Gratis Yoga

inspiratie mails

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om wekelijks leuke mailtjes van ons te ontvangen met nieuwe Yoga inspiratie die je helpt om gezonder te leven en beter in balans te blijven!

Rolf en Melanie

Happy with Yoga

Over Rolf & Mel van Happy with Yoga

Happy with Yoga is het grootste online Yoga platform van Nederland en BelgiĆ«.  Het is de missie van Happy with Yoga om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen. 


Wij (Mel en Rolf) hebben beiden meer dan 1500 uur aan trainingen gevolgd. We zijn constant op zoek naar praktische manieren om de schat aan informatie die de Yoga traditie ons te bieden heeft op een praktische manier toe te passen.


In onze methode combineren we onder andere Yoga asanas (houdingen), ademhalingsoefeningen, concentratieoefeningen, Meditatie, Mindfulness met bevindingen uit de moderne wetenschap om te groeien tot de beste versie van onszelf.


Alles wat we de afgelopen jaren geleerd hebben, willen we met zoveel mogelijk mensen delen in onze online lessen, traningen, workshops en retreats.