Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Workshop Mindfulness voor bedrijven

Mindfulness voor bedrijven en op het werk

Yoga & Mindfulness worden steeds populairder bij bedrijven. De reden hiervoor is dat steeds meer onderzoeken aantonen dat gelukkige werknemers meer waarde hebben voor organisaties. Mindfulness draagt hieraan bij.

Bedrijven als Google, Apple & Facebook hadden dit jaren geleden al door. Zij investeren in het geluk van hun werknemers door Yoga, Mindfulness en Meditatiesessies aan te bieden.

Yoga en Mindfulness voor bedrijven zorgt er onder andere voor dat:

 • Werknemers minder last hebben van stress.
 • Werknemers betere beslissingen maken.
 • Werknemers zich beter kunnen focussen en concentreren.
 • Werknemers bewuster handelen in plaats van zich te laten leiden door emoties.
 • Werknemers creatiever worden.

Bovenstaande resultaten van Yoga en Mindfulness voor bedrijven zorgen er op bedrijfsniveau weer voor dat:

 • Er minder ziekteverzuim is.
 • De algehele werksfeer binnen teams en organisaties verbetert.
 • Werknemers en teams efficiënter en productiever worden.
 • Er beter gecommuniceerd en samengewerkt wordt.

“If you just sit and observe, you will see how restless your mind is. If you try to calm it, it only makes it worse, but over time it does calm, and when it does, there’s room to hear more subtle things–that’s when your intuition starts to blossom and you start to see things more clearly and be in the present more. Your mind just slows down, and you see a tremendous expanse in the moment. You see so much more than you could see before.”

– Steve Jobs

Bedrijven die investeren in Mindfulness op het werk merken onder andere dat:

 • Werknemers zich minder laten leiden door stress. Mindfulness creëert een stukje bewustwording waardoor werknemers beter in staat zijn om uit te zoomen op een probleem en te veranderen van perspectief. Dit kan bijvoorbeeld zeer nuttig zijn tijdens een lange vergadering of wanneer het bedrijf zich in een belangrijke periode bevindt.
 • Werknemers betere beslissingen maken. Het beoefenen van Mindfulness helpt onder andere om minder te beslissen op basis van persoonlijke emoties. In plaats van direct te reageren op een bepaalde prikkel of een bepaald probleem, is er ruimte voor het maken van een weloverwogen en bewuste keuze. In veel gevallen is dit een veel betere keuze.
 • Werknemers beter kunnen focussen en productiever zijn. Doordat werknemers die Mindfulness beoefenen af en toe de tijd nemen om ‘in te checken’ bij zichzelf, zorgen ze zo voor een aantal bewuste momenten op de dag. Ze lopen niet achter de feiten aan en worden niet geleefd. In plaats daarvan hebben ze met behulp van Mindfulness op het werk ruimte voor focus en is er controle over beslissingen en taken.

Lees hier meer over Mindfulness voor bedrijven:

Mindfulness voor bedrijven

Workshop Mindfulness voor bedrijven op locatie?

Wil je dat wij een Mindfulness workshop of dag verzorgen voor jouw bedrijf? Dit kunnen wij doen op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tussen een vergadering door, of een hele dag of dagdeel. Neem contact met ons op via het contactformulier met je wensen (Datum, tijd, locatie, groepsgrootte, lengte van de workshop en andere relevante details). We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om alles op elkaar af te stemmen.

contact yoga en mindfulness voor bedrijven

 

Mindfulness voor bedrijven“De principes van Mindfulness zijn lange tijd als zweverig beschouwd in de westerse wereld. De laatste jaren komt er echter steeds meer wetenschappelijke onderbouwing voor de werking en effecten van Mindfulness technieken. We merken dat steeds meer bedrijven open staan voor Mindfulness in plaats van het te beschouwen als zweverige hocus-pocus.”

– Rolf van Baalen ~ Yogadocent en Mindfulnesstrainer bij Happy with Yoga

Yoga & Mindfulness voor bedrijven

Ook is het natuurlijk mogelijk op Yoga en Mindfulness met elkaar te combineren. Hoe dit er uit zal zien is afhankelijk van jullie wensen. We beschikken over een breed aanbod van Yoga & Mindfulness oefeningen en technieken die we tijdens een Yoga & Mindfulness workshop, dag of dagdeel kunnen geven.

Neem contact met ons op via het contactformulier met je wensen (Datum, tijd, locatie, groepsgrootte, lengte van de workshop en andere relevante details). We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om alles op elkaar af te stemmen.

contact yoga en mindfulness voor bedrijven

Yoga en Mindfulness weekend voor bedrijven

Is er een weekend met de zaak gepland, of zijn jullie bezig met het plannen van dit weekend? En willen jullie dat Yoga en/of Mindfulness onderdeel is van dit weekend met de zaak? Wij kunnen het hele programma van het weekend samenstellen of voor een deel van de workshops zorgen.

Neem contact met ons op via het contactformulier met je wensen (Datum, tijd, locatie, groepsgrootte, aantal workshop of het hele weekend en andere relevante details). We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om alles op elkaar af te stemmen.

contact yoga en mindfulness voor bedrijven