Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Workshop Yoga voor bedrijven

Yoga voor bedrijven

Yoga wordt steeds populairder bij bedrijven. De reden hiervoor is dat steeds meer onderzoeken aantonen dat gelukkige werknemers meer waarde hebben voor organisaties. Yoga draagt hieraan bij.

Bedrijven als Google, Apple & Facebook hadden dit jaren geleden al door. Zij investeren in het geluk van hun werknemers door Yoga, Mindfulness en Meditatiesessies aan te bieden.

Mindfulness en Yoga voor bedrijven zorgt er onder andere voor dat:

 • Werknemers minder last hebben van stress.
 • Werknemers betere beslissingen maken.
 • Werknemers zich beter kunnen focussen en concentreren.
 • Werknemers bewuster handelen in plaats van zich te laten leiden door emoties.
 • Werknemers creatiever worden.

Bovenstaande resultaten van Yoga (en Mindfulness) voor bedrijven zorgen er op bedrijfsniveau weer voor dat:

 • Er minder ziekteverzuim is.
 • De algehele werksfeer binnen teams en organisaties verbetert.
 • Werknemers en teams efficiënter en productiever worden.
 • Er beter gecommuniceerd en samengewerkt wordt.

“If you just sit and observe, you will see how restless your mind is. If you try to calm it, it only makes it worse, but over time it does calm, and when it does, there’s room to hear more subtle things–that’s when your intuition starts to blossom and you start to see things more clearly and be in the present more. Your mind just slows down, and you see a tremendous expanse in the moment. You see so much more than you could see before.”

– Steve Jobs

Yoga voor bedrijven

Bedrijfsyoga kan gegeven worden op verschillende manieren. Een Yogaworkshop voor bedrijven werkt bijvoorbeeld perfect voor wanneer het team bezig is met een lange dag vergaderen.

Na een aantal uren is de creativiteit weg en is iedereen toe aan een pauze en vaak ook wat beweging. Een Yogaworkshop is een perfecte manier om de dag door midden te breken.

De Yogahoudingen hebben verschillende effecten. Zo zijn er houdingen die de energie weer door het lichaam doen stromen, als houdingen die juist een kalmerend effect hebben. Een mix van beide soorten houdingen werkt vaak het beste en zorgt ervoor dat het team met nieuwe energie en focus weer rondom de tafel gaat zitten.

De beweging die je door het doen van de Yogahoudingen krijgt zorgt onder andere voor:

 • Een betere focus; De doorbloeding in het brein wordt gestimuleerd en er worden prestatieverhogende stofjes door het brein aangemaakt.
 • Minder stress; Het doen van Yoga zorgt voor een afname van het stresshormoon cortisol.
 • Meer energie; Door een juiste manier van ademhalen, produceert het lichaam meer energie.

Meer weten over Yoga voor bedrijven? Lees deze artikelen:

Een aantal van de bedrijven en organisaties waar wij workshops voor hebben verzorgd of mee hebben samengewerkt zijn:

 

Wil je dat wij een Yogaworkshop verzorgen voor jouw bedrijf?

Dit kunnen wij doen op verschillende manieren. Neem contact met ons op via het contactformulier met je wensen (Datum, tijd, locatie, groepsgrootte, lengte van de workshop en andere relevante details). We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om alles op elkaar af te stemmen.

 

 

Yoga voor bedrijven“Wij merken dat bedrijven die investeren in Yoga vaak innoverend zijn. Deze bedrijven realiseren zich dat een bedrijf bestaat uit verschillende mensen met eigen normen, waarden, emoties en verlangens. Hoe goed het bedrijf presteert is voor een groot gedeelte afhankelijk van hoe lekker de mensen in het bedrijf in hun vel zitten. Met Yoga kunnen wij hier een groot verschil in maken.” 

– Melanie Poldervaart ~ Yogadocente bij Happy with Yoga

Yoga voor bedrijven

Yoga & Mindfulness voor bedrijven

Ook is het natuurlijk mogelijk op Yoga en Mindfulness met elkaar te combineren. Hoe dit er uit zal zien is afhankelijk van jullie wensen. We beschikken over een breed aanbod van Yoga & Mindfulness oefeningen en technieken die we tijdens een Yoga & Mindfulness workshop, dag of dagdeel kunnen geven.

Neem contact met ons op via het contactformulier met je wensen (Datum, tijd, locatie, groepsgrootte, lengte van de workshop en andere relevante details). We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om alles op elkaar af te stemmen.

Online Yoga workshop voor bedrijven

Werken jullie vooral thuis, zelfstandig of op afstand? En willen jullie toch investeren in het fysieke, mentale en emotionele welzijn van het team? Dan is het ook mogelijk om de workshop online te laten plaatsvinden.

Je kunt dit ons laten weten bij het aanvragen van de workshop. De details over hoe en wat bespreken we later via de mail.

Yoga en Mindfulness weekend voor bedrijven

Is er een weekend met de zaak gepland, of zijn jullie bezig met het plannen van dit weekend? En willen jullie dat Yoga en/of Mindfulness onderdeel is van dit weekend met de zaak? Wij kunnen het hele programma van het weekend samenstellen of voor een deel van de workshops zorgen.

Neem contact met ons op via het contactformulier met je wensen (Datum, tijd, locatie, groepsgrootte, aantal workshop of het hele weekend en andere relevante details). We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om alles op elkaar af te stemmen.