Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Kinderyoga

Naast mijn passie voor Yoga specialiseer ik me in Kinderyoga.

Meer en meer kids én ouders ontdekken hoe waardevol Kinderyoga kan zijn.

De stressvolle tijd van deze dagen gaat helaas ook de kinderen niet onopgemerkt voorbij. Kinderen hebben het druk, hebben last van stress en voelen constant de druk om te moeten presteren. Zowel op school als thuis en bij competitieve sporten.

Daarnaast helpt het ook niet echt mee dat veel kids tegenwoordig min of meer ‘verslaafd’ zijn aan hun Iphone, Ipad, computer en Facebook. Waar is die tijd gebleven dat kinderen lekker buiten aan het voetballen en verstoppertje aan het spelen waren?

Ik wil kinderen helpen door middel van Yoga. Ben je benieuwd wat Yoga kan betekenen voor jouw kind? Kijk dan eens op deze pagina’s over Kinderyoga, ik beloof je dat er een aantal leuke dingen in staan die je niet verwacht had:

Kinderyoga

Wat is Kinderyoga? Een verhelderend lichtpuntje!

Yoga op school, zorg voor rust en nieuwe energie!

Kinderyoga Oefeningen

Mindfulness voor je kind

In ieder geval leuk dat je een kijkje neemt op onze website en dat je geïnteresseerd bent in Kinderyoga. Laat het ons weten als we je ergens mee kunnen helpen.

Wil je wat meer info over Kinderyoga? Neem dan hier gerust even contact met ons op!

We geven ook Kinderyoga workshops, of organiseren andere leuke Yoga en Mindfulness activiteiten voor Kids.

Nieuwsgierig? Dit zeggen anderen over de activiteiten van Happy with Yoga:

“De 3 onafscheidelijke vriendjes hebben het erg naar hun zin gehad met Yoga op kamp. Eigenlijk vonden ze alle drie wel dat het fijn was, omdat ze het zo rustig vonden en er rustig van werden.”

“Marit vond het heerlijk om oefeningen te doen op de mat en daarna te slapen op de mat. En o ja, je was ook nog een hele lieve juf die een mooi verhaal vertelde en daar werd je ook weer rustig van.”

“De oudere meiden Britt en Alyssa vonden de slang heeeel leuk en Britt vertelde aan haar moeder toen ze thuis was over het tuintje en kriebelen op je rug, dat daar je rug helemaal van ging ontspannen.”

Interesse? Of wil je wat meer info over onze activiteiten? Neem op deze pagina even contact met ons op!

Kinderyoga Workshop gegeven door Melanie Poldervaart.

Kinderyoga Workshop gegeven door Melanie Poldervaart.