Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

23 mrt 2016

Yoga is voor iedereen, deze 5 Yogi’s bewijzen dat!

/
Geplaatst door
/
Comments0

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen…Yoga is voor iedereen.

Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt, welk geloof, welke nationaliteit, welk geslacht of welke leeftijd. Iedereen kan Yoga beoefenen.

Laat je niet gek maken en afschrikken door de perfecte plaatjes en fitness-model lichamen. Laat je inspireren door deze 5 Instagram Yogi’s die dit bewijzen.

5 Instagram Yogi’s die bewijzen dat Yoga voor iedereen is

1. Brittany Danielle

Foto: Brittany Danielle via Instagram

2. Jessamyn

Foto: Jessamyn via Instagram

3. Biggalyoga

Een foto die door biggalyoga is geplaatst op

Foto: Biggalyoga via Instagram

4. Annie Carlin

Foto: Annie Carlin via Instagram

5. Alee

Foto: Alee via Instagram

Zit je ook op Instagram?

Zit je ook ook op Instagram? Dan raden we je zeker aan om deze mooie Yogi’s te gaan volgen! En volg ons dan ook gelijk even op Instagram!

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

Laat een reactie achter