Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

XL Yogales voor core strength

XL Yogales voor core strength

Ben je toe aan een mooie uitdaging in je Yoga practice? Doe dan mee aan onze XL Yogales voor core strength!

In deze workshop gaan we aan de slag met het activeren van de ‘core’ (buikspieren), die je kunnen helpen om een goede basis te bieden voor de meer uitdagende Yoga houdingen.

Daarnaast helpen Yogahoudingen die de ‘core’ activeren ook om je lichaamshouding in het dagelijkse leven te stimuleren en verbeteren.

xl yogales voor core-strength

Voor wie?

Yoga houdingen die veel core strength vragen zijn vaak fysiek uitdagende Yogahoudingen. Je kunt ze leren als beginner. Maar enige ervaring op de Yogamat gaat je zeker helpen bij het doen van deze verschillende Asana’s.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

Tijdens een uitgebreide Yoga practice gaan we langs verschillende houdingen die kracht vanuit je core vragen. We warmen ons goed op, en beginnen bij de basis, zodat de opbouw van de houdingen goed is, en onze focus in de juiste richting.

Na de workshop weet je hoe je verschillende core strength houdingen goed op kunt bouwen en ook veilig thuis kunt oefenen.

Praktische info

Kosten voor de gehele workshop? € 37
Wat je niet moet vergeten: Trek comfortabele kleding aan en neem bij voorkeur twee grote handdoeken en een flesje water mee.
Minimum aantal deelnemers: 8

Data en locaties van de core strength workshop

Workshop Maassluis

Wanneer? – Zondag 7 januari 2018 van 10.00u tot 12.30u.
Waar? Balletstudio Westside – Doctor Albert Schweitzerdreef 433-A, 3146 AP Maassluis