Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

2 apr 2019

Yoga documentaire – Why we practice

/
Geplaatst door
/
Comments2

Zoals je weet is ons doel om Yoga met zoveel mogelijk mensen te delen. We doen dit via onze blogs, video’s, online cursussen, workshops en retreats.

Wij geloven dat de methoden en technieken uit de Yoga traditie moderne mensen kunnen helpen bij het leven van een gezond, krachtig, gelukkig en authentiek leven. In de drukke en snel veranderende wereld waarin we leven hebben we die tools uit de Yoga traditie meer dan ooit nodig.

Het is om deze reden dat we besloten hebben om hier een korte documentaire over te maken.

In de documentaire ‘Why we practice’ delen we onze visie over Yoga. Daarnaast delen we hoe we in aanraking zijn gekomen met Yoga en waarom we vinden dat het een van de belangrijkste tools is voor moderne mensen.

Yoga documentaire – Why we practice

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

2 Responses

Laat een reactie achter