Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

22 aug 2017

5x Inspiratie

/
Geplaatst door
/
Comments0

Dit is een gastblog van Lanne van Delft van YourNewToday.nl

Lanne en haar vriend Ronald zijn in Juni met ons mee geweest naar Portugal voor een Yoga retreat. In deze blog deelt ze de inspiratie die ze heeft meegenomen na de Yoga week.


“Ter ere van alles wat we zijn. En alles wat er is.”

Inspirerende start

Een beetje onwennig komen we binnen. Ik heb al veel contact gehad met Mel en Rolf, maar heb ze nog nooit live ontmoet.

Voor mijn Allerliefste lief is dit de eerste yoga-ervaring ever! En hij vertrouwt mij, door meteen all the way voor een Yogavakantie te gaan. Dat is toch stiekem ook wel een beetje spannend. Spannend, maar geeft ook meteen zoiets bijzonders en liefs.

Ik durfde hem mee te vragen, omdat het Mel en Rolf zijn. Geen vage zweverige praat, geen bomen knuffelen of andere gekke dingen (begrijp me niet verkeerd, ik geloof zeker dat dergelijke dingen voor anderen wel als fijn ervaren kunnen worden, ik heb het ook nog nooit geprobeerd..).

Meteen al voelde we ons op ons gemak, al bleef dat onwennige gevoel, met nieuwsgierigheid naar wat we allemaal zouden gaan doen nog wel even aan.

Dit was de start van onze eerste yoga-vakantie, samen met Mel en Rolf. Kun jij je ook een recente situatie of actie bedenken die je inspireerde?

5x inspiratie

Inspirerende omgeving

Blauwe lucht met een beetje wind, een heel mooi huis met een nog fijnere tuin! En dan die mensen..! Zowel de yoga-groep als de staff van het huis. Er hangt een relaxte sfeer. Rust en vrijheid.

En het klinkt misschien vaag en (jaa daar gaan we tóch..) zweverig, maar de Liefde was voelbaar. Liefde voor het Leven. Liefde voor de yoga. Liefde voor elkaar.

Deze omgeving inspireerde mij des te meer te schrijven. Ik hou van schrijven, toch neem ik er niet altijd de tijd voor die ik zou willen. Maar tijdens deze week heb ik heel veel geschreven.

Geschreven voor mezelf, over mezelf, geschreven wat ik met jullie wil delen, geschreven wat ik lastig vind, geschreven over plannen die ik heb, geschreven over wat yoga mij leerde.

Herken jij dat gevoel die een bepaalde omgeving met zich mee kan brengen? Het effect van een omgeving op jou?

Inspirerende yoga

Al een aantal jaar doe ik aan yoga. Ik hou er van. Ik wist al best het een en ander over yoga, maar wat heb ik veel geleerd over yoga tijdens deze vakantie. En ondanks dat mijn ambitie niet is de hele yoga-filosofie na te Leven, heb ik er zoveel van opgepikt dat ik wél in mijn dagelijks Leven integreer!

Wat ik bijvoorbeeld heel mooi vond is de opbouw van de week. Zo mooi en inspirerend om te zien welk effect verschillende yoga-oefeningen op me hadden. Voel je je zus, dan is deze houding passend, voel je je zo dan kun je misschien beter een andere houding proberen.

En altijd met een fijne warming-up uiteraard en een heerlijke afsluiting. En dat twee keer per dag twee uur lang! Whieehaa! Had ik Rolf en Mel thuis maar om dat zo te doen 😉

Sta eens stil bij jouw yoga-ervaringen, wat heeft yoga jou tot nu toe gebracht?

Inspirerende quote

Ik heb de quote helemaal boven aan al met jullie gedeeld. De quote die mij het meest is bijgebleven.

Ter ere van alles wat we zijn. En alles wat er is.”

Wat een mooie quote die ik van Rolf en Mel meekreeg. Voor degenen die mijn ‘Liefde’ nog wat te vaag en zweverig vonden, misschien kan ik het omschrijven als respect en werkt dat beter voor je. Respect voor elkaar en alles om ons heen.

Zo mooi om daar iedere dag bij stil te staan. Ik wil hier eigenlijk niet veel meer over delen, omdat ik denk dat het goed is dat ieder voor zich hier een gevoel bij krijgt.

Ik ben wel heel benieuwd als jij deze uitspraak hoort.. wat doet ‘ie met jou?

Inspirerend Leven

Voor mij was deze yoga vakantie het dubbel en dwars waard! Wat een toffe ervaring! Zelfs mijn Allerliefste Lief heeft deze week als een inspirerende, fijne, sportieve week ervaren!

Wat een heerlijk gevoel en zoveel inspiratie om de rest van de zomer net zo fijn, met alles wat me van deze week is bijgebleven, door te Leven! 🙂

Geloof me, ik sta niet iedere dag op de mat, voor mij is dat ook geen must. Maar de rust en het vertrouwen in mezelf en in mijn lichaam, dat alleen maar versterkt is door deze yoga-ervaringen geeft mij wel de motivatie regelmatig op de mat te stappen en meer te doen van wat mij blij maakt!

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

Laat een reactie achter