Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

18 mrt 2014

10 Mindfulness spreuken om elke dag te genieten!

/
Geplaatst door
/
Comments0

Mindfulness spreuken, je ziet ze steeds meer verschijnen. Deze spreuken kunnen je helpen om je beter te voelen en meer te laten genieten van het heden.

Doormiddel van Mindfulness ben je bewustzijnsgericht aanwezig in het hier en nu. In deze stressvolle tijd leert Mindfulness je tot rust te komen. Je houdt je emoties onder controle. Mindfulness schept zelfvertrouwen.

Spreuken kunnen je helpen om de Mindfulness gedachte te stimuleren. Vooral in het begin kun je jezelf erop betrappen dat je de gedachte af en toe loslaat. Mindfulness spreuken zetten je dan weer even met beide benen in het hier en nu.

mindfulness spreuken

Mindfulness spreuken

1. Mindfulness helps you go home to the present. And every time you go there and recognize a condition of happiness that you have, happiness comes – Thich Nhat Hanh

2. Verander je toekomst ingrijpend door jezelf te worden.

3. Observe and reflect, and become a little wiser every day.

4. Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

5. You cannot find yourself by going into the past. You can find yourself by coming into the present – Eckhart Tolle

6. Waar je ook heen gaat, daar ben je.

7.  Ik wil niet weten wat ik later word. Ik wil weten wie ik nu ben. -Loesje

8. Volg je hart, want dat klopt.

9. May you live all the days of your life.

10. Soms dien je te stoppen met denken en gewoon je hart volgen!

Meer Mindfulness spreuken

We hopen dat de bovenstaande Mindfulness spreuken je weer nieuwe inzichten hebben gegeven om te leren genieten van het leven. Kijk ook eens naar onze Hatha Yoga en Poweryoga Quotes voor meer inspiratie!. Wil je graag meer spreuken ontvangen om dagelijks bezig te zijn met de goede dingen van het leven?

Volg ons dan op Twitter en Facebook en we delen onze dagelijkse portie aan Yoga en Mindfulness spreuken graag met jou!

Wil je graag meer weten over Mindfulness en aan de slag met praktische tips en oefeningen voor meer Mindfulness in je leven?

Dan is onze online Mindfulness cursus iets voor je:

Mindfulness voor het dagelijkse leven: Hoe ga je van Chaotisch & Gestresst naar Rustig en Gelukkig?

Mindfulness

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

Laat een reactie achter