Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

13 dec 2018

Gratis Yoga Nidra op YouTube kanaal van Happy with Yoga (Nederlandstalig)

/
Geplaatst door
/
Comments2

Je hebt er misschien lang op moeten wachten, maar er is eindelijk een gratis Yoga Nidra sessie op ons YouTube kanaal te beluisteren.

De sessie is een heerlijke Yoga Nidra les van 15 minuten die je op ieder moment van de dag kunt beluisteren om complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning te ervaren.

Wanneer de Yoga Nidra sessie doen?

Je kunt deze Yoga Nidra bijvoorbeeld doen tijdens je lunchpauze midden op de dag. Of als ontspanningsoefening die je gebruikt als transitie als je thuis komt van je werk. Of doe de Yoga Nidra sessie op YouTube vlak voor het slapen gaan om je lichaam klaar te maken voor een diepe en herstellende slaap.

Bekijk de Nederlandstalige Yoga Nidra op YouTube hieronder

Bekijk hier alle andere video’s op ons YouTube kanaal. Vergeet niet om je meteen even te abonneren zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe video’s!

Waarom geen muziek bij Yoga Nidra?

Misschien vraag je je af waarom er geen muziek bij de sessie zit. Muziek werkt toch heel ontspannend? Klopt inderdaad, maar op de meeste diepe staat van ontspanning te bereiken waar je bij Yoga Nidra naar op zoek bent, gebruik je geen muziek.

Mensen hebben verschillende associaties met muziek. Een nummer wat voor de een heel ontspannend werkt, brengt bij een ander de kriebels naar boven. Wat je ervaring ook is met bepaalde muziek, de muziek zorgt er altijd voor dat je zintuigen op een bepaalde manier geprikkeld worden, waardoor je geest nooit de diepe staat van ontspanning bereikt waar we bij Yoga Nidra naar op zoek zijn.

Meer Nederlandstalige Yoga Nidra sessies?

Ben je na het bekijken van onze gratis Yoga Nidra sessie op YouTube nieuwsgierig geworden naar meer?

Dan hebben we een Nederlandstalig online Yoga Nidra programma wat je kunt proberen en waar je je voor kunt aanmelden. Het programma bevat onder andere 7 Yoga Nidra sessies en uitleg en tips over het beoefen van Yoga Nidra.

Als je besluit om je aan te melden voor dit online Yoga Nidra programma krijg je onder andere:

  • 7 verschillende Yoga Nidra sessies (Nederlandstalig)
  • Een Ebook met uitleg over Yoga Nidra
  • 3 korte Yogalessen die je eventueel kunt doen voor een Yoga Nidra oefening

Lijkt dit je wat? Al meer dan 2100 anderen hebben de diepe ontspanning die Yoga Nidra met zich meebrengt ervaren in ons online Yoga Nidra programma. Door op onderstaande afbeelding te klikken kan je meer info lezen over dit programma en kan je je er voor aanmelden.

Yoga Nidra YouTube

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

2 Responses

Laat een reactie achter