Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

30 apr 2019

Practice van Happy with Yoga: Online meditatie- en Yogalessen

/
Geplaatst door
/
Comments0

“You’ll never change your life until you change something you do daily. The secret of your success is found in your daily routine.” – John C. Maxwell

Het is 2011.

Ik ben al een aantal jaren bezig met mezelf leren om eerder op te staan. Ik weet dat ik met deze gewoonte de tijd en ruimte voor mezelf kan scheppen, om me op dingen te richten die ik belangrijk vind.

Ik wil dagelijks Yoga doen. Mediteren. Lezen. Schrijven. Een planning maken voor m’n dromen en doelen.

Ik weet dat ik dit nodig heb om persoonlijk te groeien. Om gezonder en bewuster te leven. Om dingen gedaan te krijgen. Om mijn dromen en doelen achterna te gaan…..

Maar het lukt me vaak niet om door te zetten. Vaak lig ik te lang in m’n bed. De rest van de wereld is al in beweging. Ik start met een achterstand. Uiteindelijk sta ik op en begin met een inhaalrace. Ik haast me. Ik worstel. Ik vecht. Ik ben slordig. Ik ben gestresst. Ik ben kapot.

De sleur van het dagelijkse leven houdt me tegen.

Ik weet dat het beter kan. Maar het lukt niet. Ik ben niet de beste versie van mezelf die ik weet dat ik kan zijn.

Het lukt niet.

Vandaag is het anders.

Het is me een keer gelukt om vroeg m’n bed uit te komen. Ik drink een glas met water. Ga naar de wc. Stap om m’n Yogamat die ik de dag ervoor had klaargelegd.

Klaar om te beginnen.

Shit…

Hoe ging die serie uit de les ook al weer? Ik probeer het me te herinneren. Lukt niet. Ik raak gefrustreerd. Ik stop ermee. Zo heeft het geen zin.

Ik ben weer gedemotiveerd en loop achter de feiten aan. Het leven dendert door. ‘Wanneer komt er nu eens verandering?’, vraag ik me af.

8 jaar later….

Na een aantal jaren van stress en frustratie is de verandering eindelijk gekomen.

 • Ik heb inmiddels zes Yoga trainingen gevolgd.
 • Ik mediteer dagelijks.
 • Ik doe dagelijks Yoga.
 • Ik lees zo’n 30 boeken in een jaar
 • Mijn eetgewoontes zijn beter dan ooit.
 • Ik voel me gelukkiger en gezonder dan ooit.
 • Onze business (Happy with Yoga) doet het beter dan ooit en we helpen duizenden mensen.
 • Ik voel me sterk en sta in m’n kracht. Ik leef.

Het mooie is…

….dat je geen zes Yoga trainingen hoeft te volgen om je dromen en doelen te realiseren. We leven in een bizar mooie tijd, waarin we via het internet toegang hebben tot alle tools die we nodig hebben om gezonder, krachtiger en gelukkiger te leven.

Wat je wel nodig hebt, zijn de tools die je helpen om effectief, met plezier en op de juiste manier aan je gezondheid en geluk te werken.

En met exact deze gedachte hebben we ons nieuwe Practice platform de wereld in geholpen!

Wat is Practice van Happy with Yoga?

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen!

We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’. 😉

Online Yoga lessen met practice van Happy with Yoga

Ben je toe aan een volgende stap in je practice? En wil je vaker en consistent de mat op stappen en werken aan heer gezond lichaam en een ijzersterke geest?

Dan hebben we goed nieuws, want dit is zojuist een stuk makkelijker en toegankelijker geworden door het Practice platform.

Voor ongeveer de prijs van een enkele losse les in een studio, heb je op ons Practice platform iedere maand onbeperkt, overal en altijd toegang tot de goede en verdiepende online Yogalessen, zonder vervelende reclames tussendoor (zoals op YouTube).

Hier een greep uit de vele beschikbare lessen op het Practice platform:

De lessen en cursussen hebben we met heel veel liefde en zorgvuldigheid voor jou gemaakt en samengesteld en ze staan vanaf nu klaar om door jou ontdekt te worden.

Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om vanuit huis (of welke andere plek dan ook) op de mat te stappen en te werken aan de meest gezonde, sterke en gelukkige versie van jezelf!

online yoga cursussen

Waarom het Practice platform?

Een van de nadelen van thuis online Yoga lessen volgen is dat je geen docent voor je neus hebt staan die je kan helpen en aanpassen. Klopt, maar dit helpt je aan de andere kant ook weer om je lichaam beter te voelen en je body-mind connectie te verbeteren.

Daarnaast heeft online Yoga via het Practice platform ontzettend veel voordelen.

De voordelen van online Yoga op ons Practice platform zijn eindeloos:

 • Je stapt sneller en vaker even op de mat.
 • Je weet precies wat je moet doen.
 • Je kiest uit verschillende Yoga stijlen, lengtes en intensiteit.
 • Lekker thuis in alle rust en op je gemak een Yogales doen zonder gestoord te worden door anderen.
 • Geen reistijd van en naar je Yogastudio.
 • Geen reclames die je van rust en stilte beroven en je afleiden zoals op YouTube.
 • Iedere maand onbeperkt, altijd en overal Yoga voor de prijs van een les bij een studio.
 • Altijd toegang tot Yogalessen die je helpen om te bewegen, ontspannen, meer energie te krijgen en beter te slapen.
 • Geen lage kwaliteit Yogalessen waarvan je niet zeker weet of de docent wel goed opgeleid en bekwaam is zoals bij veel lessen op YouTube.
 • Alle online Yogalessen zijn Nederlandstalig.
 • Online Yogalessen voor alle niveau’s: beginners, intermediate en gevorderden.
 • Kijk alle Yogalessen vanaf je smart-TV, smartphone, computer, laptop of tablet.
 • Gemakkelijk zoeken naar een Yogales waar je behoefte aan hebt en die in je dagelijkse schema past.
 • Op ieder moment opzegbaar zonder verplichtingen of rare fratsen.
 • Dagelijks vanuit huis (of waar dan ook) werken aan kracht, flexibiliteit, innerlijke balans en fysieke en mentale gezondheid.
 • En nog veel meer….

Voordelen-online-yoga-practice-platform

Wat kun je verwachten van het practice platform?

Stap op je mat en doe mee! Wij doen de rest!

Wanneer je besluit om je aan te melden voor het Practice platform krijg je onbeperkt toegang tot honderden professionele online Yoga lessen die je altijd en overal kunt volgen.

Door de verschillende stijlen, cursussen en docenten kun je altijd lessen volgen die op dat moment bij je passen.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om Yoga zo toegankelijk, effectief en leuk mogelijk voor je te maken. We helpen jou om je practice naar het volgende niveau te brengen en te genieten van een betere gezondheid en meer geluk.

Het enige wat jij hoeft te doen is op de mat stappen en meedoen. Wij doen de rest.

We blijven het Pratice platform regelmatig updaten met nieuwe lessen en cursussen, zodat je nooit uitgeoefend raakt.

Bovendien zullen we nieuwe functies en features blijven toevoegen zodat Yoga en meditatie alleen maar gemakkelijker en leuker worden.

Wij zijn volledig gefocust om jou te helpen groeien naar de beste versie van jezelf!

Yoga armbalance cursus

Online Yoga video’s, die heb je toch ook gewoon op YouTube?

Klopt! Heel veel zelfs! 🙂

En precies daarom is het lastig om goede en effectieve lessen te volgen op YouTube.

Online Yogalessen volgen via YouTube heeft een aantal nadelen….

Yogadocent is geen beschermd beroep

Dat betekent dat letterlijk iedereen dus een Yogales op YouTube kan zetten. En er staan zeker goede online gratis Yogalessen op YouTube, maar hoe weet je of je daadwerkelijk een les aan het volgen bent van een goede en gekwalificeerde docent met ervaring?

Ik ben vaak genoeg lessen tegengekomen waar ik grote vraagtekens bij had…. Lessen waarvan ik dacht dat de docent betrouwbaar en goed was…. Lessen die mijn ruggengraat niet zo heel fijn zou vinden….?

Rust vinden op een platform dat is gemaakt voor afleiding

“Je gedachten kalmeren op een platform wat ervoor gemaakt is om je af te leiden, zoals YouTube, is ontzettend lastig.” – Rolf

En weet je de goede en effectieve Yogalessen online te vinden tussen de miljoenen lessen die op YouTube? En ben je daadwerkelijk echt lekker met jezelf bezig als je gestoord wordt door reclames en talloze andere afleidingen? Terwijl het doel van een practice is om met jezelf bezig te zijn en aan jezelf te werken?

Ik wil absoluut geen reclames die m’n geest ‘vervuilen’ op het moment dat ik aan mezelf aan het werken ben d.m.v. Yoga en meditatie. M’n mind staat opdat moment helemaal open. Het laatste wat ik wil is dat er onbewust reclameboodschappen in ‘geprogrammeerd’ worden.

Sterker nog, YouTube verdient zijn inkomsten door jou advertenties te laten zien. Het is dus de bedoeling dat je afgeleid raakt en op advertenties klikt.

Niet ideaal voor wanneer je je hoofd juist probeert leeg te maken als je het mij vraagt….?‍♂️

Losse flodders

Bovendien zijn YouTube video’s vaak allemaal losse flodders. Er zit meestal geen opbouw in. Het is een losse les, geen goed uitgedachte online Yoga cursus.

Dat betekent niet dat YouTube lessen allemaal ‘slecht’ zijn. Nee, begrijp me niet verkeerd. Er zitten zeker voordelen aan. Maar de omgeving waarin de lessen gepresenteerd worden is niet ideaal.

Het is lastig zoeken naar goede lessen en het YouTube platform leidt je vaak af van de dingen waar je daadwerkelijk aandacht aan wilt besteden.

Het alternatief….

Voor slechts een kleine investering in jezelf kan je op ons Practice platform op ieder gewenst moment en op iedere plek aan de slag met kwalitatieve en goede Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen.

Er zijn zoekfuncties en filters op het platform waarmee je gemakkelijk kunt zoeken naar de lessen die je wilt volgen. En de lessen en cursussen die je fijn vindt, sla je gemakkelijk op in je eigen bibliotheek.

Stel je bent op zoek naar een Hatha Vinyasa les van gemiddelde intensiteit en je hebt ongeveer 30 tot 60 minuten de tijd. Dan gebruik je de filters op het platform als volgt:

Online yoga lessen zoeken

Gemakkelijk toch?

En het mooiste van alles? Geen afleidingen en reclames! 🙂

Het platform is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. En we zullen het in de toekomst blijven verbeteren met behulp van jouw feedback. Ook zullen we er natuurlijk nieuwe lessen en cursussen op blijven zetten, zodat je nooit uitgeoefend raakt!

Het is de perfecte manier om te werken aan je lichaam en geest.

online yoga

Hoe verschilt het Practice platform van de HWY Academy?

Je vraagt je misschien af waarom we dit platform lanceren, de Happy with Yoga Academy is er toch al?

Een hele goede vraag.

Toch zit er een groot verschil tussen de twee.

Het verschil kun je al terugzien in de naam. Op de Academy leer je, en integreer je de dingen die je leert langzaam in je dagelijkse leven.

En het Practice platform draait vooral om…. Practicen… 🙂 Op de mat staan en lekker oefenen dus!

Op de Academy kun je doelgerichte cursussen volgen met een filosofische insteek. Met andere woorden; we richten ons in de Academy cursussen op bepaalde elementen of technieken uit de Yoga filosofie of de Yoga levensstijl. Dit zijn complete en diepgaande cursussen waarin we ook aan de slag gaan met opdrachten, lezen, schrijven en ontdekken en leren.

Het Practice platform daarentegen, kan je zien als een online Yoga studio waar je op de mat stapt en lessen volgt. Het is net als naar een studio gaan om een les te volgen, alleen dan thuis.

Academy & Practice – De ideale combi!

Samen vormen deze twee platforms de ideale combinatie. Op de Academy maak je kennis met de Yoga filosofie en leer je deze toepassen in het moderne dagelijkse leven. Door middel van opdrachten, nieuwe technieken en persoonlijke begeleiding tijdens de cursussen leer je steeds meer over Yoga als holistisch systeem wat je helpt om gezonder, krachtiger en gelukkiger te leven.

Op het practice platform zet je je mind juist even uit. Je stapt gewoon lekker op de mat en gaat aan de slag. Lekker bewegen, voelen en ervaren. Heerlijke transformatieve lessen waardoor je beter in je vel gaat zitten en meer energie krijgt.

Zie je het verschil en de kracht van de combinatie van beide platforms?

Dit is onze missie: Yoga op alle mogelijke manieren zo leuk en toegankelijk mogelijk voor je maken.

yoga online

Dit is het Practice platform in een notendop:

 • Onbeperkt, altijd en overal Yogalessen voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar.
 • Kiezen uit verschillende Yoga stijlen, zowel uitdaging als ontspanning.
 • Uitgebreide cursussen, zodat je echt naar iets toewerkt en progressie ziet.
 • Iedere maand updates met nieuwe lessen.
 • Begeleiding door gekwalificeerde en ervaren docenten.
 • Professionele en kwalitatief hoogwaardige lessen.
 • Geen verplichtingen, je kunt je abonnement op ieder gewenst moment opzeggen zonder fratsen.
 • Op ieder gewenst moment je practice doen en werken aan je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.
 • Een inspirerende en actieve community.
 • Alles met liefde gemaakt, klaar om door jou ontdekt te worden.

Doe je met ons mee op practice.happywithyoga.com?

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

Laat een reactie achter