Gratis Yoga webinars

“In onze gratis Yoga webinars geven we tips en inspiratie die je helpen om Yoga en de Yoga filosofie te integreren in je dagelijkse leven.”

Welke Yoga webinars kun je volgen?

Beginnen met Yoga - 

Gezonder, sterker en gelukkiger:

In 10 stappen beginnen met Yoga, zonder ervaring, zweverig gedoe of een lenig lichaam

Een training voor alle Yogi's die graag een goede basis willen om te beginnen met Yoga.

met yoga beginnen

23 'Super hacks' om een gewoonte van Yoga te maken

Een training voor alle Yogi's die voor eens en altijd een gewoonte van Yoga willen maken!

Leven met purpose volgens de Yoga filosofie

Ontdek de oude geheimen van de Yoga traditie voor een gelukkig en betekenisvol leven

Over Happy with Yoga

Happy with Yoga is het grootste online Yoga platform van Nederland en België.  Het is de missie van Happy with Yoga om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen. 


Wij (Mel en Rolf) hebben beiden meer dan 1500 uur aan trainingen gevolgd. We zijn constant op zoek naar praktische manieren om de schat aan informatie die de Yoga traditie ons te bieden heeft op een praktische manier toe te passen.


In onze methode combineren we onder andere Yoga asanas (houdingen), ademhalingsoefeningen, concentratieoefeningen, Meditatie, Mindfulness met bevindingen uit de moderne wetenschap om te groeien tot de beste versie van onszelf.


Alles wat we de afgelopen jaren geleerd hebben, willen we met zoveel mogelijk mensen delen in onze online lessen, traningen, workshops en retreats.

Over het volgen van onze webinars

Deze tips maken het volgen van onze webinars leuker en makkelijker:


1

Vanaf al je apparaten


 Je kunt de training volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Omdat je telefoon een klein scherm heeft, is PC, Laptop of tablet het makkelijkste.

2

Maak aantekeningen


Het is fijn om iets te hebben om op te schrijven zodat je aantekeningen kunt maken. 

3

Zet de training in je agenda


Zet de training in je agenda, zodat je het niet kan vergeten. Zorg ervoor dat je niet afgeleid kan raken en je goed kunt focussen.  Zorg dat je 5 minuten van te voren online bent zodat je niets mist!

4

Je hebt verder niets nodig


Je hebt verder niets nodig om deze training te kunnen volgen! We zullen geen live houdingen o.i.d. doen tijdens de training, tenzij we dit specifiek aangeven van te voren.

 Niels 

 Deelnemer Yoga stap voor stap 

Beste Rolf & Melanie, Sinds een week begin ik me te interesseren voor yoga en toevallig ben ik uitgekomen bij jullie 2 en ik ben daar echt heel blij mee. Yoga wordt zo toegankelijk gemaakt door jullie, zo down-to-earth. Ik heb het idee dat onderwerpen zoals spiritualiteit en yoga bijna 'taboe' zijn geworden door alle zweverigheid die daar omheen hangt en overtuigingen die men hierbij heeft opgedaan, waardoor ik het zó zó gaaf vind om te zien dat jullie een voorbeeld zijn dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn! Echt super tof, ga er vooral mee door zou ik zeggen!

 Mieke

 Deelneemster verschillende online cursussen

Jullie hebben mij al zoveel aangereikt! Ik wou jou van harte bedanken voor de fijne lessen! Een grote pluim voor jou en Mel, jullie hebben mij al zoveel aangereikt. Een dikke Belgische “merci” voor alles en hopelijk tot een volgende cursus. - Mieke

 Roos

 Deelneemster meerdere Yoga workshops 

Hi Rolf en Mel,
Wat een GE-WEL-DIGE dag hebben jullie gister mogelijk gemaakt. Ik zit nog steeds na te glowen en barst van de energie. De lessen waren echt perfect zowel in variatie als in het niveau. Ik heb erg genoten, bedankt voor deze bijzonder mooie ervaring.
Liefs, Roos

Wij hebben onder andere samengewerkt met:

“Schrijf je in voor een of meerdere van onze webinars en laat je inspireren door en schat aan inspirerende tips en oefeningen die je helpen om gezonder, krachtiger en gelukkiger te leven .”

Rolf & Mel

Happy with Yoga