Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

20 dec 2018

Het beste van Happy with Yoga in 2018

/
Geplaatst door
/
Comments4

Yes! Het is weer tijd voor ons traditionele eindejaarsblog waarin we terugblikken op alles wat we het afgelopen jaar hebben gedaan en vooruit kijken naar wat onze plannen zijn voor 2019!

Onze vaste lezers vinden dit altijd een van de leukste blogs om te lezen, want het is echt een kijkje achter de schermen.

Dit is inmiddels het vijfde jaar op rij dat we dit doen. Hier lees je de blogs van 2014, 2015, 2016 en 2017.

In dit blog willen je meenemen tijdens een reis door al onze hoogte- en dieptepunten (zijn die er wel geweest?!) van 2018.

 • Wat hebben we gedaan?
 • Wat ging er goed en wat ging er fout?
 • Wat hebben we geleerd?
 • Waar zijn we heen geweest?

Vorig jaar schreven we dat 2017 een Big year is geweest voor ons persoonlijk en voor HWY. 2018 is nog veel bigger geweest, haha! Hieronder lees je waarom.

Verbinding was het sleutelwoord van vorig jaar. Hoewel verbinding (nee niet met je WiFi netwerk) altijd belangrijk is, stond dit jaar in het teken van diepgang. Niet alleen in onze eigen practice, maar ook in alles wat we delen. En vooral ook in de vriendschappen en connecties die we door middel van HWY hebben opgebouwd. Nooit eerder hebben we zoveel mensen weer teruggezien tijdens workshops en retreats. Voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen, want het betekent dat mensen het leuk, inspirerend en waardevol vinden wat we tijdens events doen (iemand die dat niet vindt zou namelijk nooit meer terugkomen ?).

Ok, tijd om een kijkje achter de schermen te nemen. Pak er een kopje thee of koffie bij, want het is een leuk, maar lang blog! Lees je mee?

het-best-van-hwy-2018

Yoga trainingen en retreats

In 2016 en 2017 zijn we ongeveer 6 maanden van het jaar in het buitenland geweest. Natuurlijk is dit ontzettend gaaf en zijn we daar oneindig dankbaar voor. Het geeft ons de mogelijkheid om ons te ontwikkelen en te genieten van al het moois dat onze aarde te bieden heeft.

Hoe mooi dit ook klinkt…6 maanden per jaar reizen en daarnaast het grootste Yoga platform van Nederland en België opbouwen gaat je niet in de koude kleren zitten. We zijn ons ervan bewust dat dit heel verwend klinkt, maar eind 2017 waren we een beetje ‘reismoe’. We waren simpelweg te veel weg en hadden geen goede focus meer om HWY in de richting te sturen waarin we het hebben wilden.

Het gevolg was dat er online geen nieuwe cursussen bij kwamen en we op dat gebied min of meer stil stonden. Terwijl de online cursussen HWY maken tot wat het is. Ons voornemen voor 2018 was dus om minder in het buitenland te zijn en ons meer te richten op het doorontwikkelen van de website en de cursussen.

Daarom zijn we in 2018 ‘slechts’ 4 maanden in het buitenland geweest. Nogmaals, dit klinkt verwend en is nog steeds ontzettend veel. De mogelijkheid om te kunnen reizen is een ontzettende luxe en we gunnen dit iedereen, dus begrijp ons niet verkeerd. Maar de twee maanden minder voelden voor ons veel relaxter, waardoor we veel meer gedaan hebben kunnen krijgen. Meer daarover lees je hieronder. Bovendien hebben we voor het eerst in 5 jaar tijd twee weken écht vakantie kunnen nemen. Onze reizen zijn altijd business-gerelateerd en het voelde fijn om twee weken alles echt even los te laten.

Bali (januari)

Begin 2018 was onze eerste reis. We zijn toen afgereisd naar Bali om daar ons eerste Yoga retreat te geven op een adembenemende locatie. We zagen er best een beetje tegenop toen we deze reis online hadden gezet, want waren mensen wel bereid om met ons naar de andere kant van de wereld te reizen? Voor ons een grote stap en een van de vele momenten waarop we de afgelopen jaren uit onze comfort zone zijn gestapt.

Blijkbaar was de angst niet nodig, want het retreat was helemaal volgeboekt en we hebben een super mooie en diepgaande week gehad. Vol met Yoga, meditatie, rust, heerlijk eten en al het moois wat Bali te bieden heeft.

Griekenland (Mei)

In mei zijn we afgereisd naar Griekenland voor het volgen van een retreat. Op een geweldige plek op het rustige eiland Ithaka konden we eindelijk weer een weekje volledig focussen op onze eigen practice. En dit was heerlijk. Het retreat was zo gaaf en de plek zo mooi, dat we hebben besloten om hier in 2019 zelf een retreat te organiseren. Ontzettend veel zin in!

Portugal (Juni)

Het tweede retreat wat we gaven was in Portugal. Na het succes van het retreat in 2017 zijn we hier in 2018 weer met heel veel plezier en een ontzettend leuke groep met bekende en nieuwe gezichten teruggekeerd. De locatie is weliswaar ietsje minder luxe dan Bali, maar de plek voelt zo fijn en vertrouwd. En er zijn ontzettend veel toffe dingen te doen in de omgeving. Ook hier gaan we in 2019 gelukkig weer naar terug.

yoga-vakantie-portugal

Bali (Oktober & November)

In oktober en november zijn we teruggekeerd naar Bali. Dit keer voor twee maanden. Oktober stond volledig in het teken van een nieuwe training bij Zuna Yoga, gericht op meditatie en Yoga Nidra. Ook al weet ik het eigenlijk wel, het blijft me verbazen hoe alomvattend en diepgaand de Yoga traditie is. We hebben dat weer kunnen ervaren tijdens deze training waarin heel veel nieuwe puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen.

We hebben nu in totaal allebei meer dan 1500 uren aan opleiding gevolgd en hebben officieel de status E-RYT®500 & YACEP®. Dat zegt je misschien niets, maar het is qua certificering van de Yoga Alliance het hoogst haalbare en betekent kort gezegd dat je internationaal erkende 500-uurs Yoga trainingen mag geven (doen we op dit moment niet) en dat de events die we geven voor Yogadocenten meetellen als bijscholing uren. Mooi meegenomen toch?!

Dit alles heeft er trouwens ook voor gezorgd dat Mel en ik samen met nog een andere persoon de eerste Yoga docenten in de wereld zijn die ‘Zuna Yoga certified’ zijn. Iets waar we persoonlijk ontzettend trots op zijn, want we zijn tot nu toe geen andere training tegengekomen die waarin de filosofie zo helder en praktisch wordt uitgelegd en toegepast als in de Zuna Yoga Methode.

Daarnaast ben ik (Rolf) door mijn ervaring met de Wim Hof Methode ook doorgegroeid naar level II instructeur.

Het tweede deel van deze Bali reis stond in het teken van het derde retreat wat we dit jaar georganiseerd hebben. Het tweede retreat op Bali dit jaar. Met meer bekende dan nieuwe gezichten was deze week een diepgaande reis naar de kern en de meest krachtige versie van onszelf. Zowel voor de deelnemers als voor onszelf.

yoga-vakantie-bali

Of we volgend jaar weer terug gaan voor een retreat op Bali? Op dit moment weten we dat eerlijk gezegd nog niet. We focussen ons eerst op de eerste helft van 2019, die al zo goed als volgepland staat.

Naast al dat reizen in het buitenland hebben we in totaal ook 6 weekend retreats in Nederland en België georganiseerd, waarvan de meeste op onze favoriete locatie Twente.

Online Yoga

Online was het dus tijd voor wat nieuwe actie. Onze bestaande cursussen lopen sinds hun lancering ontzettend goed. Veel mensen blijken het erg prettig te vinden om ook thuis lekker te oefenen door middel van onze cursussen. Inmiddels hebben de afgelopen jaren duizenden mensen deelgenomen aan de cursussen en we krijgen niets dan positieve feedback. Dagelijks schrijven nieuwe deelnemers zich in om ook thuis te kunnen werken aan hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid en hun momentje van ‘me-time’ te pakken in het soms hectische dagelijkse leven.

Mocht je je afvragen waar ik het over heb, het gaat om deze cursussen:

Online Yoga cursus voor beginners: Yoga Stap voor Stap
Online Mindfulness cursus: Mindfulness voor het dagelijkse leven
Online Yoga Nidra programma: Ontdek de kunst van bewuste diepe ontspanning

De Happy with Yoga Academy

We hadden zelf heel erg de behoefte om nieuwe mooie cursussen te maken. Er is werkelijk waar zoveel te delen en te ontdekken en wat er nu staat is nog maar het topje van de ijsberg. Maar om te groeien moesten de meeste cursussen samen gezet worden op een platform. Allemaal losse cursussen op verschillende websites is onhandig en niet praktisch. Zeker als we er meer willen maken in de toekomst.

Het idee van de HWY academy was geboren. Maar nu de uitvoering nog. En daar hebben we de nodige moeite mee gehad. Veel partijen die beloven dat ze het kunnen maken, maar uiteindelijk toch niet. Of kosten zo hoog dat we waarschijnlijk ons leven lang niet meer uit de schulden zouden komen. Al met al een moeizame zoektocht. Maar uiteindelijk is het gelukt en het resultaat mag er zijn al zeggen we het zelf:

De Happy with Yoga Academy

Ons eigen online cursus platform waar je als Yogi thuis aan de slag kunt met praktische cursussen rondom de Yoga filosofie. Traditionele wijsheid in een modern jasje zullen we maar zeggen.

Een van onze grote mijlpalen van dit jaar en een stabiele basis om in de toekomst nog veel meer mooie dingen te delen. De HWY Academy is door alle bestaande leden van onze cursussen ontzettend positief ontvangen.

Happy with Yoga Academy

Yoga stap voor stap is vanwege technische redenen (nog) niet op de HWY Academy te vinden.

Yoga Nidra: Reis door de chakra’s

Kort na de lancering van de HWY Academy hebben we daar een nieuwe cursus opgezet, die we al een hele lange tijd wilden maken. En we hadden nu eindelijk de tools om het op een goede manier te doen. Dit was:

Yoga Nidra: Reis door de chakra’s

chakra cursus

Een cursus met een nuchtere kijk op de chakra filosofie die vaak als zweverig wordt beschouwd. Ook hier hebben we ontzettend veel positieve reacties op gehad. Voor ons heel fijn, want je kan wel een visie van iets in je hoofd hebben, maar het is altijd maar afwachten of mensen het op dezelfde manier ontvangen zoals jij in gedachten had.

De online cursussen en lessen zijn voor veel mensen de perfecte oplossing. Sommige mensen willen liever alleen maar online en thuis oefenen. Maar de meeste willen naast een of twee reguliere lessen bij een studio vaker met Yoga bezig zijn. Echter is iedere dag naar een studio vrij tijdrovend en duur. De online cursussen die zowel praktisch zijn als achtergrondinformatie bieden, zijn daarom de perfecte oplossing. Win-win want door thuis ook aan de slag te gaan, krijgen je lessen bij een studio ook meer diepgang.

Yoga workshops

Om ons dit jaar beter te kunnen focussen op online, hebben we dit jaar iets minder workshops gegeven dat vorig jaar. Waar we vorig jaar 31 workshops hebben gegeven, hebben we naast de 9 week(end) retreats, dit jaar 21 workshops gegeven.

De Yoga workshops blijven voor ons een ontzettend leuk en waardevol iets om te doen. Het geeft ons de mogelijkheid om dieper op bepaalde aspecten van Yoga in te gaan. Iets waar in reguliere lessen vaak geen tijd voor is. En het is ontzettend leuk om mensen met wie we vaak alleen online contact hebben gehad in real-life te ontmoeten.

Happy with Yoga Experience

Een ander geweldig hoogtepunt van afgelopen jaar was onze eerste eigen Yoga festival: De Happy with Yoga Experience.

Voor ons was dit het meest spannende wat we ooit georganiseerd hebben. Maar onder het mom van ‘Your comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there’ zijn we er toch voor gegaan.

Op een bloedmooie locatie (Metaal Kathedraal) zijn honderd Yogi’s vanuit alle hoeken van Nederland en België afgereisd om samen met ons en onze gastdocenten te practicen en te genieten van een heerlijke Yoga dag.

Het was een super succes en veel mensen vragen of er volgend jaar weer een nieuwe editie komt. Het antwoord hierop is hoogstwaarschijnlijk nee. Omdat er ontzettend veel tijd en energie zit in het organiseren van een dergelijk festival, doen we dit waarschijnlijk voorlopig om het jaar. In 2020 is het aan ???!

Happy-with-Yoga-experience-festival

Yoga, Mindfulness en meditatie voor bedrijven

Iets waar we zelf heel enthousiast over zijn, is dat Mindfulness, meditatie en Yoga steeds meer hun weg vinden naar de werkvloer en het bedrijfsleven. Werkgerelateerde stress, burn-out, rug- en nekklachten van het vele zitten, slechte focus en productiviteit zijn tegenwoordig hele serieuze problemen voor zowel werknemers als bedrijven.

Werken kost ons vaak onze gezondheid, terwijl onze persoonlijke filosofie is dat werken zou moeten bijdragen aan een goede gezondheid. Daarvoor moeten we fundamenteel anders gaan werken. Binnen de Yoga traditie hebben we ontzettend veel tools die ons hierbij kunnen helpen. Steeds meer bedrijven zien dat in en tot onze grote vreugde mogen we steeds meer workshops voor voor bedrijven organiseren.

Zo hebben we dit jaar onder andere workshops verzorgd voor:

 • De H&M
 • Translink
 • Opvallers
 • De FM-dag

Sven

Een van de redenen dat we dit jaar veel nieuwe dingen gedaan hebben kunnen krijgen en eindelijk ook echt een paar weken vakantie hebben gehad is door Sven. Wie is Sven vraag je je af? Sven is sinds eind vorig jaar bij ons in dienst en helpt ons op de achtergrond bij ontzettend veel dingen. Van technische problemen tot het editten van blogs. En daarnaast heeft hij een grote passie voor de minimalistische levensstijl en gaat hij in maart 2019 zelf een Yoga teacher training volgen. Tot en met 2017 hebben Mel en ik altijd alles samen gedaan, maar vanaf begin 2018 is Sven daar bij gekomen. Voor ons is hij dit jaar van onschatbare waarde geweest en jullie gaan de komende tijd nog veel meer van hem zien!

sven-minimalisme

Wat zijn de best gelezen blogs van 2018?

De meest gelezen blogs over Yoga

De Top 10 Yoga houdingen voor beginners
Handleiding: Wat is Hatha Yoga? En 7 redenen waarom het goed voor je is!
5 inspirerende gedachtes uit de Yoga Filosofie
Een gewoonte maken van Yoga, hoe doe je dat?
Een Yogapractice met intentie – Waarom het zo belangrijk is

De meest gelezen blogs over Mindfulness & Meditatie

Leren mediteren – 6 tips voor de beginner
Mindful leven in een drukke wereld (incl. video)
Zo worden je positieve affirmaties nóg veel krachtiger
Gratis Yoga Nidra op YouTube kanaal van Happy with Yoga (Nederlandstalig)

De meest gelezen blogs over Lifestyle

De kracht van minimalisme – 5 redenen voor een minimalistische levensstijl
Moet je eten voor je Yogapractice? (incl. video)
Waarom is Yoga meer dan alleen houdingen?
Neusademhaling – Waarom door je neus ademen goed voor je is
De Basics van een goede ademhaling

De populairste gastblogs

Wat zou Happy with Yoga zijn zonder de gastbloggers? Ook dit jaar hebben alle gastbloggers op Happy with Yoga een ontzettend waardevolle bijdrage geleverd door maandelijks hun kennis te delen met ons. Yoga is zo ontzettend breed en er zijn zoveel verschillende specialisaties, dat het voor Mel en mij onmogelijk is om over alle onderwerpen goede info af te leveren. Daarom zijn we zo blij met de gastbloggers, want samen met hun kunnen we dat wel.

Een overzicht van de populairste blogs per blogger zie je hieronder! Ook willen we, net als vorig jaar, van de gelegenheid gebruik maken om een diepe buiging te maken naar alle gastbloggers die met veel enthousiasme iedere maand een bijdrage leveren aan het blog. Dank-jullie-wel namens ons en de trouwe lezers uit de Happy with Yoga tribe! Jullie zijn awesome!

Zeven redenen waarom Yin Yoga goed voor je is (en waarom het dus zo populair is!) – Miriam
De beste Yoga Mat 2018: review Liforme – Lisanne
Stoppen met suiker in 5 stappen – Julia
De Egyptische zonnegroet – een heldere uitleg – Jorine
Wat is stress en wat doet het met ons – Bianca

Een overzicht van alle blogs vind je op onze archiefpagina.

De mooiste foto’s – onze persoonlijke favorieten

View this post on Instagram

One of the things I like most about teaching Yoga is showing people that a practice doesn’t have to be complicated for it to be effective. When you scroll down through your Instagram feed you’ll see the most crazy and complicated poses. Do such poses really need to be in your practice to call yourself a Yogi? The answer is a big NO! 🙅‍♂️⛔️ Don’t let everyone on Instagram fool you. Yoga is more than 5000 years old. Do you really think people practiced Yoga this way?! Yoga is for everybody, no matter who you are or your body type. Throughout my years of teaching Yoga, I’ve discovered that often times the more simple a practice is, the more effective it gets. (Off course it needs to be sequenced and taught well) My point is, don’t be so busy with getting yourself in de most bizarre postures and doing the weirdest things on your Yogamat that you’ll miss the very essence of it. Double tap if you agree to this! Enjoy your weekend Yogi’s! 💚 Rolf

A post shared by Happy with Yoga | Rolf & Mel (@happywithyoga) on

View this post on Instagram

‘The mental aspect of health is more important than the physical, the spiritual aspect of greater importance than either of these.’ ~ Swami Rama ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ How often do you take time to take care of your body? Chances are you took a shower this morning, dressed yourself up, had breakfast, brushed your teeth and made sure that you looked awesome. Maybe you even found some time to do some stretches as well. 👌 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ But what about your meditation practice? What are your plans today to take care of the mind? And by training the mind and finding stillness, even moving beyond the mind, towards your souls desire?🧘‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ To create a life that purposeful and fulfilled, it’s important to connect with that inner beauty on a daily basis. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ That’s where real happiness resides. Something you can’t find in the most fancy clothes or most expensive gadgets and cars. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Real happiness is free! The only thing you need to do is your practice. That can be hard, full of emotions and distractions. But by trusting the process and taking the seat of the observer, you’ll move beyond those creations of the mind and towards the most powerful treasure we all have within us. ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Connect with that inner beauty every day and you’ll able to radiate that light in every direction and in every aspect of being. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💛Mel

A post shared by Happy with Yoga | Rolf & Mel (@happywithyoga) on

View this post on Instagram

One of the questions I ask myself every single day is; who is in the driver seat?! 🏎 Is it the ego trying to survive in a busy, competitive world? Which brings forward characteristics of aggression, the feeling of lack, me vs. you, fear, anxiety, jealousy and comparison. 😨 Or is it the higher self, who instead of surviving allows you to thrive. When the higher self is in the driver seat the ego and its survival instincts are put to the background. There is room for openness, intuition, love, creativity and abundance. You co-create with the universe and everything that surrounds you. It’s a beautiful state of flow. ✨ However it’s very easy to have the ego take over again. The busy world around us with all the distractions is a sure ‘higher self killer’. 🙅‍♂️ I struggled with this for a long time. And I still do if I don’t pay attention. My best advice to deepen your relationship with the higher part of yourself: 1. Ask yourself the question at the top of this post on a daily basis. 👆 – 2. Limit distractions and find time to be still. ☯️ – 3. Connect with nature. 🌲 – 4. Meditate every single day. 🧘‍♂️ You got this! 💚 Rolf

A post shared by Happy with Yoga | Rolf & Mel (@happywithyoga) on

Wat cijfertjes van 2018

Nieuwe blogs

Dit jaar zijn er 146 nieuwe blogs over Yoga, Meditatie, Mindfulness en Lifestyle op de website gekomen. Dit is 10 minder dan in 2016. In totaal staan er nu meer dan 700 blogs op het Happy with Yoga platform.

Facebook

Tijdens het schrijven van de terugblik van 2017 stond te teller van de Facebook community op 10.063 likes. Met een totaal aantal likes en volgers van 11.825 is de Happy with Yoga Facebook community groter, leuker en enthousiaster dan ooit te voren! Thanks voor al jullie likes, comments en shares op Facebook!

Het wordt overigens steeds lastiger voor ons om op Facebook gevonden te worden. Het grote blauwe monster is dit jaar een aantal keer negatief in het nieuws gekomen vanwege privacy. Persoonlijk vind ik Facebook nog steeds een hele nuttige tool. Maar net als met heel veel andere technologie, moet je het wel op de juiste manier en met verantwoordelijkheid gebruiken. Zorg je inspirerende content ziet op Facebook zodat je kunt leren en groeien. Dit in plaats van je te mengen in zinloze en eindeloze discussies en negativiteit.

Om eerlijk te zijn is Facebook steeds lastiger voor ons, maar het blijft nog steeds een geweldig kanaal. Als je op Facebook zit en je volgt ons, weet dat dat we iedere like, reactie of deelactie enorm waarderen. Het helpt ons om meer mensen te bereiken en te inspireren met al het moois wat Yoga te bieden heeft. Ook in 2019 hebben we jullie likes, positieve reacties en deelacties dus weer keihard nodig! We kunnen het simpelweg niet alleen!

Als je onze berichtjes zeker weten wilt blijven zien op Facebook, kun je naar onze pagina gaan en onder de knop ‘volgend’ op ‘als eerste weergeven’ klikken.

Instagram

De Happy with Yoga Instagram community is leuker dan ooit! Dagelijks plaatsen we leuke foto’s, quotes en inspirerende berichten en via de live stories geven we regelmatig een kijkje achter de schermen tijdens onze Yoga avonturen en reizen. Dit jaar is Insta van 17.832 naar 20.132 volgers geschoten! De mijlpaal van 20.000 voorbij dus! Big thanks voor de HWY insta tribe! Je kunt de hashtags #happywithyoga & #happywithyogatribe gebruiken om te connecten met de community en ons! Natuurlijk kun je ons ook altijd taggen in je Yoga posts!

YouTube

Vanwege focus hebben we YouTube in 2017 een beetje laten liggen, maar in 2018 hebben we een heuse comeback gemaakt. Ja, we komen onze beloftes na, want dit hebben we in het eindejaarsblog van 2017 aan jullie beloofd. We plaatsen meer video’s dan ooit en het aantal YouTube abonnees is gegroeid van 5836 Yogi’s naar 9093!

Alle video’s samen zijn inmiddels meer bijna een miljoen (!!!) keer bekeken. Een totaal van 3.1 miljoen minuten! Vorig jaar was dat al heel erg veel Rolf & Mel, maar nu nog veel meer! ‘T is maar waar je graag naar kijkt….?

Je kunt dus nog steeds op ons YouTube kanaal terecht voor tal van tutorials over houdingen, korte lessen en Yoga inspiratie.

Bedankt!

Weetje….

Met Happy with Yoga hebben we ons droombedrijf en droomleven gecreëerd. We ontmoeten meer mooie en lieve mensen dan ooit, met wie we diepe connecties hebben. We bezoeken meer mooie plekken dan we ooit hadden durven dromen. Dagelijks helpen we duizenden mensen door middel van onze blogs, YouTube video’s en online cursussen. We zouden niets liever doen dan wat we nu doen. En om eerlijk te zijn hebben we het gevoel dat we pas net begonnen zijn.

De andere kant van het verhaal is dat soms ook ontzettend moeilijk is. Dingen gaan niet altijd zoals je wilt. En we hebben aan de lijve ontdekt dat ‘dicht bij jezelf blijven’ en ‘authentiek blijven’ een van de grootste vaardigheden is een een wereld die je constant probeert te maken tot iets anders.

Maar we zullen hier iedere dag voor blijven vechten. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor iedereen die we liefhebben, iedereen die onze blogs en mails leest, iedereen die onze video’s bekijkt en ook voor iedereen die dat niet doet. De waarheid is dat de wereld meer mensen nodig heeft die zichzelf zijn en vanuit die staat van authenticiteit met de wereld delen wat ze te bieden hebben. Zodat we uiteindelijk met elkaar een mooiere, liefdevollere, gezondere en gelukkigere wereld creëren. Een wereld waar ook toekomstige generaties met plezier in kunnen leven en ook de mogelijkheid hebben om hun dromen en doelen na te jagen.

We willen je daarom ontzettend bedanken voor het lezen van de blogs, het bekijken van de video’s en voor het feit dat je onderdeel bent van de Happy with Yoga tribe op welke manier dan ook. Of je het nu stilletjes op de achtergrond volgt, een cursus volgt, naar onze events komt…. we waarderen het allemaal. Dus bedankt daarvoor. Zonder jou zou dit niet mogelijk zijn. Jij bent onze superheld!

Hopelijk blijf je ons in het nieuwe jaar ook steunen, dan doen wij ons best om jou in 2019 ook weer te inspireren en te ondersteunen met het beste en meeste authentieke wat we je hebben te bieden tijdens jouw Yoga avontuur.

Bedankt! ?

namaste-yoga

2019….?

We hebben een aantal ontzettend mooie plannen voor 2019. Zou gaan er een aantal toffe nieuwe programma’s op de HWY Academy komen. Deze gaan je nog meer helpen en ondersteunen bij het integreren van de Yoga traditie in het drukke moderne leven. We beloven dat deze cursussen ontzettend waardevol gaan worden. Hou de website, mails en social media in de gaten voor updates!

Daarnaast komen er een aantal geweldige retreats en workshops aan. Zo gaan we in maart naar Zweden, in mei naar Griekenland en in juni naar Portugal. Tussendoor kan je meedoen met verschillende toffe en diepgaande workshops.

Ook krijgt de HWY Academy een zusje! Een project waar we al meer dan 2 jaar mee bezig zijn, maar wat absoluut geweldig gaat worden. We hopen dit begin 2019 te lanceren. Stay tuned because you’re definitely going to like it!

En……

In 2019 gaan Mel en ik trouwen! 🙂

Een persoonlijk hoogtepunt waar we beide ontzettend veel zin in hebben! Kortom de eerste helft van 2019 zit nu al weer vol met alleen maar hoogtepunten!

Geen Happy with Yoga zonder jouw input…!

Ondanks dat we zelf al mooie plannen hebben gemaakt, vinden we het ook ontzettend belangrijk om jouw mening te horen. HWY is niet alleen van ons, maar ook van jou. Dus jouw input en bijdrage is ontzettend waardevol om HWY nog beter te maken.

Dus…..

Wat zou jij in 2019 (en verder) graag van ons willen zien? Voel je vrij om aan te geven waar je behoefte aan hebt, wat je leuk vindt, of dingen waar je juist mee worstelt.

 • Echt waar…Alles mag, bijvoorbeeld:
 • Blog onderwerpen
 • YouTube filmpjes
 • Online cursussen
 • Offline cursussen / workshops
 • Dingen waar je op dit moment mee worstelt

Laat het ons weten in de reacties hieronder of stuur ons een persoonlijk mailtje, zodat we hier met onze plannen rekening mee kunnen houden!

We doen dit samen en we zijn er om je te helpen!

Let’s make 2019 amazing together!

Namasté ??

Mel & Rolf

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

4 Responses

 1. Wat een leuke blog. Het enthousiasme spat er gewoon vanaf. Ik vind jullie blogs en cursussen zeer inspirerend. Hoewel ik geen yoga lessen geef maar een holistische massagepraktijk mag leiden, komt er zoveel terug in mijn sessies en workshops van wat ik bij jullie mag lezen. Dank daarvoor! Een heel fijn 2019 gewenst en blijf vooral zo doorgaan.

 2. cecile

  Mooi verwoord allemaal ,ik ben dankbaar dat ik yoga met Mel en Rolf jaren geleden ontdekt heb. Het beste vind ik yoga nidra,zonder zou moeilijk zijn.
  Laat de nieuwe online cursussen maar komen,ik ben er klaar voor.
  Veel succes in 2019 met alles wat jullie samen ondernemen ,Laat jullie huwelijk je alletwee nog meer kracht geven tot nog grotere dingen. Veel liefs Cecile. ?

  1. Rolf

   Dankje Cecile! Super tof dat je ons al zo lang volgt en blij om te horen dat je zoveel hebt aan het Yoga Nidra programma! We wensen jou ook een geweldig 2019 met heel veel gezondheid en geluk!

Laat een reactie achter