Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

18 dec 2019

Het beste van Happy with Yoga in 2019

/
Geplaatst door
/
Comments4

Het is weer het einde van het jaar.

En als je ons al een tijdje volgt weet je inmiddels wat dit betekent.

Ons traditionele eindejaarsblog.

‘Het beste van Happy with Yoga in 2019’.

In dit blog blikken we terug op het afgelopen jaar en geven we je een kijkje achter de schermen in wat we zoal gedaan hebben, wat er goed ging en wat er minder goed ging.

Aan het einde van het blog kijken we ook vooruit naar 2020.

Dit is het zesde jaar op rij dat we zo’n eindejaarsblog schijven.

Ben je benieuwd naar de andere jaren? Dan kan je deze hier teruglezen:

(Tijdens het schrijven van dit blog heb ik de blogs van de voorgaande jaren even teruggelezen. Wow…..! 🤯)

Elk jaar schrijven we weer opnieuw wat een groots jaar het voor ons is geweest. Ieder jaar is ook weer groter en mooier dan het jaar daarvoor.

Dus het begint misschien een beetje cliché te worden, maar dat is wat er gebeurt wanneer je constant in jezelf, je bedrijf en je dromen en doelen blijft investeren.

Dat betekent overigens niet dat we geen moeilijke momenten, struggles en uitdagingen hebben.

Die hebben we genoeg.

Maar die korte termijn schommelingen worden gecompenseerd door een lange termijn groei op alle vlakken. Zowel voor ons persoonlijk als voor HWY.

Anyway, laten we er in duiken!

Lees je mee?

Het beste van hwy 2019

Bedankt!

Normaal eindigen we dit blog met een grote en dikke BEDANKT. 

Dit jaar wil ik er mee beginnen.

Waarom?

Zonder jou als lezer van onze blogs, kijker van onze video’s, onderdeel van onze social media community en deelnemer van onze cursussen, workshops, trainingen en retreats is er geen Happy with Yoga.

We hebben dit jaar meer bedankjes, leuke reacties, en deelnemers in onze cursussen, workshops en retreats gehad dan ooit te voren.

En dit is het moment waarop we jou bedanken voor het vertrouwen in ons, je energie, commitment, nieuwsgierigheid, leergierigheid, open-mindedness en liefde.

Serieus, bedankt.

Deze dingen zijn onze persoonlijke brandstof.

Het zou namelijk helemaal niet leuk en inspirerend zijn om te doen wat wij doen als we dit niet van jullie terug zouden krijgen.

Dus namens ons en het hele HWY team een ontzettend grote en dikke BEDANKT!

Wees ook trots op jezelf.

Het feit dat je ons volgt en dit blog aan het lezen bent, betekent dat je behoort tot de 1% van de mensen die bereid is om in zichzelf te investeren en te werken aan een gezonder, mooier, krachtiger en betekenisvoller leven.

Dat is niet niks in een wereld die gedomineerd wordt door oppervlakkige afleidingen.

We wensen jou een geweldig nieuw jaar toe.

Sterker nog, we wensen je een geweldig nieuw decennium toe.

Vol met gezondheid, persoonlijke kracht, betekenis en geluk. Vol met mooie momenten, mensen en ervaringen.

Vecht voor de dingen die je belangrijk vindt en betekenis geven aan je leven. Het is de moeite waard, ook al is het soms moeilijk.

En als je ergens hulp bij nodig hebt, weet dan dat je niet alleen bent.

We zullen er altijd zijn om je te helpen.

You know where to find us! 

View this post on Instagram

Wat zou het een verschil zijn, als we ook naar elkaars ziel kunnen kijken in plaats van alleen maar de buitenkant van het lichaam. 💚 En dat is wat je herkent in elkaar. Dat is wanneer je voelt dat je een echte vriendschap of relatie hebt. Je ziet elkaars binnenkant, de ziel. Je ziet wie de persoon echt is van binnen, niet bedekt met alle lagen van buitenaf. ✨ Je voelt je veilig, rustig en geliefd bij die persoon. Je hoeft je niet anders voor te doen dan wie je bent, maar je kunt helemaal volledig jezelf zijn. Je herkent elkaars energie en dat voelt goed. En hoe fijn is dat? 🙏 @happywithyoga #happywithyoga #hwy #happywithyogatribe #yoganederland #yoganl #yogabelgie #energie #vriendschap #yogaquote #quote #qouteoftheday

A post shared by Happy with Yoga | Rolf & Mel (@happywithyoga) on

2019 in een notendop

We zijn met HWY de afgelopen jaren steeds hard gegroeid.

Zowel als bedrijf als op een persoonlijk vlak.

We blijven continu in onszelf investeren.

Hierdoor leren we ontzettend veel over onszelf, wie we willen zijn, Yoga, filosofie en het leven.

Dit betekent ook dat onze visie en ideeën meeveranderen.

Dit gebeurt vaak sneller dan dat we bij kunnen houden.

Daarom stond 2019, naast het lanceren van een aantal grote projecten, vooral in het teken van opnieuw structuur aanbrengen.

Deze structuur is inmiddels voor een groot gedeelte aangebracht en met het nieuwe PRACTICE platform, de HWY Academy die goed draait en de nieuwe Minimalisme cursus van Sven op dit platform hebben we nu echt het gevoel dat er een hele goede en stevige fundering staat met een goede structuur.

Dit is een stevig fundament waarop we onze visie en ideeën voor 2020 (ik kan persoonlijk niet wachten om hier mee aan de slag te gaan) verder kunnen gaan uitbouwen.

Het voelt vreemd…

…want met 800 blogs, 150 YouTube video’s, 150 lessen op het PRACTICE platform en 5 cursussen op de HWY Academy zou je je afvragen ‘zijn jullie niet een keer klaar….?’

Persoonlijk heb ik om eerlijk te zijn echt het gevoel dat we pas net begonnen zijn.

Nu, eind 2019, heb ik pas voor het eerst het gevoel dat we een stabiele basis hebben waarop we verder kunnen groeien. 

En ondanks dat de bovenstaande cijfers over onze blogs, video’s en cursussen misschien groot lijken, hebben we daarin slechts zo’n 5 procent van wat we nog graag met de wereld willen delen gedeeld. 

Echt, er is nog zoveel meer wat we willen gaan delen. Met veel meer diepgang. En we gaan daarmee beginnen in 2020.

Dus get ready for some serious awesomeness in the next decade….! 😉

Yoga trainingen en retreats

Iets wat we altijd hebben gedaan de afgelopen jaren is investeren in onszelf in de vorm van trainingen, het volgen van retreats, cursussen en coaching.

2019 is sinds 2014 het eerste jaar dat we zelf geen nieuwe Yoga training hebben gevolgd. Wel hebben in onszelf geïnvesteerd door coaching en cursussen te volgen.

Omdat we voor het geven en volgen van Yoga trainingen altijd lang in het buitenland zijn geweest in de voorgaande jaren, zijn we dit jaar dus ook ietsje minder op reis geweest.

Dit is een bewuste keuze geweest. Dit komt mede door de nieuwe structuur die we graag wilde aanbrengen.

Toen we net begonnen met HWY was een van onze grootste doelen altijd om zoveel mogelijk te kunnen reizen en te werken van waar en wanneer we maar wilden.

1,5 jaar nadat we HWY zijn gestart hadden we dit bereikt (een logisch gevolg van kristalhelder krijgen wie je bent, wat je wilt, goed voor jezelf zorgen en constant actie nemen in de richting van je dromen en doelen).

We hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten van het reizen en deze manier van leven. Maar gaandeweg realiseerden we ons ook dat er meer was dan alleen maar reizen en in het buitenland zijn.

Het was een te egoïstisch doel om het zo maar even te verwoorden…. Het miste een diepere betekenis.

Hoe meer we op reis waren, hoe meer we ook realiseerden dat we ontzettend veel leuke vrienden en familie in NL hebben die we vaak langere periodes niet zagen.

Bovendien haalde het reizen van een beetje de ‘flow’ uit HWY, waarna het weer veel moeite kostte om op te starten.

Tja, wat zal ik zeggen…. met een kokosnoot in je hand en het zand tussen je tenen werk je toch iets minder hard en productief…🙈

Met name omdat we een aantal grote projecten hadden die al voor een langere tijd niet af waren, wilden we ons in 2019 graag focussen op het in de wereld brengen van deze ideeën en creaties (o.a. het PRACTICE platform).

Bovendien is het reizen altijd echt een persoonlijk doel geweest. Iets waar we plezier uit halen, maar niet direct meer betekenis geeft aan ons leven.

Als we mensen kunnen helpen met ons blogs, video’s, cursussen en lessen dan geeft ons dat wel heel erg veel voldoening en betekenis.

En dat is waar we in 2019 dus meer op gefocust hebben door o.a. minder te reizen.

Dit zijn de reizen die we wel hebben gemaakt.

Maart 2019 – Peace & Power retreat in Zweden

Na de afgelopen jaren veel Wim Hof methode workshops gegeven te hebben ben ik dit halverwege 2018 met Jan gaan doen.

Nadat we dit een aantal keren samen hadden gedaan een een beetje op elkaar ‘ingespeeld’ waren, waren we klaar voor een volgende stap: Een WHM retreat in Zweden.

Op een geweldige locatie in ’the middle of nowhere’ ontvingen Jan en ik 18 super mooie mensen om 4 dagen lang te werken met koude, natuur, Yoga, ademhaling, meditatie en zoveel meer.

Dit was zo’n mooie ervaring dat we dit in 2020 weer doen.

En deze reis zit op het moment van schrijven alweer bijna vol.

Mei 2019 – The essence of Yoga practice retreat in Griekenland

Na zelf twee keer een retreat gevolgd te hebben op deze prachtige locatie, besloten we in 2019 om hier zelf een retreat te organiseren.

Een ontzettend mooie en rustige locatie met heel veel ruimte voor diepgang, reflectie en verbinding.

Met een hele fijne groep bevonden we ons een week lang in een authentiek Grieks paradijsje met heerlijk eten, veel Yoga, mooie hikes en verlaten strandjes.

Ondanks dat dit ons heel goed bevallen is hebben we besloten om hier in 2020 niet naar terug te keren.

yoga retreat griekenland

Juni 2019 – Happy with Yoga retreat in Portugal

Inmiddels een ‘vast gerecht op de HWY menukaart’ is ons jaarlijkse retreat in Portugal. Dit jaar was alweer het derde jaar op rij.

Tijdens dit heerlijke retreat is er veel ruimte voor verdieping en lekker met jezelf bezig zijn maar er is ook veel gezelligheid en zijn er allerlei leuke dingen te doen zoals surfen, hiken, klimmen, naar het strand gaan en leuke Portugese stadjes bezoeken.

Ook dit jaar was de groep weer fantastisch en veel deelnemers van dit retreat hebben zich al weer ingeschreven voor de events van volgend jaar! 🙂

Natuurlijk gaan we in 2020 weer terug naar dit heerlijke plekje!

yoga vakantie portugal

Juli 2019 – Bali (privereis)

In de maand juli zijn we een maand naar Bali geweest.

We hebben daar geen training of retreat gegeven of gevolgd.

Maar wel iedere dag Yoga gedaan en gewerkt aan een aantal nieuwe (geheime) projecten die we in 2020 zullen lanceren.

(We zitten vol met mooie ideeën en zouden wel 10 levens kunnen gebruiken om alles te creëren – FOCUS! 😉 )

Bali is gewoon zo’n heerlijke plek om naar toe te gaan, gezond te eten, veel Yoga en meditatie te doen, nieuwe ideeën uit te werken, inspiratie op te doen, te aarden en tijd voor jezelf te nemen.

Bali

Yoga documentaire – Why we practice

Dit jaar werkten we ook aan een Yoga documentaire waarin we delen wat onze visie over Yoga is en waarom we doen wat we doen.

De docu spreekt voor zich, dus je kunt hem hieronder bekijken:

Online Yoga

Ons doel de afgelopen jaren was vooral om goede online Yogalessen toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Dit was er namelijk niet in Nederland en België.

Het is vanaf 2014 onze belangrijkste focus geweest.

Omdat te kunnen bereiken hebben we in 2018 de Happy with Yoga Academy gemaakt.

Een platform waarop verschillende cursussen staat die je helpen om je Yoga practice te verdiepen en meer te leren over bepaalde technieken (zoals Yoga Nidra) of echt verdieping te vinden op een bepaald aspect uit de Yoga filosofie, bijvoorbeeld de chakra’s.

Online Minimalisme cursus

Inmiddels is ook onze Yoga stap voor stap cursus verhuisd naar de HWY Academy en heeft Sven een online cursus Minimaliseren gemaakt.

Minimalisme is een hele mooie aanvulling op Yoga en Mindfulness omdat het je helpt om kritisch te kijken naar alles wat je hebt in je leven en welke dingen wel en juist niet bijdragen aan je geluk en je dromen en doelen in het leven.

Sven is hier al zijn hele leven mee bezig en dus een expert op dit gebied. Veel mensen kunnen heel veel baat hebben bij de principes uit het Minimalisme, vandaar dat deze cursus een mooie plek heeft gekregen op de HWY Academy.

Minimalisme cursus

PRACTICE Platform

Naast het volgen van cursussen die je meer diepgang geven en waardoor je kunt ontdekken en leren en over nieuwe dingen, hebben we dit jaar ons grootste project ooit de wereld in geholpen: Het PRACTICE platform.

We hebben hier bijna 3 jaar lang aan gewerkt. We noemen het ook wel ‘De Netflix van de Yoga’.

Redenen waarom we dit gemaakt hebben?

 • Veel mensen vroegen ons al jarenlang naar een vervolg op onze beginnerscursus die inmiddels door meer dan 3500 mensen gevolgd is de afgelopen jaren.
 • Ook de Yogi’s die naar onze workshops en retreats komen, vragen vaak naar manieren om thuis meer op de mat te kunnen stappen. De voordelen van Yoga ga je immers pas echt merken wanneer je met consistentie op de mat stapt.
 • Ondanks dat YouTube een mooi platform is, worstelen veel mensen met de vele afleidingen, advertenties en het vinden van lessen met diepgang, een goede opbouw, aandacht voor de ademhaling en meditaties. YouTube is daarom vooral een mooi middel om lessen en stijlen te verkennen, maar het biedt weinig kwalitatieve lessen met een goede opbouw en diepgang. We vonden dat dit er wel moest zijn en dat iedereen thuis, gemakkelijk en zonder afleidingen moet kunnen werken aan zichzelf en zijn/haar practice en hier ook diepgang in moet kunnen vinden. Dit is precies wat het PRACTICE platform biedt.

Het platform heeft inmiddels meer dan 150 lessen en honderden Yogi’s staan regelmatig op de mat met behulp van de lessen, cursussen en meditaties op het PRACTICE platform.

We hebben hele mooie plannen en ideeën om dit platform verder door te ontwikkelen en nog leuker en beter te maken.

Ben je nog geen lid? Dan is dit misschien een mooi moment om lid te worden en in 2020 lekker aan de slag te gaan met de vele lessen en cursussen op het platform en van volgend jaar je gezondste jaar ooit te maken!

Je kunt hier een kijkje nemen op het platform en je aanmelden.

practice platform

Wat zijn de best gelezen blogs van 2019?

De meest gelezen blogs over Yoga

De meest gelezen blogs over Mindfulness & Meditatie

De meest gelezen blogs over Lifestyle

De populairste gastblogs

Ook in 2019 zijn er ontzettend leuke gastblogs geschreven door onze gastbloggers.

Er is zoveel om te ontdekken en te leren dat we dit simpelweg niet allemaal alleen kunnen.

Daarom zijn we onze gastbloggers ook dit jaar weer enorm dankbaar voor hun mooie bijdrage op happywithyoga.com.

Dit zijn de leukste en best gelezen gastblogs van dit jaar:

Namens ons en de hele Happy with Yoga tribe willen we onze gastbloggers heel erg bedanken voor hun bijdragen afgelopen jaar. Jullie zijn geweldig! 💚

Wat cijfertjes uit 2019

Nieuwe blogs

Dit jaar zijn er iets meer dan 120 nieuwe blogs over Yoga, Meditatie, Mindfulness en Lifestyle op de website gekomen. Dit is iets minder dan in 2018. In totaal staan er nu bijna 800 blogs op het Happy with Yoga platform.

Facebook

Tijdens de terugblik van vorig jaar stond de teller van de HWY Facebook community op 11.825. In 2019 is deze gegroeid naar 14.031.

De HWY Facebook tribe is daarmee leuker en groter dan ooit!

Hoewel Facebook het steeds lastiger maakt voor ons om onze blogs en video’s te verspreiden, blijft dit voor ons een leuk en mooi platform om onze content te delen.

We blijven dit dus gewoon lekker eigenwijs doen en we hopen dan je ons in 2020 ook op Facebook blijft volgen. Alle likes, reacties en shares waarderen we enorm! 💚🙏

Instagram (gedaald…?!)

Eind vorig jaar stond de teller van de HWY Instagram community op 20.132. Als je nu kijkt zie je dat dit…… gedaald is…?! We hebben nu 16.900 Instagram volgers.

Hoe komt dat?

We merkten dat op een gegeven moment veel nep-accounts ons volgden.

We houden niet zo van dingen die nep zijn, dus we hebben alle accounts die nep zijn opgezocht, verwijderd en geblokkeerd.

Zoals je kunt zien waren dit er nogal wat, waardoor we dus minder volgers op Instagram hebben dan vorig jaar.

Voor ons geen probleem, want opgeruimd staat netjes.

En er is al genoeg FAKE op Instagram, dus bij ons is er alleen nog maar ruimte voor ECHT (ook al betekent dat dat we misschien wat minder volgers hebben).

Kwaliteit ipv kwantiteit.

Bij ons gaat het om de echte volgers. Jij dus! Een dikke bedankt voor iedereen die ons op Instagram volgt!

YouTube

Een platform wat we steeds leuker vinden worden is YouTube. Dit jaar hebben we bijna iedere week wel een of meerdere YouTube video’s geplaatst.

Onze YouTube community is dan ook gegroeid van 9093 eind 2018 naar 12.058 abonnees. 🎉

Onze video’s zijn in 2019 350.000 keer bekeken met een totale kijktijd van 1.296.000 minuten. Sinds de start van ons kanaal is dit 4.446.000 minuten….🤯

Onze mening over YouTube:

Je hebt het ons waarschijnlijk wel eens horen zeggen:

We vinden YouTube een leuk platform om Yoga video’s te ontdekken en kennis te maken nieuwe stijlen en lessen.

Maar tegelijkertijd is het ook een platform waarop je snel afgeleid bent met advertenties en andere video’s. Niet ideaal voor Yoga dus, waarbij je juist rust en balans in je lijf en hoofd probeert te krijgen.

En in veel gevallen is de kwaliteit van de Yogalessen op YouTube ook niet om over naar huis te schrijven.

Voor wat meer diepgang en om echt te werken aan jezelf met behulp van Yoga en meditatie is YouTube daarom niet ideaal.

We vinden het wel ontzettend leuk om stukjes van onze visie, tips en concepten uit de Yoga filosofie te delen in onze YouTube video’s.

Dat is dus waar we dan ook lekker mee doorgaan in 2020.

Iedereen die geabonneerd is op ons YouTube kanaal: ontzettend bedankt! Hopelijk zien we je ook in 2020 weer terug! 🙂

We got married!

In het blog van vorig jaar schreef ik al dat ik Mel ten huwelijk had gevraagd. Gelukkig zei ze ja, waardoor we afgelopen juni een van de mooiste dagen van ons leven hebben gehad!

Een nieuw Happy with Yoga HQ

Een andere grote stap die we kort geleden (sinds 1 december) hebben gemaakt, is een nieuw hoofdkwartier voor HWY.

We hebben een ontzettend leuk pandje kunnen kopen in het centrum van Schiedam waar we kunnen werken aan al onze nieuwe plannen en ideeën!

(Het is geen Yogastudio waar we lessen gaan geven)

Hoogtepunten komen niet zonder uitdagingen

Zoals je hebt kunnen lezen, waren er genoeg hoogtepunten in 2019.

En hoewel je nu leest over het eindresultaat is de weg naar deze hoogtepunten toe in veel gevallen heel erg hobbelig geweest met veel uitdagingen.

Ondanks de vele hoogtepunten was 2019 voor ons en HWY het meest uitdagende jaar tot nu toe.

Het jaar waarin we ontzettend veel vertrouwen in onszelf en onze visie nodig hebben gehad.

En het jaar waarin we een aantal keer serieus op de proef zijn gesteld.

Precies om deze uitdagingen is het tegelijkertijd het jaar geweest waarin we het meeste gegroeid zijn en waarin we het meeste geleerd hebben.

Zowel over onszelf, onze relatie, het runnen van een bedrijf en ja…. het leven.

Uitdagingen zijn vaak de grootste mogelijkheden om te kunnen groeien.

Dat kan simpelweg niet als je altijd in het veilige coconnetje van je comfort zone blijft.

Wat zijn onze plannen voor 2020…?

We hebben het er eerder in dit blog al over gehad…

We hebben het gevoel dat HWY nu een hele goede basis heeft, maar ook het gevoel dat we pas net begonnen zijn.

Nu deze basis staat zijn we klaar om meer diepgang op te gaan zoeken in onze online en offline trainingen en events.

We hebben een aantal mooie plannen om dit te gaan doen waar je snel meer over gaat horen.

Tot die tijd, blijf lekker practicen en aan jezelf werken.

We organiseren weer een aantal mooie events in 2020, zoals retreats in Twente, Zweden en Portugal. We zouden het ontzettend gaaf vinden om je daar een keertje terug te zien!

Op een geweldig nieuw jaar en decennium! 🥂

💚

Rolf en Mel

PS: Geen Happy with Yoga zonder jouw input…!

Ondanks dat we zelf al mooie plannen hebben gemaakt, vinden we het ook ontzettend belangrijk om jouw mening te horen. HWY is niet alleen van ons, maar ook van jou. Dus jouw input en bijdrage is ontzettend waardevol om HWY nog beter te maken.

Dus…..

Wat zou jij in 2020 (en verder) graag van ons willen zien?

Voel je vrij om aan te geven waar je behoefte aan hebt, wat je leuk vindt, of dingen waar je juist mee worstelt.

Echt waar…Alles mag, bijvoorbeeld:

 • Blog onderwerpen
 • YouTube filmpjes
 • Online cursussen
 • Offline cursussen / workshops
 • Dingen waar je op dit moment mee worstelt

Laat het ons weten in de reacties hieronder of stuur ons een persoonlijk mailtje, zodat we hier met onze plannen rekening mee kunnen houden!

We doen dit samen en we zijn er om je te helpen!

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

4 Responses

 1. Inge Brunello

  Beste,

  Ik zou het heel leuk vinden moesten jullie een erkende yoga opleiding kunnen ontwikkelen.

  Ik vind het fantastisch wat jullie allemaal doen en hoe creatief jullie zijn.

  Doe zo voort. Ik wens jullie een warm, liefdevol, gezond en succesvol HWY 2020

  1. Rolf

   Dank voor je reactie en je complimenten Inge!

   We kunnen de details nog niet delen op dit moment, maar erg gaan hele mooie dingen aankomen. Houd je mail / website in de gaten! 😉

   We wensen jou ook een heel mooi en succesvol 2020!

 2. Melanie

  Lieve Rolf en Mel, OVERWELDIGEND jaaroverzicht!! Supertrots op jullie! Ik ben ontzettend blij met het stukje nieuws dat jullie iets meer “hier” blijven. Dat is voor mij persoonlijk een waardevol gegeven. Ik mis real life contact in ondersteuning en feedback. En zoals jullie misschien wel weten wil ik graag heeeeel veel van jullie leren 🤗. Ben benieuwd naar wat komen gaat,.. En is een koffie bezoekje een optie in Schiedam ☕☕😍natuurlijk met een knuffel hé 😉. Ik wens jullie een mooie kersttijd en een super 2020. Voor heel jullie team natuurlijk, Sven is mij aan ’t leren minimaliseren, maar dat zou toch te minimalistisch zijn: dusss liefs voor jullie alle en bedankt voor alle leermomenten in ’t afgelopen jaar. 💝 Namaste 🙏 Melanie Verhagen

  1. Rolf

   Dankje voor je reactie lieve Mel! Wij zijn ook ontzettend trots op jou. Je was een van de eersten die onze beginnerscursus heeft gevolgd en de groei die je sindsdien hebt doorgemaakt de afgelopen jaren is ENORM!

   Het is telkens weer een feestje om je terug te zien bij de workshops en events. We zien je straks in Twente en in Zweden en we gaan van 2020 samen een geweldig jaar maken! Hele fijne dagen ook voor jou en je familie en snel tot ziens! We zijn dankbaar dat je onderdeel bent van de HWY tribe! 💚

Laat een reactie achter