Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Over

Hi Yogi!

Super dat je een kijkje komt nemen op HappywithYoga.com!

Wij zijn Melanie & Rolf en we zijn beide E-RYT 200 en RYT 500 Hatha Vinyasa Yoga docenten. Mel is daarnaast ook RYT 200 Yin Yoga docent en Rolf houdt zich naast de Yoga veel bezig met Mindfulness en is Wim Hof Methode (Iceman) instructeur.

Onze opleidingen hebben we in Bali, Cambodja en Nederland gevolgd en via onze website willen we graag onze passie voor Yoga, Mindfulness en gezond en bewust leven met je delen. Ook schrijven er nog een aantal andere leuke Yogadocenten van andere Yogascholen maandelijks een gastblog op de site.

Daarnaast zal je ons vaak horen over onze andere passie; namelijk reizen! De afgelopen jaren zijn we ongeveer zes maanden per jaar in het buitenland geweest om Yoga opleidingen en trainingen te volgen en te geven. Ook organiseren we regelmatig een Yoga vakantie op een heerlijke plek, of we reizen door Nederland en België om Yoga weekend retreats en workshops te geven!

Over-Happy-with-Yoga-Rolf-en-Mel

Waarom doen we wat we doen?

Sinds we onze eerste Yogadocenten opleiding op Bali hebben gedaan is Yoga een ontzettend belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Yoga is veel meer dan alleen je tenen aanraken of ontspannen.

Yoga leert je meer over jezelf en jezelf persoonlijk ontwikkelen. Je leert je lichaam kennen, maar ook je geest. En vervolgens leer je je lichaam en geest gebruiken om een geweldig leven te leiden. Een leven waar je energie van krijgt en wat vol met passie zit! Elke dag weer!

Yoga heeft in de ogen van sommige mensen nogal een zweverig karakter. Wij willen via Happy with Yoga laten zien dat Yoga voor iedereen is en dat iedereen kan starten met Yoga, ongeacht je leeftijd, je geloof en je culturele achtergrond.

Happy with Yoga is een Yoga platform voor jou!

Op onze website staan inmiddels meer dan 600 blogs over Yoga en alles daar om heen waar je uren zoet mee kunt zijn. Daarnaast hebben we verschillende online cursussen en programma’s waarmee je lekker vanuit huis aan de slag kunt. Dagelijks komen er duizenden Yogi’s op de website op zoek naar meer inspiratie op weg naar de meest gezonde, sterke en gelukkige versie van zichzelf.

Onze blogs en video’s bereiken alle uithoeken van Nederland en België, dus misschien heb je ons ook wel eens voorbij zien komen op een van de volgende websites of media kanalen:

Happy with Yoga in de media

Weten wij alles over Yoga?

Nee zeker niet! Als je je een beetje verdiept in Yoga realiseer je pas hoe ontzettend breed Yoga is. Het is een levensstijl die zich verspreidt over alle vlakken van je leven. Wij weten dus ook niet alles, maar we blijven ons constant verdiepen in alles wat met Yoga te maken heeft. En alles wat we leren en ervaren delen we graag met jou in onze blogs, video’s en social media kanalen.

We vinden het leuk om te weten wie je bent, dus wil je jezelf voorstellen, samenwerken of gewoon iets vragen, dan kan dit via het contactformulier, of laat je horen via Facebook en/of Instagram.

Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Namasté,

Melanie & Rolf

Happy with Yoga, Yoga, Yoga oefeningen