Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Yoga weekend Twente

Yoga weekend Twente – 9 t/m 11 maart 2018

De zon komt langzaam op tussen de bomen, terwijl je jouw eerste Zonnegroet van de dag uitvoert. Je ademt de frisse boslucht in die je kracht en vitaliteit brengt. Je voelt de energie door je lichaam stromen. Een magische ochtend Yoga practice tijdens dit Yoga weekend, uitkijkend over een grote weide met aangrenzend bos.

Omgeven door rust, spot je de mooiste vogels en heb je zelfs regelmatig kans op een wilde ree.

Een nieuwe, mooie dag op een van de mooiste en meest rustgevende plekjes van Nederland. Omringd door zowel inspirerende gevorderde als beginnende Yogi’s.

Geniet je met ons mee tijdens dit heerlijke Yoga weekend vol Yoga, Mindfulness, Meditatie en Healthy food middenin de natuur?

yoga weekend twente

Locatie Yoga weekend Twente

Op een mooie historische plek staat een oude, mooie boerderij die kort geleden prachtig getransformeerd werd en hiermee een nieuwe bestemming kreeg.

Omringd door bos en weide ligt deze Twentse boerderij in het beschermde gebied van Natuurmonumenten. Alleen toegankelijk via een lange privé weg, kom je aan bij een mooie plek waar direct alle stress van het dagelijkse leven van je af valt.

De locatie van het Yoga weekend is een plek waar je één met de natuur wordt, je helemaal tot rust en tot jezelf kunt komen.

yoga weekend twente - buiten

Accommodatie van het Yoga weekend

De boerderij beschikt over 13 slaapkamers, waarvan er 7 voor twee personen en 6 voor 1 persoon zijn ingericht.

Op de oude deel van de boerderij zijn 10 bedsteekamers gemaakt. 5 voor 1 persoon en 5 voor 2 personen. Deze slaapkamers beschikken allemaal over een eigen douche, maar delen de toiletten.

yoga weekend twente - slapen

In het oude voorhuis zijn op de verdieping nog eens twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer gemaakt. Deze hebben centrale douches en toilet.

Daarbij is er een heerlijke tuin aanwezig, een grote eetruimte en een gezellige, knusse woonkamer met een open haard.

yoga weekend twente - zitkamer

Healthy food tijdens het Yoga weekend

yoga-weekendDit Yoga weekend staat niet alleen in het teken van Yoga, Mindfulness en Meditatie, maar geeft je ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijke, vers bereide, vegetarische maaltijden.

Onze koks laten je het hele Yoga weekend genieten van fijne, smaakvolle maaltijden en snacks. En mocht je last hebben van een allergie, dan zorgen zij er met alle liefde voor dat jouw maaltijd nét zo lekker
smaakt!

“Het fijne van dit Yoga weekend is dat je jezelf niet alleen een weekend lang kan verdiepen in Yoga en je eigen practice, maar dat je ook helemaal tot rust komt en lekker gezond leeft. Echt even weg van alle stress en hectiek en bewust jezelf de rust en aandacht gunnen die je verdient.” – Melanie

yoga weekend twente - koken

Omgeving

De boerderij ligt nabij Oldenzaal.

Middenin een gebied dat door Natuurmonumenten beheerd wordt, staat deze Twentse boerderij. Direct naast de boerderij loopt een wandelpad, waar je zowel korte als langere wandelingen kunt maken door de prachtige natuur.

Dagelijks schema Yoga weekend

Het Yoga Weekend vindt plaats van vrijdag 9 t/m zondag 11 maart 2018.

Dag 1 – Yoga weekend

Vrijdag komen we rond 17.00u aan op de boerderij. We starten het Yoga weekend gezamenlijk in de mooie Yoga ruimte met een fijne Yoga practice. Hierna genieten we van een heerlijk vers bereid diner en sluiten we deze mooie dag af rondom een lekker warm vuurtje.

Yoga weekend - Yogaruimte YogaboerderijDag 2 – Yoga weekend

Zaterdag starten we op tijd voor een lange, magische Yoga practice tijdens zonsopkomst. We ontbijten hierna in stilte en hebben voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Er staat ‘s middags een lekkere, verse lunch voor je klaar. Laat in de middag zien we elkaar voor een rustige Yoga practice, gevolgd door een Yoga Nidra sessie. Daarna staat er een smakelijk diner voor ons klaar en sluiten we de dag  (als je dat wilt) weer af rond een heerlijk warm vuur.

Dag 3 – Yoga weekend

Zondag beginnen we de dag weer heerlijk energiek met een heerlijke Hatha/Vinyasa Yoga practice in onze fijne Yoga ruimte. Na ons stilte ontbijt is er genoeg ruimte om te relaxen in onze heerlijke woonkamer of lekker naar buiten te gaan. Rond lunchtijd kun je weer genieten van een lekkere lunch, waarna we de Yoga ruimte of misschien ook wel de buitenlucht ingaan voor een Yoga workshop. Na een lekkere healthy snack sluiten we dit fijne Yoga weekend af met een rustige Yoga practice en maken we onszelf klaar om de boerderij gedag te zeggen.

Prijzen Yoga weekend*

De oude deel

 • Bedsteekamer (tweepersoonsbed), op basis van 2 personen/eigen douche/gedeeld toilet/ 400 euro p.p.
 • Bedsteekamer, op basis van 1 persoon/eigen douche/gedeeld toilet/ 425 euro p.p.

Het oude voorhuis

 • Tweepersoonskamer (losse bedden), op basis van 2 personen/gedeelde douche/gedeeld toilet/ 350 euro p.p.
 • Éénpersoonskamer, op basis van 1 persoon/gedeelde douche/gedeeld toilet/ 375 euro p.p.

*Na ontvangst van de factuur, dient het volledige bedrag uiterlijk binnen 2 weken voldaan te worden.

Wat is inbegrepen bij het Yogaweekend:

 • Accommodatie
 • 5 Yoga practices (o.a. Hatha/Vinyasa, Yin en Restorative) met Rolf en Melanie.
 • Een Yoga Nidra practice.
 • Baddoeken.
 • Opgemaakte bedden.
 • 2x een stilte ontbijt, 2x lunch, 2x diner en healthy snacks.
 • Onbeperkt thee, koffie en water.
 • Het gebruik van een Yoga mat, Yoga blok en meditatiekussen.
 • WIFI.
 • Iedere avond een knapperend haardvuur of kampvuur.

Wat is niet inbegrepen

 • Transfer van en naar het verblijf.
 • Extra activiteiten.
 • Privé Yoga sessies.

Aanmelden voor het Yoga weekend

Vragen? Stuur ons dan even een mailtje!

 

Rolf over het yoga weekend“Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn en belangrijk het kan zijn om af en toe ongestoord aan je eigen practice te werken. Minder prikkels en afleidingen van de buitenwereld, betekent meer aandacht voor jezelf en focus op wat jij belangrijk vindt. Dit is een van de belangrijkste dingen die je gaat ervaren tijdens dit heerlijke leerrijke Yoga weekend.”

Wat vonden anderen van Yogalessen bij Happy with Yoga?

‘Ik moet zeggen dat, na deze Yoga en Mindfulness lessen, de kwaliteit van mijn leven voor een groot stuk verbeterd is. Ik slaap veel beter dan voordien en sta dus fit op. Ik ben veel alerter bij moeilijke vraagstukken op het werk, mijn inzicht is veel beter. En ik voel mij gewoon fitter!’ – Danny

‘Ik heb Mindfulness en Yoga van Melanie en Rolf gevolgd en ik geniet echt van alles wat ik leer. Het zijn fantastische lessen, echt fantastisch.’ – Britt

‘Zoals ik al eerder aangaf heeft Yoga mijn leven veranderd. Het was even moeilijk om een uur eerder op te staan in de ochtend maar ik ben blij dat me dat is gelukt. Iedere ochtend sta ik op de yoga mat en doe mijn oefeningen met daarna een meditatie sessie. Het voelt zo fijn om zonder stress je dag te beginnen. Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet.’ – Rick

Aanmelden voor het Yoga weekend

Vragen? Stuur ons dan even een mailtje!

Rolf en Mel Happy with Yoga

Melanie & Rolf zijn tijdens dit heerlijke weekend jouw Yogadocenten.