Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

In de pers

Happy with Yoga in de pers! Fijn, want dat betekent dat we onze missie over Yoga en bewust leven met anderen mogen delen! 🙂

Bekijk hieronder online en offline interviews, items en gastblogs van Happy with Yoga.

Wil je met ons in contact komen voor een interview, gastblog, lezing, podcast of andere bijdrage? Laat het ons dan weten via ons contactformulier op de website: contact.

Online

Podcasts

Interview bij Viteezy

“In deze aflevering van The Health Journey gaat Lizzy in gesprek met Rolf. Hij geeft samen met zijn vrouw online yogalessen. Veel mensen hebben het vooroordeel dat yoga een beetje zweverig is, maar Rolf is het hier niet mee eens. Yoga is zo veel meer dan alleen je tenen aanraken en ontspannen. Volgens Rolf is yoga en meditatie een proces van een groeiend bewustzijn, iets waar veel mensen baat bij hebben in de snelle en stressvolle samenleving van tegenwoordig. Duik in de wereld van yoga en meditatie tijdens de nieuwe aflevering van The Health Journey!”

Interview op 7DTV

“In deze video uit de 7DTV serie ‘Creators’ praat Ronnie met Rolf van Baalen, mede-eigenaar van het online yoga platform Happy With Yoga met op YouTube zo’n 25.000 abonnees. Wat is de rol van YouTube en hoe runnen ze het kanaal? En hoe hebben ze naast YouTube hun eigen platform voor abonnees ingericht? Wat is hun verdienmodel en wat zijn Rolf’s learnings? We zien het en horen het van Rolf in deze nieuwe video op 7DTV.”

Interview ‘The chronic pain coach’
“Rolf van Baalen is yogaleraar en mede-eigenaar van @happywithyoga: het grootste yoga-platform van Nederland. Yoga is een wetenschap die meer dan 5000 jaar zijn effectiviteit heeft bewezen. Het help chronische klachten te overwinnen en om in een betere algehele balans te komen. Ook Rolf heeft dit ondervonden. Voorheen zat hij erg in zijn mind en stond hij constant aan. Dankzij yoga is hij meer balans in gekomen en kan hij een leven zonder eigenlijk niet meer voorstellen. Benieuwd naar zijn verhaal en de link met langdurige klachten? Check ons hele gesprek op YouTube.”

Interview bij de ondernemerspodcast van Ashley Timmermans
Voor de mensen die het interessant vinden om wat te weten te komen over de achtergrond van HWY en de reis die Mel en ik gemaakt hebben als persoon en ondernemers, was ik te gast in een podcast waar ik hier meer over vertel:

 

Interviews, blogs en reportages

 

Offline

Happy with Yoga in de Wendy

happy with yoga in de wendy

Facebook live Event

Yoga Nidra special in Happinez magazine

HWY special in de Schakel