Een gratis masterclass met Rolf van Baalen:

Leven met purpose volgens de Yoga filosofie

Ontdek de oude geheimen van de Yoga traditie voor een gelukkig en betekenisvol levenNog één stapje verwijderd van je deelname aan het gratis webinar!

Vul hieronder je naam en email in om je plekje te reserveren:

Rolf van Baalen - Happy with Yoga


Bij Yoga denken veel mensen aan het doen van houdingen. Maar wat veel mensen niet weten is dat de Yoga traditie als belangrijkste doel heeft om mensen te helpen bij het leven van een krachtig, authentiek en gelukkig leven. In een snelle en drukke wereld is dit een steeds grotere uitdaging. In dit webinar deel ik mijn zoektocht naar een gelukkig en betekenisvol leven en kijken we naar wat er voor nodig is om dit ook te bereiken. Bereid je voor om waardevolle inzichten en kennis te ontdekken die je je leven lang met je mee blijft dragen.


Rolf van Baalen Yogadocent bij Happy with Yoga

Waarom je erbij wilt zijn en wat je gaat leren en ontdekken in dit webinar 👇:


  • De sleutels tot een betekenisvol en gelukkig leven volgens de Yoga filosofie.
  • Waarom we als mensen onze persoonlijke kracht verliezen en niet dichter bij onze dromen en doelen komen.
  • Ons persoonlijke verhaal en het belangrijke inzicht wat we kregen tijdens onze tweede Yoga teacher training wat alles voor ons veranderd heeft
  • Hoe je je mooiste leven kunt leven zonder te vechten en vol vanuit verbinding.
  • Meer info over onze nieuwste en meest transformatieve training.

Schrijf je hieronder in:

Over Happy with Yoga

Happy with Yoga is het leukste Nederlandstalige Yoga platform. Het is de missie van oprichters Rolf & Melanie om de traditionele wijsheid van Yoga te vertalen naar praktische tools voor moderne mensen. De oefeningen en technieken die de oude Yoga traditie ons aanreikt zijn als een schatkist vol met tools die ons helpen om ons meest gezonde, mooie en authentieke leven te leiden in een wereld die vaak snel, gehaast en gestresst is. 

Rolf & Melanie van Baalen - Oprichters van Happy with Yoga

Wat anderen zeggen over Happy with Yoga:


 Niels 

 Deelnemer Yoga stap voor stap 

Beste Rolf & Melanie, Sinds een week begin ik me te interesseren voor yoga en toevallig ben ik uitgekomen bij jullie 2 en ik ben daar echt heel blij mee. Yoga wordt zo toegankelijk gemaakt door jullie, zo down-to-earth. Ik heb het idee dat onderwerpen zoals spiritualiteit en yoga bijna 'taboe' zijn geworden door alle zweverigheid die daar omheen hangt en overtuigingen die men hierbij heeft opgedaan, waardoor ik het zó zó gaaf vind om te zien dat jullie een voorbeeld zijn dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn! Echt super tof, ga er vooral mee door zou ik zeggen!

 Mieke

 Deelneemster verschillende online cursussen

Jullie hebben mij al zoveel aangereikt! Ik wou jou van harte bedanken voor de fijne lessen! Een grote pluim voor jou en Mel, jullie hebben mij al zoveel aangereikt. Een dikke Belgische “merci” voor alles en hopelijk tot een volgende cursus. - Mieke

 Roos

 Deelneemster meerdere Yoga workshops 

Hi Rolf en Mel,
Wat een GE-WEL-DIGE dag hebben jullie gister mogelijk gemaakt. Ik zit nog steeds na te glowen en barst van de energie. De lessen waren echt perfect zowel in variatie als in het niveau. Ik heb erg genoten, bedankt voor deze bijzonder mooie ervaring.
Liefs, Roos

Wij hebben onder andere samengewerkt met:

Deze tips maken het volgen van onze trainingen leuker en makkelijker:


1

Vanaf al je apparaten


 Je kunt de training volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Omdat je telefoon een klein scherm heeft, is PC, Laptop of tablet het makkelijkste.

2

Maak aantekeningen


Het is fijn om iets te hebben om op te schrijven zodat je aantekeningen kunt maken. 

3

Zet de training in je agenda


Zet de training in je agenda, zodat je het niet kan vergeten. Zorg ervoor dat je niet afgeleid kan raken en je goed kunt focussen.  Zorg dat je 5 minuten van te voren online bent zodat je niets mist!

4

Je hebt verder niets nodig


Je hebt verder niets nodig om deze training te kunnen volgen! We zullen geen houdingen o.i.d. doen tijdens de training, tenzij we dit specifiek aangeven van te voren.

“Schrijf je in voor het webinar en laat je inspireren door en schat aan inspirerende tips die je helpen om gezonder, krachtiger en gelukkiger te leven .”

Rolf & Mel

Happy with Yoga