😌 Volg gratis deze online Yoga Nidra sessie en ervaar diepe rust en ontspanning 😌

Heb je meer behoefte aan diepe rust, innerlijke balans en ontspanning in onrustige tijden?

Meld je dan aan voor ons online Yoga Nidra programma en verminder stress, ervaar diepe helende ontspanning en versterk je immuunsysteem!

Meld je tijdelijk met € 10 extra korting aan voor ons online Yoga Nidra programma en krijg 7 heerlijke diepgaande Yoga Nidra sessies die je onbeperkt en overal kunt volgen!

Gebruik kortingscode RUST bij je aanmelding

Dit is hoe anderen de Yoga Nidra sessies ervaren:

Wij hebben als echtpaar (50 jaar) samen een online yoga nidra cursus aangeschaft met e-book en 7 lessen. Het boek is interessant, vooral het deel over de soort ontspanning die het in je hersenen geeft en het zetten van je intentie. De lessen zijn ook uniek. Eerst dacht ik dat ik wel wel op you tube kon beluisteren maar dit heeft een opbouw, diepgang en variatie. Het doen van yoga nidra is voor ons makkelijker dan mindfulness omdat je steeds een stem volgt en daardoor minder snel afleiding hebt. We doen het nu drie weken en het voelt fijn

Sandra // Deelneemster online Yoga Nidra programma

Yoga Nidra heeft mijn leven heel positief beïnvloed, het brengt me heel veel ontspanning en rust. Eerst probeerde ik de oefeningen voor het slapen te doen, maar viel steeds weer in slaap. Nu doe ik dit eerder op de dag en heb nu veel meer effect ervan. Zo'n 3 tot 4 keer per week beoefen ik nu Yoga Nidra. De stem van Rolf is heel aangenaam om naar te luisteren. Veel dank aan Rolf en Mel voor deze cursus!

Marie Jose // Deelneemster online Yoga Nidra programma

Ondanks dat deze cursus gaat over diepe ontspanning is hij wel intensief. Elke vezel van mijn lichaam per onderdeel wat benoemd werd voelde ik, net of alleen dat onderdeel van mijn lichaam bestond. Bewust van elk deeltje. Na elke sessie inderdaad ontspannen, rustig, zacht en eigenlijk klaar om te gaan slapen wat ik sinds deze cursus beter doe, al voer ik niet elke avond een sessie uit.

Leo// Deelnemer online Yoga Nidra programma

Gebruik kortingscode RUST bij je aanmelding