Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

28 mei 2014

Bikram Yoga Quotes, warme eye-openers!

/
Geplaatst door
/
Comments0

Bikram Yoga Quotes, ook deze zijn erg inspirerend en kunnen je kijk op het leven veranderen.

Quotes kunnen ervoor zorgen dat je je in mindere periodes beter gaat voelen. Ook kunnen deze Quotes inspirerend werken. Door vaker Quotes te lezen kun je jouw kijk op het leven veranderen.

Op deze manier leer je te genieten van het leven en alle mooie dingen om je heen.

De Bikram Yoga Quotes zijn voor het grootste gedeelte van Bikram Choudhury. Dit is een Indiase Yoga docent die de oprichter is van de Bikram Yoga.

Bikram Yoga Quotes richten zich, niet heel verrassend, op Quotes over Bikram Yoga. Eerder schreven we al over de verschillende Bikram Yoga oefeningen en houdingen.

Nu geven we meer informatie over hoe je op een mentale manier, doormiddel van Bikram Yoga Quotes,  je beter in je vel kunt gaan voelen. Een mooie manier om de balans tussen lichaam en geest te stimuleren.

5 Inspirerende Bikram Yoga Quotes

Hieronder geven we je graag 5 Bikram Yoga Quotes die wij erg inspirerend vinden:

bikram yoga quotes

Je moet geen smoesjes verzinnen om iets vooral niet te doen. Heb vertrouwen en durf door te zetten. Van je fouten leer je, en uiteindelijk kom je daardoor veel verder.

bikram yoga quotes

Zorg ervoor dat lichaam en geest optimaal met elkaar in verbinding blijven staan. De weg tussen hoofd en hart is misschien niet zo groot, maar kan voor sommige mensen eindeloos ver weg lijken.

bikram yoga quotes

Geinspireerd op de Bikram Yoga les die in totaal 90 minuten duurt.

bikram yoga quotes

Als je uit een beweging valt, is dat helemaal niet erg. Dat mag gebeuren en is heel menselijk. Van fouten en oefenen leer je. Maar juist weer terug gaan in de positie, en het opnieuw proberen geeft blijk van doorzettingsvermogen. Dit is de kracht van een echte Yogi.

bikram yoga quotes

Zout water staat er om bekend een helende werking te hebben. Daarbij horen dus ook de tranen, de zee en het zweten.

Meer inspirerende Bikram Yoga Quotes ontvangen?

Wil je graag nog meer inspirerende Bikram Yoga Quotes ontvangen? Of wil je graag op de hoogte gehouden worden van andere inspirerende Yoga Lifestyle Quotes?

Wij posten dagelijks nieuwe Quotes. Behalve op onze website onder het kopje ‘Quotes’ ook via onze Facebook en Twitter.

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

Laat een reactie achter