Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Over

Hey SuperYogi!

Super dat je een kijkje komt nemen op HappywithYoga.com!Rolf & Melanie Happy with Yoga

Wij zijn Melanie & Rolf en we zijn beide RYT 500 Hatha Vinyasa Yoga docenten. Mel is daarnaast ook RYT 200 Yin Yoga docent en Rolf houdt zich naast de Yoga veel bezig met Mindfulness en de Wim Hof (Iceman) Methode.

Onze opleidingen hebben we in Bali, Cambodja en Nederland gevolgd en via onze website willen we graag onze passie voor Yoga, Mindfulness en alles daaromheen met je delen. Ook schrijven er nog een aantal andere superleuke Yogadocenten van andere Yogascholen af en toe een gastblog op de site.

Daarnaast zal je ons vaak horen over onze andere passie; namelijk reizen!

Waarom doen we wat we doen?

Sinds we onze eerste Yogadocenten opleiding op Bali hebben gedaan is Yoga een ontzettend belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Yoga is veel meer dan alleen je tenen aanraken of een beetje ontspannen.

Yoga leert je meer over jezelf en jezelf persoonlijk ontwikkelen. Je leert je lichaam kennen, maar ook je geest. En vervolgens leer je je lichaam en geest gebruiken om een geweldig leven te leiden. Een leven waar je energie van krijgt en wat vol met passie zit! Elke dag weer!

Yoga heeft in de ogen van sommige mensen nogal een zweverig karakter. Wij willen via Happy with Yoga laten zien dat Yoga voor iedereen is en dat iedereen kan starten met Yoga, ongeacht je leeftijd, je geloof en je culturele achtergrond.

Weten wij alles over Yoga?

Nee zeker niet! Als je je een beetje verdiept in Yoga realiseer je pas hoe ontzettend breed Yoga is. Het is een levensstijl die zich verspreidt over alle vlakken van je leven. Wij weten dus ook niet alles, maar we blijven ons constant verdiepen in alles wat met Yoga te maken heeft. En alles wat we leren en ervaren delen we graag met jou in onze blogs, video’s en social media kanalen.

We vinden het leuk om te weten wie je bent, dus wil je jezelf voorstellen, samenwerken of gewoon iets vragen, dan kan dit via het contactformulier, of laat je horen via Facebook en/of Instagram.

Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Namasté,

Melanie & Rolf

Happy with Yoga, Yoga, Yoga oefeningen