Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Over

Hi!

Super dat je een kijkje neemt op happywithyoga.com – het grootste en leukste Yoga platform van Nederland en België!

Wij zijn Melanie & Rolf en we zijn beide E-RYT®500, YACEP®, Hatha Vinyasa Yoga docenten. Mel is daarnaast ook RYT 200 Yin Yoga docent en we hebben beide een 300 uur meditatie en Yoga Nidra training gevolgd. Rolf houdt zich naast de Yoga veel bezig met Mindfulness en is Level II Wim Hof Methode (Iceman) instructeur.

Onze opleidingen hebben we in Bali, Cambodja, Polen en Nederland gevolgd en via onze website willen we graag onze passie voor Yoga, Mindfulness en gezond en bewust leven met je delen. Ook schrijven er nog een aantal andere leuke Yogadocenten van andere Yogascholen maandelijks een gastblog op de site.

De afgelopen jaren zijn we ongeveer zes maanden per jaar in het buitenland geweest om Yoga opleidingen en trainingen te volgen en te geven. Ook organiseren we regelmatig Yoga retreats op een heerlijke plek, of we reizen door Nederland en België om Yoga weekend retreats en workshops te geven!

Waarom doen we wat we doen?

Sinds we onze eerste Yogadocenten opleiding op Bali hebben gedaan is Yoga een ontzettend belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Yoga is veel meer dan alleen je tenen aanraken of ontspannen.

We hebben dit zelf aan de lijve mogen ondervinden. Een aantal jaren terug zaten we namelijk allebei niet goed in ons vel. Burn-out klachten, migraines, spijsverteringklachten, piekeren, stress en slechte slaap zorgen ervoor dat we niet het leven leefden dat we graag wilden leven. We hoorden in de kracht van ons leven te staat en volop te genieten. Maar dat gebeurde niet. We vroegen onszelf waar het misging….

Yoga bracht verandering

Na een tijdje zoeken vonden we Yoga. We voelden ons hier heel goed bij. Al snel besloten we een Yoga training te gaan volgen op Bali. Na enkele dagen viel alles van ons af. Alle klachten waarmee we tijden lang hadden rondgelopen zijn sindsdien nooit meer teruggekomen.

Het is bizar wat er met je kan gebeuren als je even een stapje terug doet uit het hectische dagelijkse leven om aan jezelf te werken.

Over-Happy-with-Yoga-Rolf-en-Mel

Onze missie

Yoga leert je meer over jezelf en jezelf persoonlijk ontwikkelen. Je leert je lichaam kennen, maar ook je geest. En vervolgens leer je je lichaam en geest gebruiken om een geweldig leven te leiden. Een leven waar je energie van krijgt en wat vol met passie zit! Elke dag weer!

Yoga heeft in de ogen van sommige mensen nogal een zweverig karakter. Wij willen via Happy with Yoga laten zien dat Yoga voor iedereen is en dat iedereen kan starten met Yoga, ongeacht je leeftijd, je geloof en je culturele achtergrond.

Het is de missie van Happy with Yoga om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen.

Yoga is een filosofie en wetenschap die meer dan 5000 jaar oud is. En er zijn weinig dingen die zou oud zijn, en vandaag de dag zo’n grote rol spelen. Laat staan dat ze überhaupt nog bestaan. Iets wat zo lang overleeft en wat vandaag de dag miljoenen mensen over de hele wereld dagelijks beoefenen, moet wel iets goeds te bieden hebben toch?

Naast de houdingen, of asanas, valt er nog veel meer te ontdekken over Yoga. De Yoga traditie geeft ons handvatten die ons kunnen helpen ons mooiste, authentieke en meest krachtige leven te leven. Een blauwdruk, of recept, voor een gezond, krachtig en gelukkig leven.

Why we practice – Een Yoga documentaire door Happy with Yoga

Happy with Yoga is een Yoga platform voor jou!

Op happywithyoga.com lees je meer dan 900 blogs over Yoga, Meditatie, Mindfulness en Lifestyle.

We geven o.a. cursussen, workshops, retreats en je kunt online cursussen volgen via de Happy with Yoga Academy en het ons Practice platform.

We staan altijd open voor vragen, interviews, podcasts of andere leuke samenwerkingen en connecties.

Onze blogs en video’s bereiken alle uithoeken van Nederland en België. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren samen gewerkt met, of workshops verzorgd voor ontzettend leuke organisaties zoals:

Heb je vragen, wil je samenwerken of een leuk berichtje delen?

Happy with Yoga is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige Yoga platform in Nederland en België.

Naast tienduizenden maandelijkse website bezoekers heeft Happy with Yoga een actieve en toegewijde ‘Tribe’ van 16.000 Facebook volgers, Instagram 18.000 volgers en 15.000 YouTube abonnees. We staan open voor samenwerkingen, interviews, podcasts en het geven van workshops of lezingen op locatie, bij events en bedrijven.

We vinden het leuk om te weten wie je bent, dus wil je jezelf voorstellen, samenwerken of gewoon iets vragen, dan kan dit via het contactformulier.

Ook kun je ons volgen en met ons oefenen via onderstaande kanalen! Leuk om je er bij te hebben!

Facebook: facebook.com/happywithyoga

Instagram: instagram.com/happywithyoga

YouTube: youtube.com/user/happywithyoga

LinkedIn: linkedin.com/company/happy-with-yoga/

Happy with Yoga Academy: https://academy.happywithyoga.com/

Practice platform: https://practice.happywithyoga.com/

Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Namasté,

Melanie & Rolf