Het leukste online Yoga blog!

Nieuwe Yoga inspiratie!

Lees meer blogs

Alles over marmapunten

Geplaatst op15 jul 2024
Comments0
Als je een beetje wegwijs bent in de Chinese heelkunde, heb je ongetwijfeld al van acupunctuur gehoord. Maar wist je dat er ook een Ayurvedische variant van deze kennis bestaat?...
Lees meer

Ontvang ons gratis Yoga Ebook!

Download direct ons gratis Ebook t.w.v. € 17! Laat je email achter en je kan meteen beginnen met lezen! Ook word je gratis lid van onze nieuwsbrief met leuke Yoga tips en info!

Onbeperkt online Yoga oefenen met de 'Netflix van Yoga'

Transformeer je Yoga practice met het meest leuke en complete online Yoga platform van Nederland en België!
Alle online Yogalessen bekijken
  • practice online yoga

Wat is Yoga?

Bij Yoga denk je misschien aan oefeningen die je helpen om leniger te worden. Het is echter veel meer dan dat.

Yoga is een systematische methode die je helpt om gezondheid, persoonlijke kracht en geluk te ervaren. Het is een complete filosofie en wetenschap die meer dan 5000 jaar oud is.

Er zijn weinig dingen die zo oud zijn, en vandaag de dag nog bestaan. Yoga heeft duizenden jaren overleefd en wordt vandaag de dag door miljoenen mensen over de hele wereld dagelijks beoefend. Dat moet wel iets goeds te bieden hebben, toch?

Moderne wetenschap, psychologen, neurologen en de medische professionals beginnen door een toenemend aantal aan wetenschappelijke studies een steeds beter beeld te krijgen van Yoga. Meer en meer studies maken inzichtelijk hoe Yoga moderne mensen kan helpen om een gelukkig en gezond leven te leiden.

Je zal merken dat er naast de Yoga houdingen nog veel meer te ontdekken valt. De Yoga traditie geeft ons de praktische tools die ons kunnen helpen ons mooiste, authentieke en meest krachtige leven te leven.

Online Yoga cursussen

Verdiep je Yoga kennis en vaardigheden met onze verdiepende cursussen op de HWY Academy!
Bekijk alle cursussen

chakra cursus

Online mindfulness cursus

Online Yoga nidra cursus

125+ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Google reviews

De missie van Happy with Yoga

Het is de missie van Happy with Yoga om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen.

Wij (Mel en Rolf) hebben beiden meer dan 1500 uur aan trainingen gevolgd. We zijn constant op zoek naar praktische manieren om de schat aan informatie die de Yoga traditie ons te bieden heeft op een praktische manier toe te passen.

In onze methode combineren we onder andere Yoga asanas (houdingen), ademhalingsoefeningen, concentratieoefeningen, Meditatie, Mindfulness met bevindingen uit de moderne wetenschap om te groeien tot de beste versie van onszelf.

Alles wat we de afgelopen jaren geleerd hebben, willen we met zoveel mogelijk mensen delen. We doen dit met heel veel liefde via onze blogs en video’s.

Voor mensen die wat meer diepgang willen zijn er online Yoga lessen en cursussen, Yoga workshops door Nederland en België. Daarnaast bieden we ook weekend- en weekretreats in binnen- en buitenland aan op de meest prachtige locaties.

GRATIS TE VOLGEN

Docenten

Melanie Poldervaart - Happy with Yoga
Melanie Poldervaart
Master Trainer & Co-Owner van HWY

E-RYT®500, YACEP®, Zuna Yoga® Certified | Hatha Vinyasa | Meditatie | Yoga Nidra | Yin Yoga | Kinderyoga | Yogablogger | Spreker.

Rolf van Baalen - Happy with Yoga
Rolf van Baalen
Master Trainer & Co-Owner van HWY

E-RYT®500, YACEP®, Zuna Yoga® Certified | Hatha Vinyasa | Wim Hof Method level II instructor | Meditatie | Yoga Nidra | Mindfulness trainer | Spreker.

Elke week nieuwe Yoga video’s!

Op ons YouTube kanaal plaatsen we regelmatig Yoga en Mindfulness video’s met oefeningen, tips en inspiratie voor een ‘Healthy body and mind!’

Vergeet niet jezelf even te abonneren op het kanaal om op de hoogte te blijven van de laatste video’s!

Goed bekeken video's

Onze visie

Of je nu een CEO bent, ondernemer, huisvrouw, arts, wetenschapper, ouder van mooie kinderen…. Yoga is een systeem wat voor iedereen toepasbaar is.

Wij zijn van mening dat iedereen het vermogen heeft om een gezond, krachtig en gelukkig leven te leiden.

We zijn geen machteloze toeschouwers die het leven aan ons voorbij zien schieten zonder dat we daar wat aan kunnen doen, maar krachtige persoonlijkheden die ons leven kunnen sturen in de richting van onze dromen en doelen.

We beseffen ons tegelijkertijd dat dit lastig kan zijn in een wereld vol met afleidingen. Het is moeilijk om dicht bij jezelf te blijven in een wereld die je constant een andere kant op probeert te duwen.

Toch geloven we dat je meest authentieke zelf het mooiste is wat je met de wereld kunt delen. Het is iets waar we zelf iedere dag aan werken en mee bezig zijn door middel van Yoga, Meditatie, Mindfulness en onze bewuste levensstijl.

Het gaat er uiteindelijk niet om hoe goed je een Yoga houding op de mat kunt doen, maar in welke mate Yoga de kwaliteit van je leven verbetert.

We willen je graag helpen en ondersteunen bij jou Yoga avontuur en kunnen niet wachten om samen met jou op de mat te stappen!