Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

13 aug 2021

Beginnen met Yoga – de top 10 beste Yoga webshops

/
Geplaatst door
/
Comments0

Een overzicht van de beste Yoga webshops is ideaal wanneer je met Yoga aan de slag wilt gaan.

Na het kopen van een cursus of het inschrijven bij een (online) Yoga school begint namelijk al snel de zoektocht naar de juiste Yogaspullen.

Denk hierbij aan een perfecte Yoga mat, een meditatiekussen of een blok. En als je er echt voor wilt gaan, dan kies je er ook meteen een mooie Yoga outfit bij uit.

Want het is echt zo… Hoe fijner jouw omgeving is tijdens je moment voor jezelf, hoe meer je uit je practice kunt halen.

Vind je het lastig om te bepalen welke Yoga mat voor jou geschikt is? Lees dan ook dit blog waarin we je vertellen waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van een Yoga mat.

Er zijn denk ik wel honderden Yoga webshops, maar om jullie een beetje op gang te helpen hebben wij onze top 10 online Yoga webshops op een rijtje gezet. In deze shops vind je alles wat je nodig hebt om je practice goed door te komen!

Lees je mee?

(Webshops staan in willekeurige volgorde)

De top 10 fijnste Yoga webshops

1. Superyoga.nl

Wat begon als een kleine website, ontstaan vanuit een passie voor een gezonde levensstijl. Is nu een webshop met ruim 700 verschillende artikelen die bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

Eerlijkheid en kwaliteit zijn de belangrijkste speerpunten van het Superyoga team, waarbij service hoog in het vaandel staat.

Leuk weetje… Superyoga is de enige webshop die de Yoga producten van Lotus aanbiedt.

2. Yogakledingonline.nl


Als je begint met Yoga heb je niet veel spullen nodig, maar toch kan een goede Yoga outfit je heel veel voordelen opleveren. Waar kan je dat beter bestellen dan bij Yogakledingonline?

Hun kleding is namelijk niet alleen comfortabel en rekbaar, Daarnaast ademen de stoffen ook goed en zijn ze vaak gemaakt van natuurlijke materialen en dus beter voor het milieu.

Je kan hier niet alleen terecht voor je outfit, maar ook voor al je Yoga benodigdheden….

3. Zen.nl


Remko van Zen.nl is naast eigenaar van deze webshop zelf ook nog eens zenleraar en zencoach. Op zijn webshop streeft hij ernaar om met zijn producten en diensten een bijdrage te leveren aan jouw duurzame geluk.

Bij Zen.nl vindt je niet alleen maar spullen voor je meditatie, ook kan je hier terecht voor wierook, boeken en alles rondom het Boeddhisme.

Heb jij al een kijkje genomen?

4. Flowee.eu


Tijd voor een feestje, niet alleen omdat we Flowee mogen benoemen, maar omdat deze webshop dit jaar al 10 jaar bestaat.

Flowee staat voor relaxed, puur, vrolijkheid, eigentijds en genieten en brengen met hun producten graag een ‘kleurrijke’ bijdrage aan meer ontspanning.

Flowee is begonnen met het aanbieden van ‘de Spijkermat’ maar tegenwoordig kan je hier ook terecht voor al je Yoga en Meditatie benodigdheden.

5. Yogini.nl


Sander, de eigenaar van Yogini, was vroeger zelf Raja Yoga docent. Hij weet dus als geen ander hoe belangrijk goede Yoga artikelen zijn.

Samen met zijn team heeft hij zorgvuldig, met respect voor mens en dier en milieu, een mooi assortiment uitgezocht die ze op Yogini aanbieden.

Het assortiment is zeer uitgebreid en bestaat voornamelijk uit Yoga, Meditatie en Ayurveda artikelen. Maar ook voor beelden, interieur en accessoires kun je even rondkijken.

6. EcoYogi.com


Ben je altijd bewust en duurzaam bezig? Dan moet je echt even kijken bij EcoYogi!

Hier vind je namelijk allemaal eco-vriendelijke producten voor een comfortabele Yoga- of Meditatiesessie. EcoYogi focust zich op een duurzamere wereld en een schoner milieu, waarbij niet wordt ingeleverd functionaliteit, prijs of kwaliteit.

Sterker nog… Duurzame producten gaan vaak zelfs langer mee!

7. Yogamat-online.nl


Bij Yogamat-online vind je alle benodigdheden die je nodig hebt om met Yoga te gaan starten. Ze zijn gespecialiseerd in Yoga matten en delen hierover graag hun kennis met je.

Het fijne is dat ze in hun webshop zelfs al onderscheid hebben gemaakt in de Yogamatten voor binnen, buiten en op basis van ervaring. Naast de matten kan je hier ook gewoon je meditatiekussen en hulpmiddelen scoren.

8. Yogisha.nl


Bij Yogisha delen ze allemaal één passie: Yoga en meditatie!

Iedereen die hier werkt is een ervaren Yogi of is Yogadocent met enorm veel productkennis. Het fijne hieraan is, is dat ze jou perfect kunnen adviseren bij de aanschaf van jouw Yoga producten.

Naast matten, meditatiekussen en hulpmiddelen kun je bij Yogisha ook terecht voor tassen en kleding. Koop je liever niet online? Ga dan eens naar hun fysieke winkels.

9. Yogashop.nl


Ook bij Yogashop wordt het bedrijf gerund door ervaren Yogi’s!

17 Jaar geleden is Yogashop klein begonnen, maar ondertussen weten heel veel Yogi’s ze te vinden. Volgens hen maken Yoga en Meditatie een mooie wereld, die begint bij jou!

Daarom bieden ze duurzame, kwalitatieve yogamatten en meditatiekussens aan met een uniek design. Waar jij jarenlang met plezier je practice op kunt doen!

10. Yogawebshop.com


Voor al je spullen die nodig zijn tijdens een goede practice kan je terecht bij Yogawebshop. Ze bieden bijvoorbeeld Yogamatten, blokken, tassen, bolsters, meditatiekussens en kleding aan.

Hierbij ze letten op een milieuvriendelijke productie, maar waar ook de veiligheid en comfort van hun producten een belangrijke rol spelen.

Opzoek naar een cadeau? Bij Yogawebshop hebben ze cadeaus die gewoon door de brievenbus passen.

 

Hopelijk hebben we je met deze top 10 lijst een beetje op weg kunnen helpen met de aanschaf van al Yoga benodigdheden en zien we je snel op de mat!

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

Laat een reactie achter