Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Blog

16 sep 2022

Dharma talk: Een interview met Helen Rams

/
Geplaatst door
/
Comments0

‘Discover your Dharma’ is de online training waarin we deelnemers 100 dagen door een persoonlijke transformatie begeleiden. 

Een belangrijk onderdeel in deze training is het begrip Dharma. Dharma kan vrij vertaald worden als purpose of levensdoel. Het is hetgeen waarvoor je gemaakt bent om het te doen.

Waarom ben jij hier op de wereld? Wat kom je doen? Wat kom je bijdragen? Wat is je missie? Wat heb je te leren?

Waarschijnlijk kun je niet 1, 2, 3 antwoord geven op deze vragen. Dat hoeft ook helemaal niet, maar de juiste practice kan je helpen om hier stapje voor stapje steeds een beetje dichterbij te komen.

Dharma is dus voor iedereen anders. Iedereen heeft zijn eigen weg te gaan en komt zijn eigen obstakels tegen onderweg.

Met sommige deelnemers ga ik dieper in gesprek om meer te weten te komen over hun persoonlijke reis, de obstakels en de transformatie die ze hebben doorgemaakt. Een van deze deelnemers is Helen Rams.

discover your dharma - Helen rams

Helen liep in 2021 enorm vast in haar leven. Ze bevond zich in een diep dal met hele heftige fysieke klachten en had een burn-out. Haar lichaam gaf aan dat ze zo niet verder kon. Ze was compleet op.

Zij besloot toen om mee te doen met de Discover your Dharma training.

Stapje voor stapje is ze, met behulp van yoga, uit dit donkere dal geklommen. Ze voelt zich weer goed en ervaart veel meer flow, spiritualiteit en licht in haar leven.

In dit interview vertelt ze openhartig haar verhaal.

Discover your dharma training

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook meedoen met de ‘Discover your Dharma’ training?

Deze training is niet openbaar toegankelijk, dus de beste manier om in de toekomst deel te nemen, is door ons dit te laten weten door een mailtje te sturen. We zetten je dan op de wachtlijst. 

Yoga jezelf gezonder en gelukkiger 🧘‍♀️🤸

Schrijf je net als 2100+ mensen in voor de video lessen in onze online Yoga studio. Volg onbeperkt lessen waar jij je goed bij voelt en die bij het ritme van jouw dag passen. Start nu met beter voor jezelf zorgen.
Begin direct

Yoga inspiratie mails 🙏

Er schuilt een ontzettend mooie Yoga filosofie achter de houdingen die je doet op de mat. Iedere week delen we via onze mailtjes inspirerende en krachtige inzichten uit deze Yoga filosofie met 50.000+ mensen. Je kunt deze mailtjes ook gratis ontvangen door je hieronder in te schrijven:
Je kunt jezelf op ieder gewenst moment met een druk op de knop weer uitschrijven. Door op de knop hieronder te drukken ga je er mee akkoord dat we je gegevens met zorg verwerken volgens onze privacyverklaring.

Laat een reactie achter