Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Het HWY Team!

Het HWY Team

Sinds de start van Happy with Yoga is er veel veranderd. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van Yoga waardoor we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn. Niet alleen zelf, maar ook als bedrijf.

Onze missie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, en de oude Yoga traditie naar het dagelijkse leven te brengen, werkt. Daarover is geen twijfel mogelijk!

We hebben inmiddels duizenden mensen geholpen om gezonder, bewuster, krachtiger en gelukkiger te leven. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op en dankbaar voor!

Maar dat hadden we niet alleen kunnen doen. Samen met ons topteam staan we iedere dag weer voor je klaar om je te helpen groeien naar de beste versie van jezelf.

Of je nu een technisch probleem hebt, een vraag, advies of ergens wat meer informatie over wilt, of misschien letterlijk of figuurlijk in de knoop zit. Wij zijn er voor je! 😉

We stellen je daarom graag voor aan de gezichten achter Happy with Yoga, ons team van professionele docenten en trainers die je bij de hand nemen en laten bloeien in de richting van gezondheid en geluk!

Melanie van Baalen

Master Trainer & Co-owner van HWY

E-RYT®500, YACEP® Certified | Hatha Vinyasa | Meditatie | Yoga Nidra | Yin Yoga | Yogablogger | Spreker.

Melanie Poldervaart

Fun fact: Kan erg onhandig zijn

Favoriete quote: 

Like wildflowers; You must allow yourself to grow in all the places people thought you never would.” 

Mel is misschien klein van stuk, maar dat geldt zeker niet voor haar dromen! Jaren geleden nam zij samen met Rolf het initiatief om Happy with Yoga van de grond af aan op te bouwen. Velen waren sceptisch, en ze kregen vaak vreemde gezichten, maar zij bleef erin geloven.

Naast het opbouwen van een prachtig bedrijf heeft ze ook een ongelofelijke persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en belichaamt de Yoga Lifestyle daarmee als geen ander. Een echte powervrouw met een warm hart voor de business, collega’s én de HWY Tribe!

Rolf van Baalen

Master Trainer & Co-owner van HWY

E-RYT®500, YACEP® Certified | Hatha Vinyasa | Wim Hof Method level II instructor | Meditatie | Yoga Nidra | Mindfulness trainer | Spreker.

Rolf van Baalen

Fun fact: Wilde vroeger altijd zijn joggingsbroek aan, maar mocht dat nooit van zijn vader. Heeft nu dus zijn eigen droombaan gecreëerd waarbij hij in zijn joggingsbroek kan werken.

Favoriete quote: 

“The very heart of yoga practice is abhyasa–steady effort in the direction you want to go.” – Sally Kempton

Happy with Yoga was vandaag de dag niet wat het is zonder Rolf. Naast een eindeloze bron aan inhoudelijke kennis over Yoga, mindfulness, ademhalingsmethoden en zelfontwikkeling, is het zijn doel om met Happy with Yoga een positieve bijdrage te leveren aan het geluk en gezondheid van mensen en de aarde.

Een bedrijf leiden gaat volgens hem niet over eindeloze winstoptimalisatie. Geld is slechts het middel wat een hoger doel of een droom kan realiseren. Mensen het beste uit zichzelf laten halen en de wereld een betere plek maken is waar het om draait, en wat kan daar beter bij helpen dan Yoga?

Jorine Kuilman

Editor en blogger

E-RYT 200 Certified | Hatha Vinyasa | Yoga Nidra | Yin Yoga | Zwangerschapsyoga | OERsterk coach | Blogger

Fun fact: Staat thuis bekend als ‘mrs.efficientpacking’.

Favoriete quote: 

This is the real secret of life – to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play.” – Alan Watts 

Zie je regelmatig als gastblogger voorbij komen, maar doet op de achtergrond nog veel meer. Ze zorgt ervoor dat blogs op tijd worden aangeleverd, haalt spel- en taalfouten uit de blogs, voorziet de blogs van beeldmateriaal en zorgt voor een aantrekkelijke lay-out. Ze is een taalpurist in hart en nieren 😉.

Jorine schrijft als blogger over lifestyle, mindset, moederschap, yoga filosofie en gedragsverandering.

Als OERsterk coach helpt ze mensen die last hebben van vage lichamelijke klachten. Klachten waarvan vaak wordt gezegd dat je ‘er maar mee moet leren leven’ of dat het ‘er nou eenmaal bij hoort’. Voeding, ontspanning, beweging en mindset staan in haar aanpak centraal. Ze helpt mensen om op een laagdrempelige manier hun leefstijl gedrag te veranderen zodat er een betere balans ontstaat in lichaam en geest en lichamelijke klachten verdwijnen.

Stephanie van der Linden

Klantenservice

Fun fact: Je kan me wakker maken voor een overheerlijke pizza!

Favoriete quote: 

“You are the creator of your own reality.” – Esther Hicks

Ik ben Stephanie en ik help Happy with Yoga met de klantenservice. Ik werk als VA voor inspirerende ondernemers en help als VA Mentor andere VA’s vanuit hun diepe kracht en passie expert te worden binnen hun eigen vakgebied.

Hennie Poldervaart

Administratie en inschrijvingen

Fun fact: Maakt ook heerlijke gezonde gerechten tijdens onze Yoga weekenden en wordt daar meestal aangezien voor de moeder van Rolf, maar is in het geheim de moeder van Melanie.

Favoriete quote: 

“Remind yourself that you cannot fail at being yourself.” – Wayne W. Dyer

Zorgt ervoor dat alle administratie van HWY helemaal tiptop in orde en netjes is. Regelt de boekingen en communicatie met deelnemers van onze Yoga retreats en workshops. En zorgt voor heerlijke maaltijden tijdens onze Yoga weekenden in Nederland en België.