Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Het HWY Team!

Het HWY Team

Sinds de start van Happy with Yoga is er veel veranderd. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van Yoga waardoor we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn. Niet alleen zelf, maar ook als bedrijf.

Onze missie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, en de oude Yoga traditie naar het dagelijkse leven te brengen, werkt. Daarover is geen twijfel mogelijk!

We hebben inmiddels duizenden mensen geholpen om gezonder, bewuster, krachtiger en gelukkiger te leven. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op en dankbaar voor!

Maar dat hadden we niet alleen kunnen doen. Samen met ons topteam staan we iedere dag weer voor je klaar om je te helpen groeien naar de beste versie van jezelf.

Of je nu een technisch probleem hebt, een vraag, advies of ergens wat meer informatie over wilt, of misschien letterlijk of figuurlijk in de knoop zit. Wij zijn er voor je! 😉

We stellen je daarom graag voor aan de gezichten achter Happy with Yoga, ons team van professionele docenten en trainers die je bij de hand nemen en laten bloeien in de richting van gezondheid en geluk!

Melanie van Baalen – ‘De Lady Boss’

Master Trainer & Co-owner van HWY

E-RYT®500, YACEP® Certified | Hatha Vinyasa | Meditatie | Yoga Nidra | Yin Yoga | Yogablogger | Spreker.

Melanie Poldervaart

Fun fact: Kan erg onhandig zijn

Favoriete quote: 

Like wildflowers; You must allow yourself to grow in all the places people thought you never would.” 

Mel is misschien klein van stuk, maar dat geldt zeker niet voor haar dromen! Jaren geleden nam zij samen met Rolf het initiatief om Happy with Yoga van de grond af aan op te bouwen. Velen waren sceptisch, en ze kregen vaak vreemde gezichten, maar zij bleef erin geloven.

Naast het opbouwen van een prachtig bedrijf heeft ze ook een ongelofelijke persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en belichaamt de Yoga Lifestyle daarmee als geen ander. Een echte powervrouw met een warm hart voor de business, collega’s én de HWY Tribe!

Rolf van Baalen – ‘De visionair’

Master Trainer & Co-owner van HWY

E-RYT®500, YACEP® Certified | Hatha Vinyasa | Wim Hof Method level II instructor | Meditatie | Yoga Nidra | Mindfulness trainer | Spreker.

Rolf van Baalen

Fun fact: Wilde vroeger altijd zijn joggingsbroek aan, maar mocht dat nooit van zijn vader. Heeft nu dus zijn eigen droombaan gecreëerd waarbij hij in zijn joggingsbroek kan werken.

Favoriete quote: 

“The very heart of yoga practice is abhyasa–steady effort in the direction you want to go.” – Sally Kempton

Happy with Yoga was vandaag de dag niet wat het is zonder Rolf. Naast een eindeloze bron aan inhoudelijke kennis over Yoga, mindfulness, ademhalingsmethoden en zelfontwikkeling, is het zijn doel om met Happy with Yoga een positieve bijdrage te leveren aan het geluk en gezondheid van mensen en de aarde.

Een bedrijf leiden gaat volgens hem niet over eindeloze winstoptimalisatie. Geld is slechts het middel wat een hoger doel of een droom kan realiseren. Mensen het beste uit zichzelf laten halen en de wereld een betere plek maken is waar het om draait, en wat kan daar beter bij helpen dan Yoga?

Sven Poldervaart – ‘De minimalist’ 

Operations Manager

RYT®200 Certified | Minimalisme expert | Hatha Vinyasa | Blogger

Sven Poldervaart

Fun fact: Heeft ooit een nacht doorgebracht onder een boomstronk.

Favoriete quote: 

”Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.” -Antoine de Saint-Exupery

Hoewel zijn favoriete asana de krokodilhouding blijft, is Sven een harde werker waar je altijd van op aan kunt 😉

In zijn rol als operations manager, houdt Sven de website up-to-date, maar daarnaast doet hij nog talloze andere dingen om Happy with Yoga draaiende te houden. Een echte allrounder dus! Hij is zowel de motor als de benzine die de motor draaiende houdt.

Ook inspireert Sven je graag over de levensstijl die hij al jarenlang leeft. Het leven als minimalist!

Hennie Poldervaart – ‘De Moeder’ 

Backoffice 

Fun fact: Maakt ook heerlijke gezonde gerechten tijdens onze Yoga weekenden en wordt daar meestal aangezien voor de moeder van Rolf, maar is in het geheim de moeder van Melanie.

Favoriete quote: 

“Remind yourself that you cannot fail at being yourself.” – Wayne W. Dyer

Zorgt ervoor dat alle administratie van HWY helemaal tiptop in orde en netjes is. Regelt de boekingen en communicatie met deelnemers van onze Yoga retreats en workshops. En zorgt voor heerlijke maaltijden tijdens onze Yoga weekenden in Nederland en België.