020 me geleerd heeft, of op een nog dieper niveau heeft laten binnenkomen zijn deze:

7 Belangrijke lessen die we uit het jaar 2020 hebben gehaald:

 1. Je kunt niet altijd controleren en beïnvloeden wat er gebeurt in je leven. Waar je wel 100 procent invloed op hebt is hoe je ermee omgaat en hoe je er op reageert. Het is niet de situatie zelf die positief of negatief is, maar de betekenis die wij eraan geven in onze geest.
 2. Als je besluit te leren en te groeien van moeilijke momenten en uitdagingen kan je niet verliezen. Soms gaan dingen niet zoals je wilt, maar als je besluit om hiervan te leren, kom je er aan de andere kant uiteindelijk sterker en mooier uit. En wanneer je constant sterker aan het groeien bent en jezelf aan het ontwikkelen bent, dan kan je op geen enkele mogelijke manier verliezen.
 3. Liefde is altijd sterker dan angst. Wanneer je handelt vanuit liefde met goede bedoelingen zal dit altijd sterker zijn dan de angsten die je voelt. 
 4. Stress en negatieve emoties zorgen voor een vertroebeld beeld van de werkelijkheid waardoor we slechte keuzes in ons leven maken die leiden tot nog meer stress en negatieve emoties. Dit draagt op geen enkele manier bij aan ons geluk en gezondheid en een verbetering van de kwaliteit van ons leven.
 5. Er is geen groter cadeau wat je de wereld kunt geven dan de meest authentieke versie van jezelf. Het is Yoga wat je helpt om dit cadeautje uit te pakken.
 6. Er zit enorme kracht in kleine dagelijkse stapjes. Wanneer je overweldigd wordt door stress, angst en andere negatieve emoties, dan is het lastig om in actie te komen en aan jezelf en je dromen en doelen te werken. Je bent letterlijk verlamd door de angst en stress. Het is ontzettend krachtig om dat patroon te doorbreken door een heel klein mini stapje te nemen in de richting van je dromen en doelen. Dat schept momentum en geeft je de energie om het volgende stapje te zetten. 
 7. Een dagelijkse Yoga en meditatie practice is onmisbaar. Dit jaar heb ik meer kracht gehaald uit mijn dagelijkse practice als ooit te voren. Ik weet niet hoe ik uit het einde van dit jaar zou komen als ik mijn practice niet zou hebben gehad. 

Wat is jouw belangrijkste les uit 2020? Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht!

Happy with Yoga in 2020

Voor HWY was 2020 een geweldig jaar. 

Doordat er veel mensen thuis zaten met stress, angst en weinig beweging waren we door middel van onze online blogs, video’s, lessen en cursussen in staat om meer mensen dan ooit te helpen met hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Je zou bijna kunnen stellen dat HWY gemaakt is voor een crisis als deze.

Zelf hebben we daarom het afgelopen jaar ook een tandje bijgeschakeld en extra veel goede en behulpzame content gedeeld om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Dat heeft er toe geleid dat we ook dit jaar weer flink gegroeid zijn op allerlei verschillende manieren.

2020 in cijfers

Website

Dit jaar hebben meer dan 1,5 miljoen mensen onze websites weten te vinden. Een absoluut record. We zijn ontzettend dankbaar dat we zoveel mooie en leuke mensen mogen bereiken met onze Yoga content.

Er staan inmiddels meer dan 900 blogs op de website met hoogwaardige en kwalitatieve informatie, tips, oefeningen en adviezen over Yoga, Mindfulness, Meditatie, voeding, bewustzijn, filosofie en levensstijl. 

Ook volgend jaar blijven we lekker door bloggen en onze kennis en ervaringen met jullie delen.

Youtube

Ons YouTube kanaal is dit jaar ontzettend hard gegroeid.

De Corona Crisis heeft hier een boost aan gegeven omdat veel mensen opeens thuis op de mat stonden vanwege het sluiten van de studio’s. 

In totaal zijn onze YouTubes in 2020 meer dan 600.000 keer bekeken met een totale kijktijd van 2,3 miljoen minuten. We kregen er zo’n 6000 nieuwe YouTube abonnees bij!

En alle abonnees lieten in 2020 zo’n 941 reacties achter op onze video’s! Cijfertjes waar we heel erg blij van worden natuurlijk! 

We postten in 2020 38 nieuwe YouTube video’s op ons kanaal en ook hier gaan we in 2021 lekker mee door! 

Top 3 best bekeken YouTube video’s van Happy with Yoga in 2020

#1

#2

#3

 

Facebook

Vorig jaar stond de teller van onze Facebook pagina op 14.031. Ook dit jaar is dit weer flink doorgegroeid en hebben we er meer dan 3400 nieuwe Facebook fans bij gekregen. 

We plaatsen bijna iedere dag wel iets op Facebook. Het is de plek waar waar onze nieuwste blogs, video’s en acties delen. Dus lees je dit en like je onze Facebook pagina nog niet? Doe dat dan snel! 

Instagram

Hoewel ons Instagram account lang niet meer zo snel groeit als een aantal jaren geleden hebben we er in 2020 ruim 2000 nieuwe volgers bij gekregen. De teller staat nu op ruim 19.000 Iets waar we heel erg blij mee zijn. 

Via Instagram vinden we het leuk om wat persoonlijkere berichtjes te delen en af en toe een kijkje achter de schermen te geven via onze stories. 

We willen via deze weg alle bezoekers van onze website, kijkers van ons YouTube kanaal, volgers en abonnees op social media bedanken voor jullie aandacht, interesse, enthousiasme, likes en reacties! Zonder jullie zou het erg leeg en eenzaam aanvoelen op al deze platforms!

Dus een dikke MERCI voor jullie! 

Webinars en Live sessies

Dit jaar zijn we begonnen met het geven van Webinars en live sessies. Iets wat voor ons al op de planning stond, maar in 2020 extra goed uitkwam omdat de meeste mensen veel thuis zaten.

In onze webinars gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen en is er vaak de mogelijkheid om live vragen te stellen.

In totaal hebben we 34 live sessies gegeven dit jaar waar in totaal meer dan 5600 mensen aan hebben deelgenomen. 

Dit is iets wat we zelf ontzettend leuk vinden om te doen en waar we echt heel erg veel enthousiaste en positieve reacties op hebben gekregen. We gaan dit daarom in 2021 zeker verder uitbreiden!

De aankondiging voor live sessies doen we meestal via onze mailings. Je kunt je inschrijven voor onze mailings door je in te schrijven voor een van onze gratis challenges of Ebooks.

Practice platform

Wat we misschien nog wel het leukste vinden is dat ons Practice platform dit jaar zo hard gegroeid is.

Dit is onze eigen ‘Netflix van Yoga’.

Het is een Yogastudio in je eigen huiskamer waarmee je onbeperkt en overal goede en professionele Yogalessen kunt volgen, voor de prijs van een enkele losse les bij een gewone studio.

We hebben dit platform in april 2019 gelanceerd. Net op tijd om voor heel veel Yogi’s tijdens de Corona periode een fijne steun en toeverlaat te zijn tijdens het sluiten van de Yoga studio’s.

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we zoveel mensen hebben kunnen helpen met onze lessen in dit moeilijke jaar.

Wat cijfertjes….

Totaal zijn de lessen op het Practice platform dit jaar 47.000 keer gevolgd.

Met z’n allen bij elkaar stonden de leden van het Practice platform het afgelopen jaar opgeteld 520 dagen, 10 uur, en 27 minuten op de mat! 

Ons doel is om dit in 2021 minimaal te verdubbelen en nog meer mensen enthousiast te krijgen voor Yoga en te helpen bij het werken aan hun gezondheid, persoonlijke kracht en innerlijke balans.

We zijn er van overtuigd dat dit gaat lukken, want we hebben heel veel positieve reacties gekregen op de lessen. Zoals deze:

Via email, social media en Google hebben we dit jaar nog honderden leuke berichtjes ontvangen van jullie waar we oneindig dankbaar voor zijn. Dit inspireert en motiveert ons om door te blijven gaan en jullie de beste content te leveren.

Bomen planten

We vinden het met HWY niet alleen belangrijk om zelf te ondernemen vanuit een staat van balans, verbinding en goede gezondheid en daarbij anderen te helpen, maar we vinden het ook belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de planeet en de natuur als geheel.

Daarom zijn we dit jaar begonnen met het planten van bomen. Zo maken we de wereld een stukje mooier, duurzamer, leefbaarder en groener.

We hebben onder andere een boom geplant voor elk actief lid van ons Practice platform in december. En daarnaast hebben we via verschillende acties en projecten ook nog een aantal bomen geplant.

In totaal hebben we namens HWY dit jaar 2138 bomen geplant!

Iets waar we heel erg trots op zijn. Hoe meer mensen we helpen in onze cursussen en lessen, hoe meer bomen we zullen gaan planten!

Dus als HWY groeit, groeit de natuur lekker met ons mee!

Yoga retreats en trainingen

Net als bij heel veel andere collega’s, stonden onze evenementen, trainingen, retreats en events dit jaar op een laag pitje vanwege Corona. 

In de eerste maanden van 2020 hebben we gelukkig twee keer ons fijne en populaire Yoga weekend retreat in de prachtige omgeving van Twente kunnen geven.

Terugkijkend is dit nu extra speciaal en we kijken met een heel goed gevoel terug op deze retreats en de warme en enthousiaste groep mensen met wie we waren.

We staan te trappelen om dit straks weer op te starten als het weer mogelijk is!

Precies het weekend dat alles omsloeg in maart, waren we met een groep in Zweden voor ons Peace & Power Wim Hof Methode retreat.

We zijn ontzettend blij dat we dit retreat nog zonder al te veel problemen hebben kunnen afronden en mensen hier met waardevolle ervaringen, oefeningen en inzichten naar huis hebben kunnen laten gaan.

Helaas hebben we ons jaarlijkse retreat in Portugal en alle daaropvolgende evenementen moeten verzetten. Deze zullen in 2021 plaatsvinden en we zijn vastberaden om er dan iets extra speciaals van te maken! 

Zelf hebben we jammer genoeg dit jaar ook geen trainingen kunnen volgen. Dit is iets wat we ieder jaar doen om zelf te blijven groeien en in onszelf te investeren. 

Wel hebben we gelukkig zelf een aantal online trainingen kunnen volgen (lang leve het Internet!), waardoor we toch hebben kunnen investeren in onze groei en ontwikkeling.

Dit is namelijk iets wat ieder jaar weer hoog op ons lijstje staat en ons ontzettend veel gebracht heeft.

Happy with Yoga Challenge

yoga challenge

Toen we in maart hoorden dat alle Yoga studio’s dicht moesten en iedereen zoveel mogelijk thuis moest blijven, zijn we direct in actie gekomen om mensen nog meer te helpen bij hun gezondheid, innerlijke balans, stress en ontspanning. 

Dit was hard nodig, want veel mensen hadden door het vele thuis zitten veel minder beweging en veel meer stress. En dat is funest voor je gezondheid en immuunsysteem wat je juist zo hard nodig hebt in deze tijd.

Daarnaast zijn we van mening dat Yoga voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Daarom hebben we meteen een gratis 7 daagse online Yoga challenge online gezet waarbij mensen kennis maken met verschillende Yogastijlen, ademhalingsoefeningen, meditaties en ontspanningsoefeningen.

De challenge is inmiddels door zo’n 17.000 mensen gevolgd en de reacties zijn super positief.

Mocht je ook nog mee willen doen, dan kan je je op deze pagina inschrijven voor de Yoga challenge van Happy with Yoga.

Wat zijn de best gelezen blogs van 2020?

De meest gelezen blogs over Yoga

De meest gelezen blogs over Mindfulness en Meditatie

De meest gelezen blogs over Lifestyle

De meest gelezen gastblogs

Een Happy with Yoga baby!

Ondanks dat 2020 in veel opzichten erg rumoerig was, is het voor ons persoonlijk een van de mooiste jaren ooit geweest.

Voor een groot deel komt dat door de geboorte van onze kleine lieve dochtertje Nina Mae. Nina doet het ontzettend goed en we genieten elke dag met volle teugen van haar aanwezigheid in ons leven!

Onze uitdagingen in 2020

Hoewel 2020 voor ons persoonlijk ondanks alles een heel mooi en goed jaar was, hebben we natuurlijk ook onze worstelingen en uitdagingen gekend. 

De uitdagingen zijn welkom, helpen ons om te groeien en maken de hoogtepunten nog betekenisvoller, maar vragen vaak veel van je. Hieronder een aantal van onze eigen uitdagingen van het afgelopen jaar.

Flexibiliteit en veerkracht

Dit is iets wat we bijna dagelijks trainen. Het is gemakkelijk om dit toe te passen als alles goed gaat en op rolletjes loopt. De kunst is om het ook toe te passen als je uitgedaagd wordt.

Met alles wat er gaande was in de wereld en de effecten die dat had op ons persoonlijk, ons bedrijf, onze planning en onze evenementen is ons vermogen om onszelf flexibel op te stellen en veerkrachtig te zijn bij tegenslagen sterk op de proef gesteld. 

Hierin kwamen we regelmatig tegenslagen en teleurstellingen tegen, bijvoorbeeld bij de beslissingen over het wel of niet door laten gaan van retreats en evenementen en het geregel hier om heen. 

Terugkijkend hebben we vast niet altijd perfect gehandeld, maar dat hoeft ook niet. We hebben met de informatie en kennis die we toen hadden ons best gedaan en ons zo flexibel en veerkrachtig mogelijk opgesteld. 

We hebben hier veel van geleerd en het is fijn om de wetenschap te hebben dat je kunt vertrouwen op deze vaardigheden.

Onzekerheid

Als mensen zijn we vaak op zoek naar meer veiligheid en zekerheid. Onze angsten beschermen ons tegen onveilige situaties en onzekerheid. Maar soms is dit onterecht en slaan we hier onbewust in door.

Ook wij merken dit wel eens en onze Yoga en meditatie trainingen hebben ons hier dit jaar ontzettend bij geholpen. Ook hier is het fijn om te kunnen vertrouwen op de vaardigheden die je jarenlang getraind hebt en je niet te laten leiden door negatieve emoties.

Omgaan met negativiteit

De laatste maanden zie je steeds meer verdeeldheid onder mensen en verschillende bevolkingsgroepen terug. Dit leidt vaak tot heftige demonstraties en confrontaties. Je merkt dat de spanningen soms hoog oplopen. 

Ook op sociale media zie je deze stress en spanningen vaak terug in de discussies bij berichten. 

Als Yogi, waarbij het bij Yoga vooral draait om verbinding, is dit soms lastig om te aanschouwen en te zien. Steeds meer mensen raken uit balans en laten zich leiden door stress, angst en woede. 

Ondanks dat dit lastig is en we er soms een naar gevoel in onze maag van krijgen, motiveert het ons alleen maar om de kennis en wijsheid van de Yoga traditie nog meer te verspreiden en nog meer energie te steken in onze missie.

2021….?

In 2020 zijn we een beetje een nieuwe weg ingeslagen. Na jarenlang bouwen aan de basis van HWY was 2020 het jaar waarin we voor het eerst meer de diepte in konden gaan.

‘In het geheim’ hebben we zo’n 160 Yogi’s begeleid door een diepgaand transformatie traject. Dit is een online traject op de HWY Academy (niet openbaar zichtbaar).

Het is een training waarin we 100 dagen lang diep in de Yoga filosofie en de wetenschap duiken en aan de slag gaan met transformatieve practices, oefeningen, opdrachten, meditaties en visualisaties. De reacties op deze training zij bizar. Mensen maken in 100 dagen een grote transformatie door.

In 2021 willen we hier verder mee. Vooral omdat de resultaten en reacties van de deelnemers zo groot en enthousiast zijn. Ook willen we nog een andere diepgaande training online zetten, waar we achter de schermen mee bezig zijn.

Daarnaast zal de focus vooral liggen bij het verbeteren van ons Practice platform en het toevoegen van nieuwe lessen en cursussen.

Ook werken we momenteel aan een ander ‘geheim project’ wat we voor het einde van 2021 naar buiten hopen te brengen.

Genoeg exciting dingen dus!

Blijf ons volgen via de website, YouTube, social media en onze mails om op de hoogte te blijven van al het nieuws!

Nogmaals een hele warme en grote BEDANKT dat je ons volgt en onderdeel bent van de HWY tribe!

Tot in 2021!

Namasté 🙏

Rolf & Mel

PS: Geen Happy with Yoga zonder jouw input…!

Ondanks dat we zelf al mooie plannen hebben gemaakt voor 2021, vinden we het ook ontzettend belangrijk om jouw mening te horen. HWY is niet alleen van ons, maar van iedereen die zijn of haar leven mooier, gezonder en krachtiger wil maken. Dus jouw input en bijdrage is ontzettend waardevol om HWY nog beter te maken.

Dus…..

Wat zou jij in 2021 graag van ons willen zien? Waar heb je behoefte aan? Hoe kunnen we jou het beste helpen?

Voel je vrij om aan te geven waar je behoefte aan hebt, wat je leuk vindt, of dingen waar je juist mee worstelt.

Echt waar…Alles mag, bijvoorbeeld:

 • Blog onderwerpen
 • YouTube filmpjes
 • Online cursussen
 • Offline cursussen / workshops
 • Dingen waar je op dit moment mee worstelt

Laat het ons weten in de reacties hieronder of stuur ons een persoonlijk mailtje, zodat we hier met onze plannen rekening mee kunnen houden!

We doen dit samen en we zijn er om je te helpen!

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

6 Responses

 1. Martine Wakkee

  Hoi jullie,
  Dank voor al het moois dat jullie maken!
  Ff een vraagje, je schrijft over het bomen planten.
  Super goede actie! Via wie of welke organisatie doe je dit?
  Heb je enige controle of zicht of dit ook goed,gaat?
  Ik ben zelf op zoek naar iets dergelijks maar vind het nog steeds lastig om te zien of,mijn geld wel,echt en juist besteed wordt.
  Ben dus benieuwd naar jullie ervaring.
  Liefdevolle kerst toegewenst💚

  1. Rolf

   Graag gedaan Martine! We doen het met liefde! 🙂

   Het bomen planten hebben we via verschillende organisaties gedaan. Zelf ben ik erg te spreken over de app ‘Plant for the planet’ waar je zelf projecten kan selecteren. De app krijgt veel goede reviews en er lijkt een hele betrouwbare organisatie achter te zitten. Ik heb er vertrouwen in dat het planten van bomen ook daadwerkelijk gedaan wordt, maar 100% controle heb je helaas niet…

 2. Mo

  Hoi Rolf en Mel, altijd leuk jullie blog te lezen!
  Inderdaad is 2020 een jaar geweest als geen ander en toch heb ik er ook heel veel van geleerd. Het teruggeworpen worden op jezelf is nog niet zo verkeerd. Ik maak regelmatig gebruik van jullie platform, naast mijn eigen practice. Erg duidelijk en leerzaam. Dank daarvoor. Ik kan alleen maar zeggen: ga zéker zo door! Ben ook heel benieuwd wat jullie in 2021 weer voor ons in petto hebben.
  Hele fijne feestdagen wens ik jullie en een goed en gezond 2021!
  Namasté Mo.

  1. Rolf

   Dankjewel Mo!

   Fijn dat je alsnog zoveel hebt kunnen leren in groeien in 2020. Dat is het allerbelangrijkste! 🙂

   Goed om te horen dat je zoveel aan de lessen op het practice platform hebt!

   Voor jou ook een geweldig en gezond 2021!

 3. Saskia

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie dochtertje!! Jullie zien er echt gelukkig uit en verdienen dit ook.
  Jullie blogs, lessen, cursussen en zoveel meer geven met altijd zoveel positieve energie, dank je 💚🍀🙏
  Saskia

  1. Rolf

   Dankjewel voor je lieve woorden Saskia! Fijn dat we die positieve energie naar je kunnen overbrengen!

   We wensen je een supermooi en gezond 2021!

Laat een reactie achter