Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Happy with Yoga Experience 2018

Happy with Yoga Experience – 25 Maart 2018


?De Happy with Yoga Experience 2018 is inmiddels geweest en was een groot succes. Dat smaakt dus naar meer! Houd de website en social media in de gaten voor updates!?

Yes! Eindelijk is het zover! We mogen de eerste editie van de Happy with Yoga Experience aankondigen.

Heb je ook zo’n zin om:

 • Jezelf een dag helemaal onder te dompelen in verschillende soorten Yoga?
 • Alle spanningen los te laten en je te focussen op een dag vol nieuwe inspiratie en leuke Yogi’s?
 • Jouw Yoga practice te verdiepen?
 • Eens kennis te maken met Yoga?
 • Yoga te beoefenen in een geweldige ruimte met een toffe vibe?

Dan is de Happy with Yoga Experience zeker helemaal jouw place to be!

De Happy with Yoga Experience

Het programma:

De Happy with Yoga Experience staat in het teken van inspireren en verbinden. Een hele dag lang verschillende Yoga lessen volgen, kennis maken met verschillende Yoga stijlen en connecten met andere Yogi’s.

Deze lessen kan je volgen….

 • Hatha/Vinyasa Yoga, om het lichaam op het ritme van de adem flink in beweging te brengen.
 • Hatha Yoga, voor het versterken van de connectie tussen lichaam, geest en ademhaling.
 • Yin Yoga, voor onder andere het versoepelen van het bindweefsel en het stillen van je gedachten.
 • De Wim Hof ademhalingstechniek, die vele voordelen heeft voor lichaam en geest.
 • Yoga Nidra, om tot totale ontspanning te komen.
 • Restorative Yoga, zodat je even heerlijk kunt ontstressen.
 • Pranayama en meditatie, waarbij je de focus verlegt naar iets anders dan je boodschappenlijstje ;-).

Kortom: genoeg Yogalessen om je de hele dag te vermaken!

Jouw Yoga teachers tijdens de Happy with Yoga experience…

happy with yoga festival

Naast Rolf & Mel zijn er andere inspirerende Yogadocenten (en tevens onze gastbloggers!) aanwezig om heerlijke lessen te verzorgen en mee te connecten tijdens deze dag.

Niki is naast gastblogger op Happy with Yoga, eigenaresse van Meraki Yoga en heeft diverse Yoga opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland. Ze specialiseert zich op dit moment in Restorative Yoga. Niki vindt het ontzettend mooi om Yogi’s een heerlijk ontstress-momentje te gunnen op de Yogamat.

Naast gastblogger op Happy with Yoga is Miriam het gezicht achter Slowww, en is als ervaren masseuse en Yin docent een hele mooie toevoeging van onze dag. Ze zal je met haar stralende glimlach en expertise door een heerlijke Yin sessie heen begeleiden. Met haar kennis over onder andere de meridianen kan ze je helpen om blokkades in het lichaam op te heffen en de energie optimaal door je lichaam te laten stromen.

Yogadocente en gastblogger Merel helpt je tijdens de Happy with Yoga Experience graag om het meeste uit je Yoga practice te kunnen halen. Zij zal tijdens verschillende Yogalessen zoveel mogelijk Yogi’s assisteren en adjustments geven.

“Het woord Yoga betekent letterlijk ‘verbinden’. Hiermee bedoelen we niet alleen het verbinden van mind & body, maar ook het verbinden van onszelf met de wereld om ons heen en met elkaar. De Happy with Yoga experience staat volledig in het teken van deze verbinding.” – Melanie Poldervaart

De details….

Wanneer: De Happy with Yoga experience vindt plaats op zondag 25 maart 2018.

Hoe laat: De dag duurt van 10.00u tot 17.00u (om 9.30u gaat de deur open)

Waar: Het Happy with Yoga festival vindt plaats in de super mooie en inspirerende Metaal Kathedraal in Utrecht. Een magische en inspirerende omgeving waar je helemaal jezelf kan zijn. Check de afbeelding hieronder! Ja hier ga jij je Yoga practice doen als je besluit om naar de Happy with Yoga experience te komen!

happy with yoga festival


Wat je niet moet vergeten: 
Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem een Yogamat, twee dekentjes en een flesje water mee. Als je in het bezit bent van een Yogablok, meditatiekussen en/of bolster, dan raden we je zeker aan om deze ook mee te nemen. Er zijn geen Yogamatten of andere hulpmiddelen aanwezig.

Kosten voor de hele dag inclusief deelname aan de Yoga lessen:

?De Happy with Yoga Experience 2018 is inmiddels geweest en was een groot succes. Dat smaakt dus naar meer! Houd de website en social media in de gaten voor updates!?

Vragen? Stuur ons een mailtje!

 

“Als je van Yoga houdt moet je hier gewoon bij zijn. Een dag om te connecten met andere Yogi’s en Yogadocenten en de effecten van verschillende Yogastijlen te ervaren.” – Rolf van Baalen

Routebeschrijving naar de Metaal Kathedraal in Utrecht

De Metaal Kathedraal ligt aan Rijksstraatweg 20 te Utrecht. Een unieke locatie tussen Oog en Al en Leidsche Rijn in. In het aloude De Meern aan de rand van de stad, aan het water en tussen de weilanden.

Fiets
Het is nog geen 15 minuten fietsen vanaf Utrecht CS. Pak de OV Fiets!

Bus
Ook met de bus is Metaal Kathedraal goed bereikbaar. Na ongeveer 7 minuutjes in de bus stap je uit bij Burgemeester Verderlaan. Aan het einde van de laan zie je het pand van Metaal Kathedraal. Via de brug loop je om het water heen. Actuele bustijden vind je op 9292.nl.

Auto

Vanuit Amsterdam: Neem afslag 8 richting Langerak vanaf de A2. Let op! Na Breukelen, rechts aanhouden! Ga bij de stoplichten linksaf. Volg de stadsbaan en houd links aan. Bij de volgende stoplichten linksaf. Ga de eerstvolgende linksaf. Dit is de Burgemeester Verderlaan. Einde linksaf, de brug over naar rechts. Metaal Kathedraal bevindt zich na 150 meter aan de linkerzijde.

Vanuit Den Bosch: Neem afslag 8 en ga bij stoplichten linksaf. Sla rechtsaf bij 2e stoplichten en volg richting Langerak. Bij de volgende stoplichten linksaf naar Langerak. Direct linksaf de Burgemeester Verderlaan in. Einde linksaf, de brug over naar rechts. Metaal Kathedraal bevindt zich na 150 meter aan de linkerzijde.

Parkeren
Parkeren kan uitsluitend op het parkeerterrein aan de achterzijde van Metaal Kathedraal. Rijd door het hek en ga rechtdoor langs de containers tot einde weg. Hier is voldoende parkeergelegenheid.

Belangrijk!
Niet parkeren aan de voorzijde van het pand, de Rijksstraatweg of de zijkant van het pand (terrein van de buren).