Een gratis training met Rolf van Baalen:

23 'Super Hacks' om een gewoonte van Yoga te maken

Ontdek 23 krachtige technieken en strategieën om een gewoonte van Yoga te maken en mis nooit meer een Yoga practice!

Nog één stapje verwijderd van je deelname aan het gratis webinar!

Vul hieronder je naam en email in om je plekje te reserveren:

Rolf van Baalen - Happy with Yoga


Veel mensen willen meer 'me-time' , beter voor zichzelf zorgen en vaker op de Yogamat stappen. Het lukt echter maar weinig mensen om dit consistent te doen zonder terug te vallen in oude gewoontes en patronen. Voor veel mensen is het een grote uitdaging om tijd voor zichzelf en Yoga te vinden in een drukke wereld met veel verplichtingen. Dat terwijl we het allemaal zo hard nodig hebben om gezond en in balans te zijn. Ook ik ben hierin veel uitdagingen tegengekomen. Maar door de jaren heen heb ik veel technieken en strategieën ontdekt die me geholpen hebben om bijna dagelijks op de mat te staan en me daardoor beter te voelen als ooit. In deze live sessie ga ik mijn beste tips met jou delen.


Rolf van Baalen Yogadocent bij Happy with Yoga

Waarom je erbij wilt zijn en wat je gaat leren en ontdekken in dit webinar 👇:


  • 23 krachtige strategieën en technieken om een gewoonte van Yoga te maken.
  • Hoe je er voor zorgt dat je niet afhankelijk bent van je motivatie.
  • Hoe je toch op de Yogamat stapt op dagen dat je eigenlijk geen zin hebt.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je niet terugvalt in oude gewoontes en patronen.
  • Hoe je meer 'me-time' in je leven krijgt. 

Over Happy with Yoga

Happy with Yoga is het leukste Nederlandstalige Yoga platform. Het is de missie van oprichters Rolf & Melanie om de traditionele wijsheid van Yoga te vertalen naar praktische tools voor moderne mensen. De oefeningen en technieken die de oude Yoga traditie ons aanreikt zijn als een schatkist vol met tools die ons helpen om ons meest gezonde, mooie en authentieke leven te leiden in een wereld die vaak snel, gehaast en gestresst is. 

Rolf & Melanie van Baalen - Oprichters van Happy with Yoga

Wat anderen zeggen over Happy with Yoga:


 Niels 

 Deelnemer Yoga stap voor stap 

Beste Rolf & Melanie, Sinds een week begin ik me te interesseren voor yoga en toevallig ben ik uitgekomen bij jullie 2 en ik ben daar echt heel blij mee. Yoga wordt zo toegankelijk gemaakt door jullie, zo down-to-earth. Ik heb het idee dat onderwerpen zoals spiritualiteit en yoga bijna 'taboe' zijn geworden door alle zweverigheid die daar omheen hangt en overtuigingen die men hierbij heeft opgedaan, waardoor ik het zó zó gaaf vind om te zien dat jullie een voorbeeld zijn dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn! Echt super tof, ga er vooral mee door zou ik zeggen!

 Mieke

 Deelneemster verschillende online cursussen

Jullie hebben mij al zoveel aangereikt! Ik wou jou van harte bedanken voor de fijne lessen! Een grote pluim voor jou en Mel, jullie hebben mij al zoveel aangereikt. Een dikke Belgische “merci” voor alles en hopelijk tot een volgende cursus. - Mieke

 Roos

 Deelneemster meerdere Yoga workshops 

Hi Rolf en Mel,
Wat een GE-WEL-DIGE dag hebben jullie gister mogelijk gemaakt. Ik zit nog steeds na te glowen en barst van de energie. De lessen waren echt perfect zowel in variatie als in het niveau. Ik heb erg genoten, bedankt voor deze bijzonder mooie ervaring.
Liefs, Roos

Wij hebben onder andere samengewerkt met:

Deze tips maken het volgen van onze live trainingen leuker en makkelijker:


1

Vanaf al je apparaten


 Je kunt de training volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Omdat je telefoon een klein scherm heeft, is PC, Laptop of tablet het makkelijkste.

2

Maak aantekeningen


Het is fijn om iets te hebben om op te schrijven zodat je aantekeningen kunt maken. 

3

Zet de training in je agenda


Zet de training in je agenda, zodat je het niet kan vergeten. Zorg ervoor dat je niet afgeleid kan raken en je goed kunt focussen.  Zorg dat je 5 minuten van te voren online bent zodat je niets mist!

4

Je hebt verder niets nodig


Je hebt verder niets nodig om deze training te kunnen volgen! We zullen geen live houdingen o.i.d. doen tijdens de training, tenzij we dit specifiek aangeven van te voren.

Klaar om iedere dag op de mat te stappen en meer rust, balans en energie in je leven te verwelkomen?Nog één stapje verwijderd van je deelname aan het gratis webinar!

Vul hieronder je naam en email in om je plekje te reserveren:

“Schrijf je in voor het live webinar en laat je inspireren door en schat aan inspirerende tips die je helpen om gezonder, krachtiger en gelukkiger te leven .”

Rolf & Mel

Happy with Yoga