Speciale tijdelijke aanbieding - 91 % korting! Leer de basis van Yoga in 7 dagen en transformeer je gezondheid vanuit je eigen huis in een paar minuten per dag!

Zeer tijdelijke aanbieding:

Yoga mini cursus

Als je 15 minuten hebt, leren wij jou de basis van Yoga voor een betere gezondheid, meer energie en meer innerlijke balans in 7 dagen vanuit je eigen huis!

Yoga mini cursus 

+ Bonussen met een totale waarde van € 115:

Nu tijdelijk te bestellen voor € 9

Bestel onze Yoga mini cursus en krijg toegang tot stap voor stap video tutorials van de 25 belangrijkste Yoga houdingen. De komende 7 dagen leer je elke dag binnen een paar minuten enkele houdingen die je lichaam en geest sterker, gezonder en vitaler maken en je meer in balans brengen.

Bekijk onderstaande video voor een indruk van de Yoga mini cursus die we voor je hebben gemaakt

Ontdek de fantastische kracht van Yoga in de mini cursus!

Yoga is de perfecte manier om gezond en in balans te blijven in een drukke en snelle wereld.


In tegenstelling tot veel andere manieren van sporten zorg je naast een sterk, gezond en vitaal lichaam ook voor rust in je hoofd en innerlijke balans.


Je werkt dus zowel aan je lichaam én je geest. Dat is ontzettend belangrijk, want stress is de achterliggende oorzaak van de meeste klachten en aandoeningen die we ervaren.


Zo heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat Yoga stress vermindert, je brein gezonder maakt, veroudering tegengaat, je helpt om te ontspannen en helpt om je lichaam te laten herstellen en genezen.


In de 7-daagse Yoga minicursus ontdek je nu al deze voordelen in toegankelijke video tutorials die je kunt volgen vanuit je huiskamer!

"De Yogaschool van Rolf en Mel steekt werkelijk met kop en schouders boven alles uit."

Hoe de Yoga mini cursus je fysieke en mentale gezondheid zal verbeteren

De afgelopen jaren hebben duizenden mensen van verschillende achtergronden, leeftijden en beroepen met veel plezier en succes, de stap genomen om samen met ons Yoga te leren vanuit hun huiskamer.

Meer flexibiliteit en kracht

We gaan aan de slag met zowel houdingen die je flexibiliteit verbeteren, als houdingen die wat uitdagender zijn en je lichaam sterker maken. Dit zorgt voor een krachtig en gezond lichaam.

Beter en dieper slapen

Yoga helpt je om je gedachten tot rust te brengen en je zenuwstelsel te kalmeren. Hierdoor ben je beter in staat op een diepe en kwalitatieve nachtrust te vinden.

Innerlijke rust en minder stress

Het beoefenen van Yoga brengt je geest in balans waardoor je meer innerlijke balans hebt en minder stress ervaart.


Minder fysieke klachten

Yoga helpt bij het herstellen en genezen van je lichaam. Beoefenaars van Yoga ervaren onder andere minder rug- en nekklachten, verlaagt je bloeddruk, versterkt je botten en stimuleert je bloedcirculatie.

Dit is het speciale aanbod wat we voor je klaar hebben staan...

Beste vriend(in),


Wij zijn Rolf en Melanie, oprichters van Happy with Yoga. 


Om eerlijk te zijn vonden wij Yoga een aantal jaren terug maar zweverig en hadden we het idee dat het alleen maar voor lenige mensen was.


Maar niets bleek minder waar...


Toen we lessen begonnen te volgen, kwamen we beiden langzaam maar zeker beter in ons vel te zitten, verdwenen fysieke en mentale klachten en kregen we meer energie.


Maar omdat we instroomden bij een gewone Yogales met mensen die al jarenlang aan Yoga deden, hadden we toch een beetje het gevoel dat we een fundamentele basis misten.


We wilden vanaf het begin beginnen en zo alles op de juiste manier aanleren.


We zochten op YouTube, maar verdwaalden in het grote aanbod, slechte kwaliteit lessen, de verschillende stijlen en de advertenties vlogen om onze oren.


Ook onze eigen Yogadocente had niet echt de tijd om ons alles rustig uit te leggen. Die had immers een groep mensen die daar al jaren kwam bezig te houden. Heel logisch natuurlijk!


Daarnaast voelde het voor ons erg onwennig om in te stromen in deze groep. Bepaalde houdingen en oefeningen zijn in het begin gewoon wat raar. Zeker als je er geen aparte uitleg bij krijgt.


We willen dit obstakel voor jou wegnemen door onze Yoga mini cursus.


Hierin leer je in 7 dagen binnen enkele minuten per dag precies wat de 25 belangrijkste houdingen uit de Yoga zijn, hoe je ze moet uitvoeren, waar je op moeten letten en hoe je er het meeste uit kunt halen.


Op deze manier ontdek je op een toegankelijke en laagdrempelige manier alle gezondheidsvoordelen van Yoga vanuit het gemak van je eigen huis.


Dit ga je ontdekken en leren in de cursus:

👉 - 7 dagen lang ontvang je iedere dag korte video's van enkele Yoga houdingen. Dit zijn in totaal 25 video's van de belangrijkste houdingen uit de Yoga - 75% van een gemiddelde Yogales bestaat uit deze houdingen.


👉 - Leer je aanpassingen en variaties op deze houdingen, zodat je oefeningen aan kunt passen voor jouw mogelijkheden.


👉 - Leer je de juiste uitlijning van de houdingen, zodat je houdingen effectief  en veilig oefent.


👉 - Ontdek je veel praktische tips en trucs die je in normale Yogalessen nooit zal horen.


👉 - Geven we je instructies over hoe je moet ademen in deze houdingen, zodat je veel sterker bent in houdingen en ze langer vol kunt houden.


👉 - Helpen we je om houdingen op de correcte manier uit te voeren zodat je geen blessures ontwikkelt.  


👉 - Hebben we de houdingen voor je gecategoriseerd, zodat je weet waar een houding goed voor is en wat je probeert te bereiken.


👉 - Na het leren van de losse houdingen, doen we samen een korte les waarin we de houdingen en ademhaling met elkaar combineren.


👉 - Je ontvangt ook een bonus video over het aanleren van de speciale en unieke Yoga ademhaling die je kracht en energie geeft.


👉 - Je krijgt toegang tot een video waarin we meer uitleggen over wat Yoga precies is en de voordelen die je gaat ervaren.


👉 - Als bonus ontvang je ook nog een complete Yoga beginner handleiding boordevol met tips, oefeningen en inspiratie.

Dit krijg je in Yoga mini cursus: 

De cursus bestaat uit verschillende onderdelen die je helpen om gezonder en vitaler te worden en meer in balans te komen:

 • Dag 1: Rustgevende houdingen
 • Dag 2: Houdingen voor meer vrijheid en ruimte in je lichaam
 • Dag 3: Houdingen voor meer flexibiliteit en lenigheid
 • Dag 4: Houdingen voor een betere lichaamshouding
 • Dag 5: Houdingen voor een betere balans en evenwicht
 • Dag 6: Houdingen voor meer energie en vitaliteit
 • Dag 7: Houdingen voor een sterker lichaam en meer lichamelijke kracht
 • BONUS 1: Mini Yoga les (15 min) t.w.v. € 17
 • BONUS 2: Yoga ademhaling t.w.v. € 17
 • BONUS 3 : Wat is Yoga en wat zijn de voordelen? t.w.v. € 17
 • BONUS 4: Yoga beginner handleiding t.w.v. € 27
 • Toegang tot besloten Facebook groep (optioneel)
 • Begeleiding van professionele en ervaren Yogadocenten

Bestel nu en start meteen met werken aan gezondheid, balans en meer energie

Na je klik op onderstaande knop wordt je doorgestuurd naar een beveiligd formulier waar je je betaalmethode kunt selecteren.


Nu tijdelijk te bestellen voor niet € 115 maar voor slechts € 9!

30 Dagen niet goed geld terug garantie

We willen jou echt verder helpen en de fantastische voordelen van Yoga in je eigen lichaam en geest laten ervaren. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent kan je gebruik maken van onze garantie regeling, zonder gedoe. Je loopt dus helemaal 0 risico.

Dit is hoe anderen de lessen van Happy with Yoga ervaren:

Een professioneel platform voor yogaliefhebbers, van hoog niveau, uiterst gevarieerde oefeningen, regelmatig updates waarover goed gecommuniceerd wordt, ook op praktisch niveau erg nuttig, een grote aanrader!

Joyce // Deelneemster online lessen en trainingen

Zo een ongelooflijk mooi platform wat jullie gecreëerd hebben . Al die kennis en uitleg over verschillende onderwerpen wat betreft yoga enz .
Het is voor iedereen toegankelijk en heel inspirerend zeker als je nog nooit iets met yoga hebt gedaan is dit een perfect platform om je er in te verdiepen en er mee aan de slag te gaan . Namaste

Beyou // Deelneemster online lessen en trainingen

Yogacursus stap voor stap en 25 basishoudingen. Bij het 's morgens beoefenen heb ik meer energie door de dag en ben ik minder moe na mijn werk. Het geeft een persoonlijk rust moment en me-time. Innerlijke rust en minder piekergedachten.

Eline // Deelneemster online lessen en trainingen

Ik wou even laten weten aan de mensen die nog twijfelen aan Happy With Yoga. Stop met twijfelen en gewoon doen. Want eerlijk is eerlijk sinds dat HWY in mijn leven is gekomen, ben ik een ander mens geworden. Zowel letterlijk als figuurlijk, uiterlijk als innerlijk, het is nu een onderdeel in mijn leven waar ik niet meer zonder wil. Omdat lichaam en geest nu behoorlijk in balans zijn voelt dit als een geschenkje aan jezelf dat je iedere dag opnieuw mag uitpakken. Me like it Me love it Me feel it :)

Marc // Deelnemer online lessen en retreats

Nog nooit zulke fijne en duidelijke yoga lessen kunnen volgen online. Echt een aanrader!!

Natasja // Deelneemster online lessen en cursussen

Super fijne lessen van Rolf en Mel. Mensen die weten waar ze het over hebben en die kwalitatief goede trainingen en lessen in elkaar zetten. De trainingen en het practice platform zijn een grote aanrader! Zelf sta ik nu dagelijks met veel plezier op de mat.

Jet // Deelneemster online lessen en cursussen

Ik ben al twee jaar deel van de Happy with Yoga Tribe, en sinds dat ik begonnen ben heb ik er alleen maar voordelen van gehad. Wanneer ik yoga of meditatie doe voel ik me beter, slaap ik beter en ben ik blijer. Ik raad Happy with Yoga aan voor iedereen die zich beter wil voelen.

Heleen // Deelneemster online lessen

Happy with Yoga heeft mijn leven werkelijk veranderd. Hoe meer cursussen ik van happy with yoga volg, hoe meer ik me verbaas over de ongelofelijke kwaliteit, professionaliteit en allesomvattendheid. De diepgaande inhoud van de cursussen is echt niet in verhouding tot de verbluffend lage prijs! Happy with yoga is er ook gewoon voor iedereen. Ze bieden zowel laagdrempelige als meer diepgaande cursussen over de yogafilosofie.

Erica // Deelneemster online lessen en cursussen

Dankzij het ontdekken van Happy With Yoga, ben ik sinds enkele maanden dagelijks aan de slag met Yoga. Sindsdien heb ik de smaak helemaal te pakken en ik moet zeggen dat ik ervan overtuigd ben dat het intussen mijn leven al flink veranderd (verbeterd) heeft. Niet enkel de lessen, maar ook de blogs, trainingen, webinars zijn een flinke meerwaarde!

Jolien // Deelneemster online lessen en cursussen

Gebaseerd op 100+ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Google reviews

Rolf en Melanie

Happy with Yoga

Over Rolf & Mel van Happy with Yoga

Happy with Yoga is het grootste online Yoga platform van Nederland en België.  Het is de missie van Happy with Yoga om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen. 


Wij (Mel en Rolf) hebben beiden meer dan 1500 uur aan trainingen gevolgd. We zijn constant op zoek naar praktische manieren om de schat aan informatie die de Yoga traditie ons te bieden heeft op een praktische manier toe te passen.


In onze methode combineren we onder andere Yoga asanas (houdingen), ademhalingsoefeningen, concentratieoefeningen, Meditatie, Mindfulness met bevindingen uit de moderne wetenschap om te groeien tot de beste versie van onszelf.


Alles wat we de afgelopen jaren geleerd hebben, willen we met zoveel mogelijk mensen delen in onze online lessen, traningen, workshops en retreats.