Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Over

Hi Yogi!

Super dat je een kijkje komt nemen op HappywithYoga.com!

Wij zijn Melanie & Rolf en we zijn beide E-RYT®500, YACEP®, Hatha Vinyasa Yoga docenten. Mel is daarnaast ook RYT 200 Yin Yoga docent en we hebben beide een 300 uur meditatie en Yoga Nidra training gevolgd. Rolf houdt zich naast de Yoga veel bezig met Mindfulness en is Level II Wim Hof Methode (Iceman) instructeur.

Onze opleidingen hebben we in Bali, Cambodja, Polen en Nederland gevolgd en via onze website willen we graag onze passie voor Yoga, Mindfulness en gezond en bewust leven met je delen. Ook schrijven er nog een aantal andere leuke Yogadocenten van andere Yogascholen maandelijks een gastblog op de site.

Daarnaast zal je ons vaak horen over onze andere passie; namelijk reizen! De afgelopen jaren zijn we ongeveer zes maanden per jaar in het buitenland geweest om Yoga opleidingen en trainingen te volgen en te geven. Ook organiseren we regelmatig Yoga retreats op een heerlijke plek, of we reizen door Nederland en België om Yoga weekend retreats en workshops te geven!

Over-Happy-with-Yoga-Rolf-en-Mel

Waarom doen we wat we doen?

Sinds we onze eerste Yogadocenten opleiding op Bali hebben gedaan is Yoga een ontzettend belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Yoga is veel meer dan alleen je tenen aanraken of ontspannen.

Yoga leert je meer over jezelf en jezelf persoonlijk ontwikkelen. Je leert je lichaam kennen, maar ook je geest. En vervolgens leer je je lichaam en geest gebruiken om een geweldig leven te leiden. Een leven waar je energie van krijgt en wat vol met passie zit! Elke dag weer!

Yoga heeft in de ogen van sommige mensen nogal een zweverig karakter. Wij willen via Happy with Yoga laten zien dat Yoga voor iedereen is en dat iedereen kan starten met Yoga, ongeacht je leeftijd, je geloof en je culturele achtergrond.

Het is de missie van Happy with Yoga om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen.

Yoga is een filosofie en wetenschap die meer dan 5000 jaar oud is. En er zijn weinig dingen die zou oud zijn, en vandaag de dag zo’n grote rol spelen. Laat staan dat ze überhaupt nog bestaan. Iets wat zo lang overleeft en wat vandaag de dag miljoenen mensen over de hele wereld dagelijks beoefenen, moet wel iets goeds te bieden hebben toch?

Naast de houdingen, of asanas, valt er nog veel meer te ontdekken over Yoga. De Yoga traditie geeft ons handvatten die ons kunnen helpen ons mooiste, authentieke en meest krachtige leven te leven. Een blauwdruk, of recept, voor een gezond, krachtig en gelukkig leven.

Happy with Yoga is een Yoga platform voor jou!

Op happywithyoga.com lees je meer dan 700 blogs over Yoga, Meditatie, Mindfulness en Lifestyle. Daarnaast kan je samen met ons en meer dan 9000 andere Yogi’s mee oefenen via ons YouTube kanaal.

We geven o.a. cursussen, workshops, retreats en je kunt online cursussen volgen via de Happy with Yoga Academy.

We staan altijd open voor vragen, interviews, podcasts of andere leuke samenwerkingen en connecties.

Onze blogs en video’s bereiken alle uithoeken van Nederland en België, dus misschien heb je ons ook wel eens voorbij zien komen op een van de volgende websites of media kanalen:

Weten wij alles over Yoga?

Nee zeker niet! Als je je een beetje verdiept in Yoga realiseer je pas hoe ontzettend breed Yoga is. Het is een levensstijl die zich verspreidt over alle vlakken van je leven. Wij weten dus ook niet alles, maar we blijven ons constant verdiepen in alles wat met Yoga te maken heeft. En alles wat we leren en ervaren delen we graag met jou in onze blogs, video’s en social media kanalen.

We vinden het leuk om te weten wie je bent, dus wil je jezelf voorstellen, samenwerken of gewoon iets vragen, dan kan dit via het contactformulier.

Ook kun je ons volgen en met ons oefenen via onderstaande kanalen! Leuk om je er bij te hebben!

Facebook: facebook.com/happywithyoga

Instagram: instagram.com/happywithyoga

YouTube: youtube.com/user/happywithyoga

LinkedIn: linkedin.com/company/happy-with-yoga/

Happy with Yoga Academy: academy.happywithyoga.com

Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Namasté,

Melanie & Rolf