Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Yoga weekend Ardennen – Verdiep je Yoga practice

Yoga weekend Ardennen – Verdiep je Yoga practice

?Het Yoga weekend in de Ardennen in maart is inmiddels geweest. We zijn bezig met en plannen van een nieuw weekend in de Ardennen. Houd de website en social media in de gaten voor updates!?

Terwijl je je Yogamatje uitrolt, adem je de frisse boslucht in die je kracht en energie geeft.

Je voelt de energie door je lichaam stromen. Klaar voor een heerlijke lange en verdiepende Yoga practice.

Aanwezig in het moment, gefocust en genietend van de rustige ochtend, begin je aan je eerste zonnegroeten. Een magische ochtend met een energieke start.

Het hele weekend lang werk je ongestoord aan het verdiepen van je Yoga practice te midden van de Belgische Ardennen. Nieuwe uitdagende houdingen, verdiepende meditaties en geweldige ademhalingstechnieken zijn dit weekend de standaard.

Ga je met ons mee op Yoga weekend naar de Ardennen om je Yoga practice naar het volgende niveau te tillen?

Yoga weekend Ardennen

Locatie Yoga weekend Ardennen

In de Vallée de la Hoegne, nabij de mondaine stad Spa ‘De parel van de Belgische Ardennen’, ligt een prachtige gerenoveerde accommodatie uit de 18e eeuw. Een rustig kabbelend beekje met een ruime appelboomgaard en natuurlijke bebossing zorgt voor een oase van rust en ruimte.

Vroege ‘vogels’ hebben een goede kans om bij het klaren van de dag een ree, wild zwijn, das, eekhoorn of vos in de tuin te zien.

Het is jouw thuisbasis voor het Yoga weekend in de Ardennen waarin je jouw Yoga practice verdiept.

Buitenkant-accomodatie-Yoga-weekend-Ardennen

Healthy food tijdens het Yoga weekend Ardennen

Dit Yoga weekend staat niet alleen in het teken van het verdiepen van je Yoga en meditatie practice, maar geeft je ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijke, vers bereide, vegetarische maaltijden.

Onze koks laten je het tijdens het hele Yoga weekend in de Ardennen genieten van fijne, smaakvolle maaltijden en snacks. En mocht je last hebben van een allergie, dan zorgen zij er met alle liefde voor dat jouw maaltijd nét zo lekker smaakt!

“Het fijne van dit Yoga weekend is dat bewust de tijd neemt om aan je Yoga practice te werken en de verdieping op te zoeken. Iets waar in het dagelijkse leven vaak weinig tijd voor is. Daarnaast kan je lekker tot rust komen, tijd voor jezelf nemen en genieten van heerlijk en gezond eten dat voor je wordt klaargemaakt.” – Melanie Poldervaart – Yogadocente bij Happy with Yoga

Dagelijks schema Yoga weekend Ardennen

Het Yoga Weekend vindt plaats van vrijdag 16 t/m zondag 18 maart 2018.

Dag 1 – Yoga weekend Ardennen

Vrijdag komen we rond 18.00u aan op de authentieke locatie. We starten het Yoga weekend gezamenlijk in de mooie Yoga ruimte met een fijne Yoga practice. Hierna genieten we van een heerlijk vers bereid diner en sluiten we deze mooie dag af rondom een lekker warm vuurtje.

Dag 2 – Yoga weekend Ardennen

Zaterdagochtend starten we op tijd voor een lange, magische Yoga practice tijdens zonsopkomst. We gaan aan de slag met leuke en uitdagende houdingen, ademhalingstechnieken en meditaties. We ontbijten hierna in stilte en hebben voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Er staat ‘s middags een lekkere, verse lunch voor je klaar. Laat in de middag zien we elkaar voor een verdiepende workshop. Daarna staat er een smakelijk diner voor ons klaar en sluiten we de dag (als je dat wilt) weer af rond een heerlijk warm vuur.

Dag 3 – Yoga weekend Ardennen

Zondag beginnen we de dag weer heerlijk energiek met een heerlijke Hatha/Vinyasa Yoga practice in onze fijne Yoga ruimte. Na ons stilte ontbijt is er genoeg ruimte om te relaxen of lekker naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Rond lunchtijd kun je weer genieten van een lekkere lunch, waarna we de Yoga ruimte of misschien ook wel de buitenlucht ingaan voor een Yoga workshop. Na een lekkere healthy snack sluiten we dit fijne Yoga weekend af en maken we onszelf klaar om de Ardennen weer gedag te zeggen.

Verdiep je Yoga practice tijdens dit weekend!

Tijdens het Yoga weekend in de Ardennen zoeken we een aantal dagen de verdieping op. We gaan aan de slag met leuke en uitdagende Asana’s, krachtige ademhalingstechnieken en verdiepende meditatie technieken.

Kortom, we doen de dingen waarin in reguliere lessen normaal gesproken geen tijd voor is. Dit weekend kun je in alle rust ongestoord je Yoga practice naar een nieuw niveau brengen met meer diepgang.

Het is dus fijn als je al wat ervaring hebt met Yoga als je mee wilt doen.

Prijzen en kamers Yoga weekend Ardennen

 

?Het Yoga weekend in de Ardennen in maart is inmiddels geweest. We zijn bezig met en plannen van een nieuw weekend in de Ardennen. Houd de website en social media in de gaten voor updates!?

Kom je samen met iemand? Ontzettend leuk! Geef bij je aanmelding even aan dat je samen op een kamer wilt liggen!

Heb je vragen? Stuur ons gerust even een mailtje!

accomodatie yoga vakantie ardennen

Jouw Yogadocenten tijdens het Yoga weekend in de Ardennen

Rolf en Mel Happy with Yoga

Rolf & Melanie zijn dit weekend jouw Yoga docenten.

Wat is inbegrepen bij het Yogaweekend:

 • Accommodatie
 • 5 Yoga practices / workshops (o.a. Hatha Vinyasa incl. meditatie) met Rolf en Melanie.
 • Een Yoga Nidra practice.
 • Opgemaakte bedden.
 • 2x een stilte ontbijt, 2x lunch, 2x diner en healthy snacks.
 • Onbeperkt thee, koffie en water.
 • Het gebruik van een Yogamat en Yoga blok.
 • Iedere avond een knapperend haardvuur of kampvuur.

Wat is niet inbegrepen:

 • Transfer van en naar het verblijf.
 • Baddoeken.
 • Extra activiteiten.
 • Privé Yoga sessies.

Aanmelden voor het Yoga weekend Ardennen

?Het Yoga weekend in de Ardennen in maart is inmiddels geweest. We zijn bezig met en plannen van een nieuw weekend in de Ardennen. Houd de website en social media in de gaten voor updates!?

Heb je vragen? Stuur ons gerust even een mailtje!

 

“Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn en belangrijk het kan zijn om af en toe ongestoord aan je eigen practice te werken. Minder prikkels en afleidingen van de buitenwereld, betekent meer aandacht voor jezelf en focus op wat jij belangrijk vindt. Je zal merken dat je practice een nieuw level krijgt tijdens dit Yoga weekend.” – Rolf van Baalen – Yogadocent bij Happy with Yoga

Wat vonden anderen van Yogalessen bij Happy with Yoga?

‘Ik moet zeggen dat, na deze Yoga en Mindfulness lessen, de kwaliteit van mijn leven voor een groot stuk verbeterd is. Ik slaap veel beter dan voordien en sta dus fit op. Ik ben veel alerter bij moeilijke vraagstukken op het werk, mijn inzicht is veel beter. En ik voel mij gewoon fitter!’ – Danny


‘Ik heb Mindfulness en Yoga van Melanie en Rolf gevolgd en ik geniet echt van alles wat ik leer. Het zijn fantastische lessen, echt fantastisch.’ – Britt


‘Zoals ik al eerder aangaf heeft Yoga mijn leven veranderd. Het was even moeilijk om een uur eerder op te staan in de ochtend maar ik ben blij dat me dat is gelukt. Iedere ochtend sta ik op de yoga mat en doe mijn oefeningen met daarna een meditatie sessie. Het voelt zo fijn om zonder stress je dag te beginnen. Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet.’ – Rick

Meest gestelde vragen over het Yoga weekend

Ik heb weinig tot geen ervaring met Yoga, is dit weekend geschikt voor mij?

Iedereen die met de intentie komt om zich te verdiepen in Yoga en aan zijn haar practice wilt werken, is welkom tijdens deze dit weekend. Maar het is geen weekend specifiek gericht op Yoga beginners. Dat betekent dat we tijdens de lessen en workshops niet aan de slag gaan met de echte basis elementen van Yoga. We zoeken juist wat meer verdieping op. Het is dus fijn op al een wat ervaring met Yoga te hebben als je met dit weekend mee wil!

Ik kom alleen, is dit een probleem voor het Yoga weekend?

Nee absoluut niet. De de mix van mensen die meedoen aan de Yogaweekenden is vaak erg verschillend. Sommige mensen komen alleen en andere mensen komen samen met iemand anders, bijvoorbeeld een stel, twee vriendinnen of een moeder en een dochter. Zowel voor mensen die alleen, als samen komen, is er dus een plek!

Welke Yoga vorm wordt er gegeven tijdens dit weekend?

Tijdens de ochtend sessies wordt er Hatha Vinyasa Yoga geven. Dit is een dynamische vorm van Yoga waar bij je in de flow komt en beweegt op het ritme van je eigen ademhaling. We zoeken de uitdaging op terwijl we altijd rekening houden met onze eigen grenzen en mogelijkheden.

Hoe groot is de groep tijdens het weekend?

Afhankelijk van de bezetting van de kamers zal de groep tussen de 14 en 22 mensen groot zijn.

Is het weekend ook voor mannen?

Ja zeker. Tijdens onze vorige Yoga weekenden waren er gemiddeld steeds ongeveer 3 mannen aanwezig.

Bovendien is Rolf er ook altijd, dus mannen hoeven niet bang te zijn dat ze er alleen voor staan! ?