Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Affiliates

Samenwerken?

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om Happy with Yoga tot een van de grootste Yoga platforms van Nederland en België te maken. Met meer dan 700 blogs, tienduizenden volgers via social media en prachtige, praktische online lessen en cursussen is dat absoluut gelukt!

Door middel van de feedback die we hebben ontvangen van honderden cursisten, weten we dat onze online cursussen leuk, effectief en inspirerend zijn. Ons doel is daarom om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Yoga, Mindfulness, Meditatie en alles daar om heen. En we denken dat we jouw hulp daarbij goed kunnen gebruiken!

Samen kunnen we meer mensen inspireren en helpen dan alleen. En daarom willen we jou de mogelijkheid bieden om onze online programma’s te promoten aan je eigen tribe in ruil voor een vergoeding.

Hoe werkt het?

Wanneer je besluit deel te nemen aan ons affiliate programma, kan je starten met het promoten van onze online cursussen via de door jouw gewenste kanalen. Je krijgt als affiliate je eigen unieke promotie URL’s die je kunt delen op iedere manier die je maar wilt (website, social media, email, YouTube etc.) Iedere keer als iemand zich via jouw URL inschrijft voor een van onze programma’s, belonen we je daarvoor met een commissie. Deze commissie varieert per programma en hierover krijg je meer info, na je aanmelding. Ook krijg je toegang tot promotie materiaal als affiliate.

Wat moet je doen?

Voordat je aan de slag gaat als affiliate willen we graag het een en ander van je weten. We willen graag dat onze samenwerking een leuke en vruchtbare match is! Daarom willen we vragen om onderstaande vragen eerlijk te beantwoorden. We zullen je aanmelding dan beoordelen en binnen een week bij je terug komen met een reactie en verdere details!