Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

31 aug 2015

Yoga Stap voor Stap – Online Yoga beginnerscursus

/
Geplaatst door
/
Comments0

Wil je graag beginnen met Yoga maar weet je niet precies hoe?

Vanaf nu hebben we een complete Yoga beginnerscursus voor je klaar staan.

Op Yogavoorbeginners.com helpen we mensen die willen starten met Yoga op een laagdrempelige en toegankelijke manier op de basisprincipes van Yoga aan te leren.

Hieronder wat meer informatie.

Yoga voor beginners

Waarom Yoga Stap voor Stap?

Wat we de laatste jaren gemerkt hebben, is dat veel mensen willen starten met Yoga, maar niet precies weten hoe.

Yoga is de laatste jaren een stuk populairder geworden. En niet onterecht…want het heeft ontzettend veel voordelen.

  • Een sterker en gezonder lichaam
  • Een gezonde en scherpe geest
  • Minder stress
  • Beter slapen
  • Meer in het hier en nu leven
  • Een verbeterd immuunsysteem
  • Meer energie

En nog talloze andere voordelen.

In Nederland zijn er maar weinig echte beginnerscursussen voor Yoga. Mensen die willen starten, moeten vaak meedoen in een les met mensen die al jarenlang aan Yoga doen.

Dit kan ongemakkelijk, vervelend of frustrerend zijn.

De Yogadocent moet immers ook een goede les geven aan zijn / haar huidige studenten en heeft daarom vaak niet de tijd om iedereen apart te helpen.

Logisch.

Maar wij vinden dat dit wel noodzakelijk is.

Met Yoga Stap voor Stap willen we mensen een goede basis geven. Yoga werkt veel beter wanneer je op een bewuste manier aan de slag gaat met je lichaam en geest.

Niet zomaar in een houding gaan staan omdat de docent het zegt, maar voelen wat een bepaalde houding of techniek met je doet.

Hiervoor is een goede basis nodig. En dit willen we je geven in Yoga Stap voor Stap.

Of je nu zelf thuis verder wilt met Yoga, of dat je binnenkort lessen wilt gaan volgen. Yoga Stap voor Stap geeft je de basis die je nodig hebt en een aantal leuke lessen waar je altijd op terug kunt vallen.

Waaruit bestaat Yoga Stap voor Stap?

Yoga Stap voor Stap bestaat uit 9 volledige Yogalessen van ongeveer een uur. In de 9 lessen doorloop je alle basishoudingen en maak je kennis met de eerste Yoga ontspanningsoefeningen.

Daarnaast bevat de cursus een video over de Yoga filosofie, waar we een klein stukje achtergrond geven over Yoga. Yoga is namelijk veel meer dan slechts een aantal houdingen om leniger te worden.

Ook staan er in de cursus video’s over:

– De Yoga Ademhaling
– Tijd & Discipline vinden voor Yoga
– Het herkennen van je eigen grenzen

We weten ook dat het niet altijd mogelijk is om een volledige les van een uur te volgen. Daarom staan er ook losse series in de cursus, die je kunt oefenen als je even niet zoveel tijd hebt.

Tot slot bevat de cursus een Ebook met de 25 belangrijkste houdingen uit de cursus. Hierin lees je onder andere hoe de houding is opgebouwd, wat de belangrijkste voordelen zijn en eventuele variaties op de houdingen.

Je kunt de lessen zo vaak volgen als jij zelf wilt en de video’s op pauze zetten of terugspoelen als je het even niet begrijpt.

Waarom meedoen met Yoga Stap voor Stap?

Als je Yoga terug leidt naar waar het oorspronkelijk vandaan komt, is het eigenlijk een systeem voor een gelukkiger leven.

Nu klinkt dit een beetje vaag, maar het klopt wel.

Yoga geeft je de handvatten om je lichaam en geest sterker en gezonder te maken. Je krijgt hier ook meer controle over.

Dit sterke en gezonde lichaam kan je gebruiken om vol achter je doelen in het leven aan te gaan.

Je ontwikkelt ook meer bewustzijn. Ook dit klinkt een beetje vaag…

…met bewustzijn bedoelen we dat je je eigen leven onder een vergrootglas legt. Wat ben je eigenlijk aan het doen op deze wereld. Word ik daar wel echt gelukkig van. Hoe kan ik meer uit mijn huidige situatie halen. Hoe kan ik anderen beter helpen met mijn talenten? Etc.

Op het moment dat je serieus aan de slag gaat met Yoga, kunnen wij je verzekeren dat je een gelukkiger persoon wordt en dat het zich verspreid op alle vlakken van je leven.

In Yoga Stap voor Stap leggen we de basis hiervoor.

Hoe kan ik meedoen met Yoga Stap voor Stap?

Je kan je aanmelden voor Yoga Stap voor Stap door de cursus te bestellen op deze pagina:

Yoga Stap voor Stap

Vragen? Laat het weten in de reacties hieronder.

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

Laat een reactie achter