Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Gratis E-book

‘Wil jij ook je leven ontstressen en meer genieten van de kleine dingen die je écht gelukkig maken?’

Stress. Wie heeft er tegenwoordig geen last van. Het lijkt er op of er niemand meer is die nog simpelweg van kleine mooie momenten in het leven kan genieten.

Lachen. Positiviteit. Sporten. Gezond leven. Gelukkig zijn.

Het lijkt alsof dit allemaal is verdwenen en vervangen is door doelloos staren naar het schermpje van je computer of telefoon.

Wij willen hier, samen met jou, graag verandering in brengen!

Merk jij ook dat je steeds minder de tijd hebt om echt te genieten van je leven? Dat veel mensen goed- of slecht bedoeld steeds meer van je vragen? Heb je ook het gevoel dat het leven in sneltreinvaart aan je voor bij gaat? 

Dan ben je bij Happy with Yoga helemaal aan het juiste adres!

Wij willen je graag helpen om weer te genieten van het leven. Dat je weer dingen gaat doen die je echt leuk vindt. 

Dat je je dromen en doelen weer achterna gaat, voordat je je realiseert dat het te laat is om actie te ondernemen.

Wij vinden Yoga en Mindfulness die ideale manier om weer rust in je leven te krijgen. Rust, zodat je weer tijd krijgt voor de dingen waar je blij en vrolijk van wordt.

In ons E-book ‘praktische tips voor Yoga in het dagelijkse leven’ t.w.v. € 17, leren wij jou hoe je de principes van de Yoga Lifestyle in het dagelijkse leven kunt toepassen.

Je leest het gemakkelijk door en je kunt direct beginnen om deze praktische tips toe te passen in jouw leven.

Vijf hele goede redenen om dit E-book t.w.v. € 17 nu Gratis te downloaden:

  1. Het is gratis.
  2. Snel en gemakkelijk door te lezen.
  3. Praktische, niet-zweverige tips die direct toepasbaar zijn.
  4. Stap voor stap meer rust in je leven.
  5. Leer hoe je Yoga en Mindfulness kunt toepassen in het dagelijkse leven.

Twitter dit Ebook naar je vrienden en familie!

Nog steeds niet overtuigd?!

Ons E-book is inmiddels door meer dan 30.000 mensen gelezen. Lees hieronder wat andere mensen te zeggen hebben na het lezen van het E-book:

“Ik wist niet dat Yoga zo simpel en leuk kon zijn. Het gaat niet alleen maar om leniger worden. Het zijn kleine dingetjes die je op elk moment van dag kunt toepassen.  Vooral het letten op je ademhaling vind ik heerlijk.” – Sofie

“De Yoga lifestyle is echt iets voor mij. Gezond leven, en tijd maken voor de dingen die je belangrijk vindt. Dit E-book is perfect om even vanuit een andere hoek te kijken naar je leven en leert je weer beseffen dat je zuinig om moet gaan met de tijd die je hebt.” – Jeroen

“Jullie E-book is geen gedetailleerde ‘Yoga bijbel’ met honderden oefeningen, maar wel een heerlijk boekje om er af en toe even bij te pakken als je gestresst bent of in de put zit” – Petra

Laat ons je helpen om kennis te maken met de ‘Yoga Lifestyle’ door hieronder je naam en email achter te laten. We sturen het E-book dan gratis direct naar je op.

Je kan ons trouwens altijd mailen met je vragen over Yoga, Mindfulness, en de Yoga Lifestyle daaromheen.

Ontvang ons gratis Ebook!

Download direct ons gratis Ebook t.w.v. € 17! Laat je email achter en je kan meteen beginnen met lezen! Ook word je gratis lid van onze nieuwsbrief met leuke Yoga tips en info!